Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Okos konyha témához tartozó cikkek

 • Miele főzőlap
  2018. augusztus 29
  1633
  Egyedülálló technológia, modern külső és 100%-ban biztonságos használat… ez jellemzi a Miele főzőlap kínálatát. Válasszon extra gyors, takarékos és kényelmes segítőtársat a konyhában! A Miele-vel garantáltan élmény lesz a sütés-főzés!
 • Két dolgot egy sütésre: mikrohullámú és sütő
  2018. június 29
  216
  Folyton rohanunk az idő után. A napközben elcsent kósza falatok ugyan átlendítenek minket a nehéz pillanatokon, de eljön az a pont is, amikor már többet szeretnénk. Egy hosszú és fárasztó munkanappal a hátunk mögött azonban nem sokan vágyunk még otthon egy második műszakra a konyhában. Hazatérve jól lenne végre valami gyomormelengetőbb anélkül, hogy órákat kéne a tűzhely társaságában eltölteni.
 • Sütni vagy sütögetni: az itt a kérdés
  2018. június 14
  243
  Imád új tájakat felfedezni, de munkája miatt túlságosan elfoglalt, így nincs ideje útnak indulni? Miért ne tenné mindezt a konyhájában? Repüljön az ízek földjére Miele sütővel.
 • Miele mosogatógép - Tisztításra fel!
  2018. június 03
  299
  Egy jó mosogatógép a konyha koronája, amivel könnyedén feltehetjük az i-re azt a bizonyos pontot. A Miele mosogatógépeknél a hatékonyság és a tudatosság mindenek felettisége él. A kivételes multi funkcionalitáshoz környezet-, és pénztárcabarát megoldások társulnak.
 • Sütők mikrohullámmal - új generációs Miele sütők
  2018. május 22
  263
  Nem lepődünk meg a Miele sütők fejlesztésein, amikor a kombinációkról beszélünk – az egyik legújabb dobás, a mikrohullám ötvözése a rendes sütőtérrel.De miért is éri meg nekünk ez a fajta kombi sütő?
 • Miele sütők - Főzésben is az elsők!
  2018. május 09
  275
  Egy jó sütő ma aranyat ér – nos a Miele-nél pontosan tudják ezt! A technológia fejlődésének köszönhetően, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyi innovatív újítás segítheti a hétköznapok és a hétvégék nagy sütés-főzés programjait.
 • DGC 6860X Fogantyú nélküli gőzpároló teljes értékű sütőfunkcióval XXL
  2018. április 03
  329
  Számos funkcióval dob nagyot a Miele – ez a fajta Miele sütő abszolút az okoskonyhák egyik legkiválóbb eszköze, amely csak a legek legjeként aposztrofálható mivel egyesíti magában a különböző sütési formákat.
 • Miele sütő
  2018. március 27
  1237
  Minden háziasszony és hobbiszakács tudja, hogy egy jó minőségű, korszerű sütő elengedhetetlen kelléke egy mai modern konyhának. Kápráztassa el családját és vendégeit ínycsiklandozó fogásokkal, váljon Ön is profivá a konyhában egy Miele sütő segítségével!
 • Előnyökben bővelkedő Miele főzőlapok
  2018. március 07
  376
  Miele főzőlapok termékelőnyei széleskörűek – biztonság, felépítés, funkció, hatékonyság és fenntarthatóság és a kezelési kényelem is szerepet játszik.
 • Miele Indukciós főzőlap főzzünk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!
  2018. február 23
  403
  Az egyik legnagyobb előnye az indukciós főzőlapoknak a hatásfokuk. Ezek a főzőlapok teljesítménye elérheti a 80%-os hatásfokot, ami a gázzal működő tűzhely 30%-os hatásfokát sokszorosan felülmúlja.
 • Párolás és sütés magas szinten
  2018. február 07
  1843
  A kombinált párolás a nedvesség és a hő optimális egyvelegét kínálja. Tökéletes szinte minden elképzelhető ételhez - a frissen sütött kenyértőlkezdve az ízletes sültig.
 • Tökéletes mosogató tabletta - Quick Power Wash
  2018. február 06
  392
  A gyorsprogramok igen népszerűek lettek az évek során a mosogatógépeknél, éppen ezért, a Miele óriási hangsúlyt fektetett és fektet ennek fejlesztésére.
 • ÉLVEZZE HŰTÖTT BORAIT
  2017. szeptember 12
  655
  A Miele hűtők választékában megtalálható a speciálisan borok tárolására szolgáló borhűtő is. Nevezze ki saját ínyenc birodalmának bortemperáló hűtőjét, és élvezze borait, pezsgőit.
 • MIELE SÜTŐK, A MESTERIEN FINOM ÉTELEKHEZ!
  2017. augusztus 16
  2467
  A sütés szeretetét mi is magunkban hordozzuk, éppen ezért a Miele sütőket is úgy tervezték meg, hogy kivételes technológiájuk révén még nagyszerűbb élmény legyen a sütés-főzés.