Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Nagyban a Mielével

3874
Nagyban a Mielével

 

A Miele XXL-es sütő 85 literes belső térterrel és háromdimenziós felhasználóbarát kezelőpanellel, érintésre egy polifonikus hangjelzéssel ébred, mely ugyanakkor tetszés szerint kikapcsolható a nagy családosok és baráti vacsorákat adók nagy kedvncévé válhat. A beállított hőmérséklethez viszonyított belső hőmérsékletet egy LED csík, SpeedLight jelzi különböző színekkel. Az olyan hagyományos programok mellett, mint például a hőlégkeverés vagy a felső-/alsó hő, ez a sütő sok egyéb különleges sütési módszert is kínál.

Ilyen például a párával kombinált sütés, amely minden csúcskategóriás készülékben megtalálható. A kombinált sütés során a készülék párát enged a belső térbe, így például a kenyér tésztája jobban megkel, a héja pedig fényes és ropogós lesz. A "Kombinált sütés" programhoz szükséges az ajtókeretnél lévő cső végét egy tál vízbe tenni, ugyanis a sütő automatikusan felszívja a szükséges vízmennyiséget, amelyet később a sütőtérben gőz formájában használ fel. A gőzfelhasználást automatikusan szabályozza a gép, azonban akár Te is beállíthatja időpontját, valamin sűrűségét is. A gőzöléses módszerrel, amikor húst sütsz, először a zsír sül ki, így aranybarna külsejű ételt kapsz eredményül. A felsőkategóriás gépekhez húsmaghőmérő tű is tartozik, mellyel folyamatos kontroll alatt tarthatod a hús állapotát, a tű közli az adatok (például a hőmésékletet) az elektronikával. A hús pedig tökéletesen Te vagy családod igényeidre szabva készül el.

Miele sütő XXL
Forrás: Miele katalógus

Másik profik által kedvelt sütési mód: az alacsony hőmérsékletű sütés, mely közben a marhahús akár több órán át is sülhet 65-80°C-on, és mégis mennyeien puha marad. Több program közül lehet választani attól függően, hogy éppen milyen ételt szeretne elkészíteni, legyen az brownie vagy szuflé, a készülék automatikusan kiválasztja a megfelelő üzemmódot, időt, hőmérsékletet. Ráadásként pedig a sütési folyamatot is elmentheted receptként, hogy legközelebb már minden akadály nélkül és minimális beavatkozással süthesd meg kedvenced.

Miele csúcskategóriájú sütőinél további tizenhárom manuális üzemmód közül lehet választani, ezeken belül pedig pontosan meg lehet adni az időtartamot és a hőmérsékletet. Természetesen egy ilyen készülékekből nem hiányozhat az AirClean katalizátor sem, mely lebontja a gőzben található szagokat és szennyeződéseket, így megakadályozza, hogy az ételszag és a zsíros gőz kijusson a készülékből.

 

címkék: