Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Okos konyha témához tartozó cikkek

 • Mosogatógép energiaosztályok, milyet érdemes venni?
  414
  Az energiacímkék azok a kis matricák,amelyek segítségével könnyen összehasonlíthatjuk a készülékek energiahatékonyságát,ha vásárlásra adnánk a fejünket.
 • Miért jó és hogyan működik a gőzsütő?
  664
  A modern konyhák egyik kihagyhatatlan eszköze a gőzsütő, hiszen az egészséges és ízletes ételkészítés ma már kiemelkedő szemponttá vált, nem mellesleg a gőzsütő vélemények is erről tanúskodnak.
 • Az indukciós főzőlap fogyasztása: ennyit spórolhat vele
  1390
  Napjainkban az energiatakarékosság kiemelt fontosságúvá vált. Otthonunkban pedig a konyha lesz az a terület, ahol egy kis odafigyeléssel jelentős energiamegtakarításra tehetünk szert.
 • Mit jelent a pirolitikus sütő? Avagy a pirolitikus sütő tisztítása
  1375
  A modern konyhai készülékek világában a pirolitikus sütők zavarba ejtő változást hoztak. Ez az innovatív megoldás ugyanis már gondtalan konyhai élményt garantál, így mind a hobbi séfek, mind a főzés szerelmesei körében keresett választássá vált.
 • Mosogatógép szűrő tisztítása, amit nem érdemes elhanyagolni
  676
  A mosogatógép, a kényelem és a hatékonyság modern csodája, így a háztartásokban is nélkülözhetetlen készülékké vált szerte a világon: fáradhatatlanul veszi fel a harcot a piszkos edényekkel, miközben megkímél minket a kézi mosogatással járó fáradtságtól.
 • Energiatakarékos mosogatógép kiváló teljesítménnyel
  690
  Manapság már egyáltalán nem meglepő, ha valaki az energiacímkét vizslatja egy-egy háztartási berendezésen, mindemellett pedig olyan készüléket szeretne hazavinni otthonába, ami fenntartható funkciókból sem szűkölködik. Pont ilyen a Miele energiatakarékos mosogatógép is, ami nem mellesleg teljesítményben sem mindennapi!Manapság már egyáltalán nem meglepő, ha valaki az energiacímkét vizslatja egy-egy háztartási berendezésen, mindemellett pedig olyan készüléket szeretne hazavinni otthonába, ami fenntartható funkciókból sem szűkölködik. Pont ilyen a Miele energiatakarékos mosogatógép is, ami nem mellesleg teljesítményben sem mindennapi!
 • Az indukciós főzőlap tisztítása egyszerűen
  1747
  Az indukciós főzőlap egy rendkívül modern és hatékony eszköz, amely nem véletlenül ragyog ott egyre több konyhában. És habár teljesen lapos felülete révén a tisztítása rém egyszerűnek tűnik, nem árt egy kicsit odafigyelnünk rá, ha már á-tól cettig kiszolgál minket a főzés során.
 • Hogyan grillezzünk sütőben az igazán finom végeredményért?
  1829
  Ha grillezésről van szó, semmi sem ér fel a sistergő hús hangjával és azzal a mennyei illattal, ami ilyenkor körbelengi a levegőt. Jó hír, hogy az új generációs sütők már rendelkeznek grill funkcióval is, így egyre többen tehetik fel a kérdést, hogy „hogyan grillezünk sütőben”? Pont ezt tudják a Miele készülékei is.
 • Mosogatógép tisztítás és karbantartás - Tippek és trükkök a hosszú élettartamért
  1162
  Mosogatógép tisztítás, mosogatógép karbantartás? Minek is az? – gondolják sokan. Végtére is, a készülék napi rendszerességgel serénykedik az edények tisztításával, így könnyű azt feltételezni, hogy akkor magát is „elmossa”.
 • Milyen magasra kerüljön a beépített sütő?
  1911
  A konyhában töltött idő akkor válik nyűgből élvezetté, ha minden feltétel adott hozzá: esztétikus munkakörnyezet, profi eszközök, egy jó receptes könyv, és persze egy kényelmesen használható sütő.
 • Hogyan működik az indukciós főzőlap? Mitől olyan hatékony?
  1528
  Az indukciós főzőlap az elmúlt évek sztárjává vált a gyors főzési ideje, kiemelkedő energiahatékonysága és biztonsága miatt. De hogyan működik az indukciós főzőlap és miért éri meg a borsosabb árcédulát?
 • Beépített húsmaghőmérő a tökéletes sültekért
  1293
  Vajon milyennek kell lennie egy félig átsült steaknek? Mikor válik a szárnyasétel kívül ropogóssá, belül omlóssá? Az ehhez hasonló kérdések egy Miele sütő segítségével többé fel sem merülnek, hisz a beépített húsmaghőmérő a közbeavatkozásunk nélkül szakérti meg az ételeket!
