Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele hűtő

2018. szeptember 06
423
Miele hűtő

Miele hűtő választási segédlet, avagy hogyan döntsünk?!


Meglehet, úgy gondoljuk, hogy egy hűtőszekrény kiválasztása nem olyan nehéz feladat, hiszen mi egy hűtő feladata? Hűtsön, esetleg fagyasszon, tartsa frissen ételeinket. Azonban tudatos vásárlóként látnunk kell, hogy ez nem ilyen egyszerű. Egy jó hűtő évekig szolgál minket, ezért fontos, hogy jól meggondoljuk, milyen tulajdonságokat veszünk figyelembe új hűtőszekrényünk megvásárlása során.

 

Szempontok, amiket vegyünk figyelembe a döntés meghozatala előtt


 • Hűtő vagy hűtő-fagyasztó?
  A választás sok mindentől függ, mint például mennyi hely áll rendelkezésünkre, vagy milyen nagy a család, mekkora mennyiségű ételt tárolunk általában. A hűtő fagyasztó kombináció nagy előnye, hogy nem kell külön fagyasztóládát is tartanunk otthon, viszont, ha sok mindent szeretnénk fagyasztani hamar „kinőhetjük”.
 • Különálló vagy beépíthető hűtő?
  Ez a válasz könnyen adja magát. Beépíthető hűtőszekrények nevükből is adódóan beépíthetőek a konyhaszekrénybe ezáltal „beleolvadnak” környezetükbe. Aki nem járt még nálunk nem is veszi észre, de fontos, hogy a kialakítást hozzáértő emberre bízzuk, kellő figyelmet fordítsunk a hűtő szellőzésére, a rossz kialakítás növelheti hűtőnk áramfogyasztását. Amennyiben új konyhaszekrényt nem szeretnénk csináltatni, vegyünk különálló hűtőt.

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó


 • Energiafelhasználás?
  Ez az egyik olyan jellemző, melyet ösztönből megnézünk egy elektromos eszköznél, hiszen nem szeretnénk nagy villanyszámlákat kapni. A méret nem minden, egy nagyobb gép lehet energiatakarékosabb kisebb társainál, amit befolyásol az is, hogy mennyit nyitogatjuk, vagy hogy milyen környezetben van. Egy Miele hűtő már A+++ besorolású is lehet, amely már alig terheli meg villanyszámlánkat.
 • Méret és szín?
  A méretválasztás szintén annak függvénye, mekkora hely áll rendelkezésünkre és mennyi ételt tárolunk el benne. A szín beépíthető hűtőknél nem feltétlen kritérium, különálló hűtő esetén ez lehet nemesacél, fekete, vagy a legtöbbet látott fehér szín.
 • További extrák?
  A Miele hűtő további fontos funkciói lehetnek:

a.    NoFrost
b.    DynaCool
c.    IceMaker
d.    EasyOpen
e.    LED világítás
f.    ConfortClean

 

könnyen mosható Miele hűtő tartozékok
A Miele hűtő tartozékai könnyen akár mosogatógépben is moshatóak.

Ha régi, elöregedett hűtőszekrényünk folyamatosan „zakatol”, alig lehet bezárni az ajtaját így már nem tartja frissen ételeinket, akkor bizony eljött a csere ideje. Azonban nem mindegy, hogy milyen gépet választunk. Egy Miele hűtő hosszú távú befektetés, mely energiatakarékosságával és számos innovációjával csúcskategóriát képvisel.

