Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele címkéhez tartozó cikkek

  • Miele porszívó
    18582
    A Miele porszívó a padlózat anyagától függően számos eltérő, innovatív megoldást kínál a különböző helyiségek tisztántartására. Kimagasló, akár 20 éves élettartammal csúcsminőséget képvisel a piacon.
  • Nagyban a Mielével
    3875
    A Miele sütőiben olyan újszerű technológiát fejlesztettek ki, mely átformálja a sütésről alkotott nézeted, a párának köszönhetően sokkal egészségesebb ételeket ehetsz.
  • 120 napos pénzvisszafizetési garancia a Series 120 modellekre
    3841
    Próbáld ki pénzvisszafizetési garanciával, a tesztelés után pedig - hidd el - meg akarod tartani.
  • Miele sütő
    12888
    Minden háziasszony és hobbiszakács tudja, hogy egy jó minőségű, korszerű sütő elengedhetetlen kelléke egy mai modern konyhának. Kápráztassa el családját és vendégeit ínycsiklandozó fogásokkal, váljon Ön is profivá a konyhában egy Miele sütő segítségével!
  • Miele szárítógép
    24188
    A ruhák szárítása – főleg a hidegebb hónapokban – akár napokat is igénybe vehet, nem beszélve a teregetésről, mely szintén idő- és helyigényes feladat. Tegye életét kényelmesebbé, ruháit pedig bársonyosan puhává és illatossá.
  • Miele hűtő
    13806
    Ha régi, elöregedett hűtőszekrényünk folyamatosan „zakatol”, alig lehet bezárni az ajtaját és már nem tartja frissen ételeinket, akkor bizony eljött a csere ideje. Azonban nem mindegy, hogy milyen gépet választunk. Egy Miele hűtő hosszú távú befektetés, mely energiatakarékosságával és számos innovációjával csúcskategóriát képvisel.
  • Miele mosógép
    36223
    Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel!
  • Miele mosogatógép
    19389
    A Miele mosogatógép a praktikusság és kényelem jegyében született, hogy Önnek is megkönnyítse a mindennapokat! Felejtse el a piszkos edényeket, az órákon át tartó fáradságos mosogatást és a magas vízszámlát! Fedezze fel a tökéletes tisztaságot és ragyogást!
  • Miele főzőlap
    14742
    Egyedülálló technológia, modern külső és 100%-ban biztonságos használat… ez jellemzi a Miele főzőlap kínálatát. Válasszon extra gyors, takarékos és kényelmes segítőtársat a konyhában! A Miele-vel garantáltan élmény lesz a sütés-főzés!
  • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
    4457
    A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
  • Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!
    103
    Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben.
  • Két dolgot egy sütésre: mikrohullámú és sütő
    3769
    Folyton rohanunk az idő után. A napközben elcsent kósza falatok ugyan átlendítenek minket a nehéz pillanatokon, de eljön az a pont is, amikor már többet szeretnénk. Egy hosszú és fárasztó munkanappal a hátunk mögött azonban nem sokan vágyunk még otthon egy második műszakra a konyhában. Hazatérve jól lenne végre valami gyomormelengetőbb anélkül, hogy órákat kéne a tűzhely társaságában eltölteni.
  • Kézre álló Miele porszívó
    4617
    Nem szeretné, hogy a por lakása állandó vendége legyen? Szeretné gördülékennyé, de egyben élvezhetővé is tenni a takarítást? A hatékonyság és a funkcionalitás kart karöltve jár a Miele porszívóknál. Nem kell lemondania a komfortosságról, csak azért, mert takarításra adja a fejét. Az igények sokszínűsége ihlette Miele porszívókkal stílusosan veheti fel a kesztyűt a szürke porcicákkal szemben.
  • Sütni vagy sütögetni: az itt a kérdés
    3705
    Imád új tájakat felfedezni, de munkája miatt túlságosan elfoglalt, így nincs ideje útnak indulni? Miért ne tenné mindezt a konyhájában? Repüljön az ízek földjére Miele sütővel.
  • Miele porszívó – Társ a takarításban!
    4309
    A porszívó olyan, mint egy igazbarát. Mindig számíthatunk rá. Legyen szó családi összejövetel utáni romeltakarításról vagy épp tavaszi nagytakarításról, mellettünk áll a rendrakás legnehezebb pillanataiban is.
  • Miele mosogatógép - Tisztításra fel!
    4999
    Egy jó mosogatógép a konyha koronája, amivel könnyedén feltehetjük az i-re azt a bizonyos pontot. A Miele mosogatógépeknél a hatékonyság és a tudatosság mindenek felettisége él. A kivételes multi funkcionalitáshoz környezet-, és pénztárcabarát megoldások társulnak.
  • Miele sütők - Főzésben is az elsők!
