Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele címkéhez tartozó cikkek

 • Miele porszívó
  2018. október 01
  13112
  A Miele porszívó a padlózat anyagától függően számos eltérő, innovatív megoldást kínál a különböző helyiségek tisztántartására. Kimagasló, akár 20 éves élettartammal csúcsminőséget képvisel a piacon.
 • Nagyban a Mielével
  2019. szeptember 09
  1826
  A Miele sütőiben olyan újszerű technológiát fejlesztettek ki, mely átformálja a sütésről alkotott nézeted, a párának köszönhetően sokkal egészségesebb ételeket ehetsz.
 • 120 napos pénzvisszafizetési garancia a Series 120 modellekre
  2019. június 07
  1777
  Próbáld ki pénzvisszafizetési garanciával, a tesztelés után pedig - hidd el - meg akarod tartani.
 • Miele sütő
  2018. november 27
  7349
  Minden háziasszony és hobbiszakács tudja, hogy egy jó minőségű, korszerű sütő elengedhetetlen kelléke egy mai modern konyhának. Kápráztassa el családját és vendégeit ínycsiklandozó fogásokkal, váljon Ön is profivá a konyhában egy Miele sütő segítségével!
 • Miele szárítógép
  2018. október 02
  16037
  A ruhák szárítása – főleg a hidegebb hónapokban – akár napokat is igénybe vehet, nem beszélve a teregetésről, mely szintén idő- és helyigényes feladat. Tegye életét kényelmesebbé, ruháit pedig bársonyosan puhává és illatossá.
 • Miele hűtő
  2018. szeptember 06
  8881
  Ha régi, elöregedett hűtőszekrényünk folyamatosan „zakatol”, alig lehet bezárni az ajtaját és már nem tartja frissen ételeinket, akkor bizony eljött a csere ideje. Azonban nem mindegy, hogy milyen gépet választunk. Egy Miele hűtő hosszú távú befektetés, mely energiatakarékosságával és számos innovációjával csúcskategóriát képvisel.
 • Miele mosógép
  2018. szeptember 04
  26373
  Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel!
 • Miele mosogatógép
  2018. augusztus 31
  12011
  A Miele mosogatógép a praktikusság és kényelem jegyében született, hogy Önnek is megkönnyítse a mindennapokat! Felejtse el a piszkos edényeket, az órákon át tartó fáradságos mosogatást és a magas vízszámlát! Fedezze fel a tökéletes tisztaságot és ragyogást!
 • Miele főzőlap
  2018. augusztus 29
  9099
  Egyedülálló technológia, modern külső és 100%-ban biztonságos használat… ez jellemzi a Miele főzőlap kínálatát. Válasszon extra gyors, takarékos és kényelmes segítőtársat a konyhában! A Miele-vel garantáltan élmény lesz a sütés-főzés!
 • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
  2018. július 27
  2004
  A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
 • Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!
  2018. július 21
  103
  Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben.
 • Két dolgot egy sütésre: mikrohullámú és sütő
  2018. június 29
  1789
  Folyton rohanunk az idő után. A napközben elcsent kósza falatok ugyan átlendítenek minket a nehéz pillanatokon, de eljön az a pont is, amikor már többet szeretnénk. Egy hosszú és fárasztó munkanappal a hátunk mögött azonban nem sokan vágyunk még otthon egy második műszakra a konyhában. Hazatérve jól lenne végre valami gyomormelengetőbb anélkül, hogy órákat kéne a tűzhely társaságában eltölteni.
 • Kézre álló Miele porszívó
  2018. június 22
  2581
  Nem szeretné, hogy a por lakása állandó vendége legyen? Szeretné gördülékennyé, de egyben élvezhetővé is tenni a takarítást? A hatékonyság és a funkcionalitás kart karöltve jár a Miele porszívóknál. Nem kell lemondania a komfortosságról, csak azért, mert takarításra adja a fejét. Az igények sokszínűsége ihlette Miele porszívókkal stílusosan veheti fel a kesztyűt a szürke porcicákkal szemben.
 • Sütni vagy sütögetni: az itt a kérdés
  2018. június 14
  1789
  Imád új tájakat felfedezni, de munkája miatt túlságosan elfoglalt, így nincs ideje útnak indulni? Miért ne tenné mindezt a konyhájában? Repüljön az ízek földjére Miele sütővel.
 • Miele porszívó – Társ a takarításban!
  2018. június 08
  2186
  A porszívó olyan, mint egy igazbarát. Mindig számíthatunk rá. Legyen szó családi összejövetel utáni romeltakarításról vagy épp tavaszi nagytakarításról, mellettünk áll a rendrakás legnehezebb pillanataiban is.
 • Miele mosogatógép - Tisztításra fel!
  2018. június 03
  2430
  Egy jó mosogatógép a konyha koronája, amivel könnyedén feltehetjük az i-re azt a bizonyos pontot. A Miele mosogatógépeknél a hatékonyság és a tudatosság mindenek felettisége él. A kivételes multi funkcionalitáshoz környezet-, és pénztárcabarát megoldások társulnak.
 • Miele sütők - Főzésben is az elsők!