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

 

Környezetvédelem és energiatakarékosság a Miele hűtőivel


A Miele hűtőszekrényekkel pénztárcáját illetve környezetét is óvhatja! Gépeink a legmagasabb, „A” energia besorolással rendelkeznek. Mit jelent mindez? Tökéletes hűtőteljesítményt alacsony fogyasztás mellett. A+++ kategóriájú készülékeink éves energiafogyasztása mindösszesen 186 kWh, mely naponta csupán 0,507 kWh mennyiségű elfogyasztott áramot jelent. Már hűtőgépeink gyártásánál, az anyagok és a technológia megválasztásánál is komolyan odafigyelünk a környezettudatosságra. 
Egy Miele hűtő például az éghajlat megkímélése, az éghajlatváltozás elkerülése érdekében nem tartalmaz a környezetre fokozottan káros HFC gázt. A készülékek a végső elhasználódást követően újrafelhasználásra kerülnek. Legyen Ön is környezettudatos vásárló a Miele hűtőgépekkel, miközben jelentős összegeket takarít meg áramszámláján!

 

Frissesség és egészség az év minden napján!


Egy Miele hűtőszekrénnyel minden nap teljesen friss, tápanyagokban gazdag ételeket fogyaszthat! A PerfectFresh zónában tárolt élelmiszerek akár ötször tovább megőrzik frissességüket, így tovább élvezheti azokat! Ez különösen a gyümölcsök, zöldségek illetve tejtermékek hosszú távú eltarthatóságában nyújt extra segítséget. A tágas fiókok szabályozható nyílásai megfelelő szinten tartják a gyümölcsök, zöldségek nedvességtartalmát. A MasterCool fiókok nagy tárolókapacitással rendelkeznek, egyedileg szabályozható páratartalommal, fix 0 °C és +3 °C közötti hőmérséklettel. Az Active AirClean szűrőnek köszönhetően pedig elbúcsúzhat a kellemetlen szagoktól hűtőszekrényében! Friss, ropogós zöldségekkel és gyümölcsökkel egy Miele hűtő hozzájárul egészsége megőrzéséhez!

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

Rugalmasan kombinálható elemek

Több hűtőszekrényre vagy fagyasztóra van szüksége? A Miele gépei tökéletesen kompatibilisek egymással, igény szerint variálhatóak, összeépíthetőek.

miele hűtő rugalmasan kombinálható elemekkel

 

Többé nem kell leolvasztania hűtőjét!

A NoFrost technológiának köszönhetően többé nem kell aggódnia a belsőtérben képződő jég miatt. A hideg levegő optimális áramoltatása révén többé nem kell a leolvasztással bajlódnia!

miele hűtő nofrost technológia

 

Egyenletes hőmérséklet

A DynaCool rendszer egyenletes hideg levegő keringetést biztosít a gép belsejében, így az alsó és a felső szinteken is ugyanolyan hőfokon tárolhatja élelmiszereit.

miele hűtő dynacool rendszer

 

Az illatok nem keverednek össze

A DuplexCool két, eltérően szabályozható hűtőköre biztosítja, hogy a készülék fagyasztó- és hűtőterében az élelmiszerek ne vegyék át egymás szagát illetve a kiszáradástól is megóvja őket.

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

 

Miele hűtő az Ön kényelmért


Ahogyan azt már megszokhattuk, a Miele hűtőgépeinél is olyan innovatív és praktikus újításokat hozott be, melyek a maximális szintig fokozzák a kényelem fogalmát. A SoftClose zárórendszernek köszönhetően az ajtó kíméletesen és zajmentesen, szinte magától bezáródik. Az extra magas hűtőtér lehetővé teszi, hogy akár nagyméretű lábasokat, tepsiket is elhelyezzünk benne. A ComfortClean rekeszek amellett, hogy rendkívül praktikusak és strapabíróak, mosogatógépben is elmoshatóak, így a fiókok 100%-ban tiszták, baktérium- és karcmentesek lesznek. A VarioRoom koncepció lehetővé teszi, hogy Ön igénye szerint alakítsa a hűtőtér belsejét. Ha például nagyobb térre van szüksége, egyszerűen vegye ki a felesleges fiókokat és tálcákat. A FlexiLight LED-es világító rendszert kedve szerint bárhol elhelyezheti, így ott biztosít fényt és maximális láthatóságot, ahol arra a legnagyobb szükség van.

zajmentes ajtózáródás Miele hűtő

 

Stílusosan a konyhában is!


