Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele mosogatógép - Tisztításra fel!

5121
Miele mosogatógép - Tisztításra fel!

Egy jó mosogatógép a konyha koronája, amivel könnyedén feltehetjük az i-re azt a bizonyos pontot. A Miele mosogatógépeknél a hatékonyság és a tudatosság mindenek felettisége él. A kivételes multi funkcionalitáshoz környezet-, és pénztárcabarát megoldások társulnak. A gyors és alacsony hőfokú programok előnyben részesítése azonban kevésbé hagyja kibontakozni a mosogatószert, így ez hosszútávon, ellenőrzés hiányában, kisebb fennakadásokhoz vezethet.  

A Miele mosogatógépek öntisztulóak, ugyanakkor bizonyos időközönként érdemes magas hőmérsékleten (75°), mosogatógép tisztítóval egy hosszú tisztító programot lefuttatnunk rajtuk, hogy elejét vegyük a mikroorganizmusok megtelepedésének a mosogatótérben. 

 

Miele mosgatógép választható programokkal a megfelelő tisztítás érdekében.
Hosszú programmal a tartós együttműködéshez

 

A mosogatás során használt víz keménységétől, hőmérsékletétől illetve a mosogatószer mennyiségétől függően előfordulhat, hogy idővel vízkő és zsír rakódik le a készülékben. Ezeket a kellemetlenségeket könnyedén orvosolhatjuk, ha van otthon Miele mosogatógépekre szabott tisztítószerünk. 

 

Tovább a Miele mosogatógépekhez

 

Éppen szűr vagy épen szűr?

Fordítsunk gondot készülékünk szűrőire is. Idővel, szerepükből adódóan nagyobb szennyeződés gyűlhet benne össze. Néha tartsunk ezért egy rövid szemlét, s ha kell, vegyük ki a szűrőt. Tisztításukhoz elegendő folyóvíz alá tartani őket. 

 

mosogatógép szűrő ellenőrzése a hatékony működés érdekében
Az ellenőrzés sose árt


Mindig legyünk résen: az ajtótömítés és az ajtó ápolása

Kevesebb párás helyet találhatunk konyhánkban, mint a mosogatótér. Tartós nedvességnek kitett környezetben könnyen felütheti fejét a penész.  Fontos felvenni vele a harcot, mivel ez az esztétikai malőr kellemetlen szagok keltése mellett tányérjaink tisztaságára is rányomhatja bélyegét. Készülékünk ajtaján ezért néha érdemes egy egyszerű, nedves törlőkendővel végigszaladnunk, hogy megakadályozzuk e nem szívesen látott vendég felbukkanását. 

 

Tovább a Miele mosogatógépekhez