Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

porszívó címkéhez tartozó cikkek

 • Miele porszívó
  19638
  A Miele porszívó a padlózat anyagától függően számos eltérő, innovatív megoldást kínál a különböző helyiségek tisztántartására. Kimagasló, akár 20 éves élettartammal csúcsminőséget képvisel a piacon.
 • Kézre álló Miele porszívó
  4963
  Nem szeretné, hogy a por lakása állandó vendége legyen? Szeretné gördülékennyé, de egyben élvezhetővé is tenni a takarítást? A hatékonyság és a funkcionalitás kart karöltve jár a Miele porszívóknál. Nem kell lemondania a komfortosságról, csak azért, mert takarításra adja a fejét. Az igények sokszínűsége ihlette Miele porszívókkal stílusosan veheti fel a kesztyűt a szürke porcicákkal szemben.
 • Miele porszívó – Társ a takarításban!
  4649
  A porszívó olyan, mint egy igazbarát. Mindig számíthatunk rá. Legyen szó családi összejövetel utáni romeltakarításról vagy épp tavaszi nagytakarításról, mellettünk áll a rendrakás legnehezebb pillanataiban is.
 • Miele porszívók - Társ a dolgos hétköznapokban
  4867
  Aki főút mellett lakik, tudja, hogy a por az egyszerűen terem. Az ablakon beszáll és hiába takarítottunk, törölgettünk egy órával ezelőtt, minden újra poros lesz. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon, hogyan lehetne jól takarítani?
 • Miele porszívó kisokos Compact C2 Allergy PowerLine - SDCF3
  5053
  A Miele porszívó magában hordozza a márkára jellemző specialitásokat, amelyek garantálják, hogy minőségi terméket veszünk – nemcsak 1-2 évre, hanem jó ideig társunk lesz! Kiemelten ajánljuk a HEPA AIRCLEAN szűrővel ellátott Miele porszívónkat, az allergiások egyik legkedveltebb eszközét a takarításhoz.
 • Egy apró jövő a jelenben Miele robotporszívók
  4586
  A technika fejlődése ma már olyan gyors szinten zajlik, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Megjelentek az okosotthonok, amelyek tartozékai, elemei mind a mi kényelmünket szolgálják – praktikusak, távvezérlésüek, energiatakarékosak és mindazok mellett stílusuknál fogva jól illeszkednek be a modern otthonok designjába.
 • ÚJ MIELE PORSZÍVÓK: KEVESEBB ÁRAM NAGYOBB HATÉKONYSÁG
  4315
  2017 szeptemberében új porszívó-szabályozás lépett életbe. Természetesen ez a cégek kínálatára is igen nagy hatással volt.
 • MIELE PORSZÍVÓK ELŐNYEI RÖVIDEN
  4324
  A Miele minden termékkategóriában rendelkezik olyan fejlesztéssel, megoldással, vagy éppen dizájnújítással, amitől a készülékei egyediek, különbözőek lesznek.
 • MIT KELL TUDNI A ROBOTPORSZÍVÓRÓL?
  4981
  A folyamatos küzdelem otthonunk tisztaságáért nem könnyű feladat. Nem mindegy, hogy mekkora felületről beszélünk, milyen szennyeződéseknek van kitéve a padló, illetve mennyi időnk van a takarításra.
 • MILYEN A JÓ MIELE PORSZÍVÓ?
  2100
  A háztartásokban elengedhetetlen a porszívó megléte. Nem lehet olyan otthont említeni, ahol ne lenne.