Már sokat beszéltünk az energiatakarékosságról, a különböző hasznos újításokról és funkciókról, mindezek mellett azonban érdemes szót ejtenünk a Miele hűtő külső megjelenéséről, magáról a design-ról is. Ha új hűtőgépet vásárolunk, természetesen nem csak az a fontos, hogy hosszú távon kiválóan ellássa funkcióját, hanem az is, hogy stílusos kiegészítője legyen konyhánknak, méretében, szín- és formavilágában is jól passzoljon a helyiséghez. Ha azt szeretné, hogy hűtője szinte észrevétlen maradjon, érdemes egy beépíthető modellt választania. Ilyen esetben különösen ügyelnie kell a pontos méretekre! Amennyiben sokat költözik, optimálisabb megoldást jelenthet egy szabadon álló hűtőszekrény, mely könnyebben szállítható és gyakorlatilag bárhol elhelyezhető. A következő kérdés a hűtő színe, külső borítása. Erre is számos stílusos megoldást kínál a Miele. A CleanSteel nemesacél borítású modellek amellett, hogy tökéletesen illeszkednek még a legmodernebb konyhába is, rendkívül könnyedén tisztíthatóak, ujjlenyomat- és karcmentesek maradnak. A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk fehérre festett hűtőgépeinket. Modelljeink üveg előlappal is elérhetőek, briliáns fehér és elegáns obszidián fekete kivitelben.

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

A hűtőszekrényeknél fontosak a lehető legjobb eredmény elérése mellett a nyújtott kényelmi funkciók is.Szerencsére a Miele hűtőknél mindkét esetben a maximumra törekednek.
Nagy hangsúly van manapság a környezetvédelmen, így az energiatakarékosság és az újrahasznosítás alapfeltételei a Miele hűtőcsaládnak.

 

A jobb eredmény érdekében az alábbi funkciók állnak rendelkezésre:

 • PerfectFresh
 • DailyFresh
 • NoFrost
 • DynaCool
 • DuplexCool
 • IceMaker
 • VarioRoom

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

Perfect Fresh
Azt a célt szolgálja, hogy akár háromszor hosszabb ideig maradhasson friss az élelmiszer. Ennek érdekében optimális hőmérsékletet biztosít a különböző zöldségek, gyümölcsök és tejtermékek számára.

Daily Fresh
Gondoskodik arról, hogy megfelelő páratartalom legyen a hűtőtérben. Ezzel is elősegítve azt, hogy az élelmiszerek tovább maradjanak frissek.

No Frost funkció
Nem képződik jég a belső térben, így nem szükséges a leolvasztás. Ezzel nemcsak időt, hanem energiát is spórolhat.

Dyna Cool
Egy ventilátor, amely gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a hűtőtérben.

Duplex Cool
Megakadályozza, hogy a szagok keveredjenek, így a hűtőben, illetve a fagyasztórészben tárolt dolgok nem veszik át egymás illatát.

Icemaker
Rögzített vízcsatlakozásának köszönhetően naponta akár 100 db jégkockát is képes elkészíteni.

VarioRoom
Segít abban, hogy igény szerint bővíthető, rugalmasan alakíthatóvá váljon a hűtőtér.

A kényelmi funkciók közül kiemelendő a Comfort Clean, amely lehetővé teszi a rekeszek könnyű tisztítását és tisztán tartását akár mosogatógépben is, ill. a Silence-rendszer, ami biztosítja a nyugodt légkört, hiszen nincs több zúgó hűtőszekrény!
A Miele hűtő könnyedén, fogantyúk nélkül is nyitható – ehhez a click2Open járul hozzá.

A nagyobb, rugalmasabb és variálhatóbb térbelső, az optimális LED-világítás és a legmagasabb szintű takarékosság pedig fémjelzik a Miele hűtőit, amelyek jó szolgálatot tesznek kis és nagycsaládosok számára is.