  2018. május 09
  1907
  Egy jó sütő ma aranyat ér – nos a Miele-nél pontosan tudják ezt! A technológia fejlődésének köszönhetően, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyi innovatív újítás segítheti a hétköznapok és a hétvégék nagy sütés-főzés programjait.
 • Miele porszívók - Társ a dolgos hétköznapokban
  2018. május 04
  2557
  Aki főút mellett lakik, tudja, hogy a por az egyszerűen terem. Az ablakon beszáll és hiába takarítottunk, törölgettünk egy órával ezelőtt, minden újra poros lesz. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon, hogyan lehetne jól takarítani?
 • Miele porszívó kisokos Compact C2 Allergy PowerLine - SDCF3
  2018. április 30
  2562
  A Miele porszívó magában hordozza a márkára jellemző specialitásokat, amelyek garantálják, hogy minőségi terméket veszünk – nemcsak 1-2 évre, hanem jó ideig társunk lesz! Kiemelten ajánljuk a HEPA AIRCLEAN szűrővel ellátott Miele porszívónkat, az allergiások egyik legkedveltebb eszközét a takarításhoz.
 • Egy apró jövő a jelenben Miele robotporszívók
  2018. április 10
  2182
  A technika fejlődése ma már olyan gyors szinten zajlik, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Megjelentek az okosotthonok, amelyek tartozékai, elemei mind a mi kényelmünket szolgálják – praktikusak, távvezérlésüek, energiatakarékosak és mindazok mellett stílusuknál fogva jól illeszkednek be a modern otthonok designjába.
 • Thermo textilkímélő dob a mosásnál
  2018. március 13
  1992
  A Miele textilkímélő dob méhsejt mintázatú felületén finom vízfilm képződik a dob fala és a textíliák között. Ezen finoman végigsiklanak a ruhák, így kellően védve vannak.
 • Miele mosógép CapDosing rendszerrel
  2018. március 13
  2118
  A CapDosing tökéletes kiegészítő speciális alkalmazásokhoz. Tekintse meg hogyan működik!
 • A Miele mosógépek előnyei: automatikus adagolás
  2018. március 13
  2498
  A Miele megoldja az adagolás kérdését is: automatikus adagolás! Tekintse meg, hogyan működik!
 • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
  2018. március 13
  2104
  Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
 • Miele Mosógépek - Power Wash
  2018. március 08
  2149
  A PowerWash 2.0-val a Miele készülékek akár 40%-al takarékosabban mosnak rendkívül jó tisztítási teljesítmény, kitűnő öblítési eredmény és kedvező programlefutási idő mellett.
 • Előnyökben bővelkedő Miele főzőlapok
  2018. március 07
  2055
  Miele főzőlapok termékelőnyei széleskörűek – biztonság, felépítés, funkció, hatékonyság és fenntarthatóság és a kezelési kényelem is szerepet játszik.
 • Miele Indukciós főzőlap főzzünk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!
  2018. február 23
  2051
  Az egyik legnagyobb előnye az indukciós főzőlapoknak a hatásfokuk. Ezek a főzőlapok teljesítménye elérheti a 80%-os hatásfokot, ami a gázzal működő tűzhely 30%-os hatásfokát sokszorosan felülmúlja.
 • Tökéletes mosogató tabletta - Quick Power Wash
  2018. február 06
  2051
  A gyorsprogramok igen népszerűek lettek az évek során a mosogatógépeknél, éppen ezért, a Miele óriási hangsúlyt fektetett és fektet ennek fejlesztésére.
 • ÚJ MIELE PORSZÍVÓK: KEVESEBB ÁRAM NAGYOBB HATÉKONYSÁG
  2018. január 21
  2084
  2017 szeptemberében új porszívó-szabályozás lépett életbe. Természetesen ez a cégek kínálatára is igen nagy hatással volt.
 • MIELE PORSZÍVÓK ELŐNYEI RÖVIDEN
  2018. január 21
  2074
  A Miele minden termékkategóriában rendelkezik olyan fejlesztéssel, megoldással, vagy éppen dizájnújítással, amitől a készülékei egyediek, különbözőek lesznek.
 • Miele mosógép TwinDos rendszerrel
  2017. október 18
  3090
  A teljesen automatikus adagolás és a kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatás is segít önnek, hogy tisztára varázsolja a ruhaneműit.
 • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
  2017. szeptember 22
  4886
  A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
 • MIT KELL TUDNI A ROBOTPORSZÍVÓRÓL?
  2017. szeptember 14
  2378
  A folyamatos küzdelem otthonunk tisztaságáért nem könnyű feladat. Nem mindegy, hogy mekkora felületről beszélünk, milyen szennyeződéseknek van kitéve a padló, illetve mennyi időnk van a takarításra.
 • ÉLVEZZE HŰTÖTT BORAIT
  2017. szeptember 12
  2326
  A Miele hűtők választékában megtalálható a speciálisan borok tárolására szolgáló borhűtő is. Nevezze ki saját ínyenc birodalmának bortemperáló hűtőjét, és élvezze borait, pezsgőit.
 • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
  2017. augusztus 23
  2207
  A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.
 • MILYEN A JÓ MIELE PORSZÍVÓ?
  2017. augusztus 16
  2100
  A háztartásokban elengedhetetlen a porszívó megléte. Nem lehet olyan otthont említeni, ahol ne lenne.