Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele szárítógép címkéhez tartozó cikkek

  • Miele szárítógép
    24186
    A ruhák szárítása – főleg a hidegebb hónapokban – akár napokat is igénybe vehet, nem beszélve a teregetésről, mely szintén idő- és helyigényes feladat. Tegye életét kényelmesebbé, ruháit pedig bársonyosan puhává és illatossá.
  • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
    4457
    A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
  • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
    4289
    Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
  • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
    7048
    A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
  • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
    4110
    A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.