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

A Miele hűtőkkel megoldhatja a problémát

Termékeink között megtalálhatóak a beépített, illetve a szabadon álló hűtőszekrények is, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb hűtőt. Az otthonok mérete, elhelyezkedése és tulajdonsága is változó, ezért is fontos, hogy egyénre szabva találják meg vásárlóink a számukra legtökéletesebb megoldást.

 

Nincs több leolvasztás a Miele hűtővel!


Azételek tárolása manapság megoldott probléma. A hűtőszekrényben napokigeláll egy-egy étel, hozzávaló, alapanyag. Azonban zavaró tényező lehet,amikor bizonyos időközönként ki kell pakolni a hűtőből, le kellolvasztani, majd visszapakolni. A leolvasztás ideje alatt pedig nemcsupán a helyhiánnyal kell megküzdeni, hanem az ételek megromlásánaklehetőségével is.

A Miele hűtőkkel – legyen az beépített vagy szabadon álló hűtő - nincs több leolvasztás. A speciális technológiának köszönhetően sikerült megoldani ezt a kényelmetlen problémát. A keringtetéses hűtéssel ugyanis nem képződik jég a belső térben, így nincs szükség leolvasztásra. Mindezt pedig dekoratív LED-fényben nézhetjük, mivel a fagyasztófiókok megvilágítása LED-es megoldással történik. Így semmi sem kerülheti el figyelmét! A hangulatos légkör ráadásul karbantartásmentes és energiatakarékos. Hatékony és tartós LED-ek gondoskodnak az optimális világításról.

miele hűtő nincs több leolvasztás

 

Rugalmasan alakítható hűtőtér

Nemcsak a hűtő leolvasztásának problémáját oldotta meg a Miele. A hűtőtér belseje rugalmasan bővíthető, ha több helyre van szüksége a nagyobb darabok fagyasztásához. 


Hálózatba kapcsolva a Miele@home-mal pedig okostelefonon, továbbá táblagépen is lekérdezhető a hűtő állapota és vezérelhetőek a funkciók. 

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

Csendesen és hangtalanul működik

A Miele innovatív technológiájának köszönhetően az ajtók maguktól becsukódnak, megbízhatóan és olyan lágyan, hogy semmi sem esik ki. A hűtők működése pedig csendes, szinte alig hallható, így nem zavarja az otthoni nyugodt pihenést sem.

 

A Miele hűtő gyorsan és kíméletesen tartja hidegen az élelmiszereket, anélkül, hogy le kellene olvasztania.

 

Miele hűtő a maximális kényelemért KFN 28132 ws


KFN 28132 ws Miele hűtőA Miele hűtők különféle modelljei közül ezt a típust bátran nevezhetjük a modern, stílusos konyha alapvető kelléke.

Jobb oldali ajtózsanéros, amely igény szerint cserélhető. Design tekintetében egyszerű, letisztult fehér színű, amely jól passzol minden konyhatípushoz.

Süllyesztett fogantyúval rendelkezik, amely beleolvad a hűtő előlapjába, így észrevétlen marad.

Teljes űrtartalma 304 L így kis és nagycsaládosok számára is egyaránt kielégítő tér kapacitással rendelkezik.

Miele hűtő - Hasznos funkciókkal a kényelmes hétköznapokért!

 

Funkcióit tekintve a Miele hűtő számos kiváló tulajdonsággal bír:

A ComfortClean a háziasszonyok kedvence, hiszen a strapabíró, műanyag rekeszeket akár mosogatógépben is tisztíthatja, könnyen és egyszerűen tisztán tartható.

A DynaCool felel azért, hogy különböző ételek és italok esetében is megfelelő hőmérséklet legyen a belső hűtőtérben.

A No Frostnak köszönhetően nem kell leolvasztással bajlódni, hiszen nem is történik meg a jegesedés a fagyasztórészben.

A VarioRoommal az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja ki a belső teret, a műanyag rekeszeket kedve szerint mozgathatja.