    3898
    Egy jó sütő ma aranyat ér – nos a Miele-nél pontosan tudják ezt! A technológia fejlődésének köszönhetően, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyi innovatív újítás segítheti a hétköznapok és a hétvégék nagy sütés-főzés programjait.
  • Miele porszívók - Társ a dolgos hétköznapokban
    4546
    Aki főút mellett lakik, tudja, hogy a por az egyszerűen terem. Az ablakon beszáll és hiába takarítottunk, törölgettünk egy órával ezelőtt, minden újra poros lesz. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon, hogyan lehetne jól takarítani?
  • Miele porszívó kisokos Compact C2 Allergy PowerLine - SDCF3
    4711
    A Miele porszívó magában hordozza a márkára jellemző specialitásokat, amelyek garantálják, hogy minőségi terméket veszünk – nemcsak 1-2 évre, hanem jó ideig társunk lesz! Kiemelten ajánljuk a HEPA AIRCLEAN szűrővel ellátott Miele porszívónkat, az allergiások egyik legkedveltebb eszközét a takarításhoz.
  • Egy apró jövő a jelenben Miele robotporszívók
    4221
    A technika fejlődése ma már olyan gyors szinten zajlik, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Megjelentek az okosotthonok, amelyek tartozékai, elemei mind a mi kényelmünket szolgálják – praktikusak, távvezérlésüek, energiatakarékosak és mindazok mellett stílusuknál fogva jól illeszkednek be a modern otthonok designjába.
  • Thermo textilkímélő dob a mosásnál
    4068
    A Miele textilkímélő dob méhsejt mintázatú felületén finom vízfilm képződik a dob fala és a textíliák között. Ezen finoman végigsiklanak a ruhák, így kellően védve vannak.
  • Miele mosógép CapDosing rendszerrel
    4244
    A CapDosing tökéletes kiegészítő speciális alkalmazásokhoz. Tekintse meg hogyan működik!
  • A Miele mosógépek előnyei: automatikus adagolás
    4675
    A Miele megoldja az adagolás kérdését is: automatikus adagolás! Tekintse meg, hogyan működik!
  • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
    4289
    Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
  • Miele Mosógépek - Power Wash
    4263
    A PowerWash 2.0-val a Miele készülékek akár 40%-al takarékosabban mosnak rendkívül jó tisztítási teljesítmény, kitűnő öblítési eredmény és kedvező programlefutási idő mellett.
  • Előnyökben bővelkedő Miele főzőlapok
    4050
    Miele főzőlapok termékelőnyei széleskörűek – biztonság, felépítés, funkció, hatékonyság és fenntarthatóság és a kezelési kényelem is szerepet játszik.
  • Miele Indukciós főzőlap főzzünk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!
    4172
    Az egyik legnagyobb előnye az indukciós főzőlapoknak a hatásfokuk. Ezek a főzőlapok teljesítménye elérheti a 80%-os hatásfokot, ami a gázzal működő tűzhely 30%-os hatásfokát sokszorosan felülmúlja.
  • Tökéletes mosogató tabletta - Quick Power Wash
    4118
    A gyorsprogramok igen népszerűek lettek az évek során a mosogatógépeknél, éppen ezért, a Miele óriási hangsúlyt fektetett és fektet ennek fejlesztésére.
  • ÚJ MIELE PORSZÍVÓK: KEVESEBB ÁRAM NAGYOBB HATÉKONYSÁG
    3981
    2017 szeptemberében új porszívó-szabályozás lépett életbe. Természetesen ez a cégek kínálatára is igen nagy hatással volt.
  • MIELE PORSZÍVÓK ELŐNYEI RÖVIDEN
    4006
    A Miele minden termékkategóriában rendelkezik olyan fejlesztéssel, megoldással, vagy éppen dizájnújítással, amitől a készülékei egyediek, különbözőek lesznek.
  • Miele mosógép TwinDos rendszerrel
    5204
    A teljesen automatikus adagolás és a kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatás is segít önnek, hogy tisztára varázsolja a ruhaneműit.
  • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
    7048
    A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
  • MIT KELL TUDNI A ROBOTPORSZÍVÓRÓL?
    4518
    A folyamatos küzdelem otthonunk tisztaságáért nem könnyű feladat. Nem mindegy, hogy mekkora felületről beszélünk, milyen szennyeződéseknek van kitéve a padló, illetve mennyi időnk van a takarításra.
  • ÉLVEZZE HŰTÖTT BORAIT
    4293
    A Miele hűtők választékában megtalálható a speciálisan borok tárolására szolgáló borhűtő is. Nevezze ki saját ínyenc birodalmának bortemperáló hűtőjét, és élvezze borait, pezsgőit.
  • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
    4110
    A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.
  • MILYEN A JÓ MIELE PORSZÍVÓ?
    2100
    A háztartásokban elengedhetetlen a porszívó megléte. Nem lehet olyan otthont említeni, ahol ne lenne.