 • Beépíthető Tepan Yaki grill a Miele-től
  1294
  Ki ne imádná a japán konyhát? A Tepan Yaki például nemcsak ínycsiklandozó ételeket takar, de egy komplett konyhaművészetet is.
 • Mennyi vizet használ egy mosogatógép?
  4642
  A mai napig vita tárgyát képzi, hogy a kézi vagy gépi mosogatással érhetünk el jobb eredményeket, ha vízfogyasztásról van szó. Már azért is érdekes ez a kérdés.
 • Energiatakarékos főzőlap a környezettudatosság jegyében
  1417
  Egy új főzőlap kiválasztása során többféle tényezőt is át kell gondolni, amelyek közül egyre előkelőbb helyet foglal el az energiahatékonyságra való igény.
 • Sütő vásárlási tanácsok - 5 tipp a tökéletes modell kiválasztásához
  1592
  Akár a teljes konyhánkat újítjuk fel, akár a régi készülékeket cseréljük le, a sütőválasztás lesz az egyik leglényegesebb momentuma a projektnek.
 • Gáz, indukciós vagy elektromos főzőlap?
  1767
  Konyhafelújítás során igen hamar szóba jöhet a régi főzőlapok cseréje egy jóval ígéretesebb kivitelre. A jelenlegi kínálatot elnézve azonban nem csoda, hogy ennyien torpannak meg a választást illetően, hiszen nem tudják, hogy indukciós, elektromos vagy gáz főzőlap legyen a befutó.
 • Nagyban a Mielével
  3825
  A Miele sütőiben olyan újszerű technológiát fejlesztettek ki, mely átformálja a sütésről alkotott nézeted, a párának köszönhetően sokkal egészségesebb ételeket ehetsz.
 • Miele főzőlap
  14609
  Egyedülálló technológia, modern külső és 100%-ban biztonságos használat… ez jellemzi a Miele főzőlap kínálatát. Válasszon extra gyors, takarékos és kényelmes segítőtársat a konyhában! A Miele-vel garantáltan élmény lesz a sütés-főzés!
 • Két dolgot egy sütésre: mikrohullámú és sütő
  3719
  Folyton rohanunk az idő után. A napközben elcsent kósza falatok ugyan átlendítenek minket a nehéz pillanatokon, de eljön az a pont is, amikor már többet szeretnénk. Egy hosszú és fárasztó munkanappal a hátunk mögött azonban nem sokan vágyunk még otthon egy második műszakra a konyhában. Hazatérve jól lenne végre valami gyomormelengetőbb anélkül, hogy órákat kéne a tűzhely társaságában eltölteni.
 • Sütni vagy sütögetni: az itt a kérdés
  3655
  Imád új tájakat felfedezni, de munkája miatt túlságosan elfoglalt, így nincs ideje útnak indulni? Miért ne tenné mindezt a konyhájában? Repüljön az ízek földjére Miele sütővel.
 • Miele mosogatógép - Tisztításra fel!
  4934
  Egy jó mosogatógép a konyha koronája, amivel könnyedén feltehetjük az i-re azt a bizonyos pontot. A Miele mosogatógépeknél a hatékonyság és a tudatosság mindenek felettisége él. A kivételes multi funkcionalitáshoz környezet-, és pénztárcabarát megoldások társulnak.
 • Miele sütők - Főzésben is az elsők!
  3845
  Egy jó sütő ma aranyat ér – nos a Miele-nél pontosan tudják ezt! A technológia fejlődésének köszönhetően, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyi innovatív újítás segítheti a hétköznapok és a hétvégék nagy sütés-főzés programjait.
 • Előnyökben bővelkedő Miele főzőlapok
  3994
  Miele főzőlapok termékelőnyei széleskörűek – biztonság, felépítés, funkció, hatékonyság és fenntarthatóság és a kezelési kényelem is szerepet játszik.
 • Miele Indukciós főzőlap főzzünk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!
  4111
  Az egyik legnagyobb előnye az indukciós főzőlapoknak a hatásfokuk. Ezek a főzőlapok teljesítménye elérheti a 80%-os hatásfokot, ami a gázzal működő tűzhely 30%-os hatásfokát sokszorosan felülmúlja.
 • Tökéletes mosogató tabletta - Quick Power Wash
  4062
  A gyorsprogramok igen népszerűek lettek az évek során a mosogatógépeknél, éppen ezért, a Miele óriási hangsúlyt fektetett és fektet ennek fejlesztésére.
 • ÉLVEZZE HŰTÖTT BORAIT
  4241
  A Miele hűtők választékában megtalálható a speciálisan borok tárolására szolgáló borhűtő is. Nevezze ki saját ínyenc birodalmának bortemperáló hűtőjét, és élvezze borait, pezsgőit.