A DuplexCool felel azért, hogy az illatok ne keveredjenek össze a hűtő- és fagyasztótérben.

Szuperhűtés és superfrost funkcióval is rendelkezik, amely megkönnyiti a mindennapokat, így nem kell aggódnia a vásárolt élelmiszerek frissessége miatt. A hűtő- és fagyasztózónát egymástól független hőmérséklet szabályozóval látták el.

 

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

 

Biztonsági funkcióban is az élen áll:

Ajtóriasztás optikai és hangjelzéssel, hőmérséklet riasztás szintén optikai és hangjelzéssel működik.

Hatékonyságát tekintve ez a Miele hűtő A++ osztályú, így 24 óra leforgása alatt, mindössze 0,635KWH-t fogyaszt, éves szinten ez pedig 232 KWH jelent. Amellett pedig a készülék kellemesen halk – ugyanis csak 42 Db hangos, így nem zavarja Önt általános konyhában folytatott tevékenysége alatt.

Összességében a KFN 28132 ws egy kiváló belépést nyújt a Miele termékcsalád kínálatába, magában hordozva azokat a stílusjegyeket és minőséget amelyet a Miele garantál Önnek.


Csúcskategóriás hűtőszekrény a Miele-től A KFN 37452 IDE


Ha Ön is egy életre szóló befektetést akar hűtőszekrény terén, akkor válassza ezt a terméket, amely maximálisan kiszolgálja az Ön igényeit!

 

KFN 37452 IDE Miele hűtő

 • Hűtő-fagyasztó kombinációja, amely akár be is építhető. Gyárilag jobb ajtózsanéros, de igény szerint cserélhető.

 

 • Kezelési kényelem szempontjából rendelkezik ComfortClean funkcióval, ami megkönnyíti a tisztán tartását, hiszen a műanyag, strapabíró rekeszek akár mosogatógépben is moshatóak.

 

 • A DynaCool funkcióval nemcsak az élelmiszereknek, hanem a boroknak és más italoknak is megfelelő hűtést biztosít a beépített ventilátor.

 

 • A No Frost-tal nem kell aggódnia a leolvasztás miatt, hiszen nincs jegesedés a hűtőtérben.

 

 • A VarioRoom lehetővé teszi, hogy Ön igényeinek megfelelően rendezze be a hűtőjét a rekeszek mozgatásával.

 

 • A My Ice  funkció pedig naponta akár 100 jégkocka előállítására is alkalmas, ami kiváló lehet a nyári időszakban.

Az okos otthon időszakában hasznos az, ha akár a munkahelyünkről is tudjuk irányítani és kézben tartani az otthon zajló folyamatokat. Ezt biztosítja a Miele@Home alkalmazás, ahol nyomon követheti a hűtőjében zajló folyamatokat, így nem éri meglepetés.

 

 • Energiatakarékos, A++ így nem kell aggódnia a magas költségek miatt.

 

 

A Miele-nél elkötelezett környezetvédők vannak, akik odafigyelnek az energiatakarékosság fontosságára, így a környezetvédelem fontos szempont valamennyi Miele hűtő esetén.
 24 óra alatt csupán mindössze 0,643KWH –ot fogyaszt, ami azt jelenti, hogy egy év alatt, 235KWH-tal működik.

A legújabb hangszigetelő tulajdonságnak köszönhetően, a termék mindössze 38Db zajt bocsát ki, ami az emberi beszéd hangerejének felét teszi ki.

Biztonság szempontjából a készülék jelzi, ha áramkimaradás történik, továbbá hangjelzéssel figyelmeztet, ha Ön nem jól zárta be.

Ha ezek az információk meggyőzték Önt, bátran keresse fel Miele szaküzletünket, ahol eladóink készségesen segítenek Önnek!

Miele hűtő  Miele hűtő és fagyasztó  Miele fagyasztó

címkék:
Legfrissebb cikkek