Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Sütni vagy sütögetni: az itt a kérdés

3797
Sütni vagy sütögetni: az itt a kérdés

Imád új tájakat felfedezni, de munkája miatt túlságosan elfoglalt, így nincs ideje útnak indulni? Miért ne tenné mindezt a konyhájában? Repüljön az ízek földjére Miele sütővel.

 

Ha már sütő, legyen Miele!

Szívesen kipróbálná magát a nemzetközi konyha világában? Csábítják a különlegesebbnél különlegesebb receptek, de fél a kudarcoktól? Nem kell ahhoz gyakorlott konyhatündérnek lennie, hogy séfeket megszégyenítő fogások kerülhessenek ki kezei közül. A Miele sütő magára vállalja az alkotás legnehezebb részeit, hogy minden tökéletesen működjön, így Önre már csak az elkészítendő fogások megálmodása és az összetevők megválasztásának édes terhe marad. Legyen Ön is konyhája mesterszakácsa a kényelmi funkciók segítségével. 

 

 Legyen mesterszakács Miele sütővel

 

A masszív külső mögött lágy benső lapul: Crisp funkció

Ha szeretné megidézni egy meghitt kis olasz étterem hangulatát egy ízletes tésztával, netán születésnapra készülődve töltött sütemények gyártásába fogna, akkor a ropogós külső elengedhetetlen lesz a sikerhez. Ebben nyújt segítséget a Miele sütő Crisp funkciója, ami a tészta nedvességtartalmának optimalizálásával garantálja, hogy azok mindig a legjobb formájukat hozzák. Csak annyi az Ön dolga, hogy életre hívja ezt a funkciót a kívánt üzemmód és a szükséges hőmérséklet kiválasztását követően s tésztái máris jó kezekben vannak.

 

Aszalás funkció: röviden, tömören

Nemcsak színesebbé, de egészségesebbé is szeretné tenni étkezését? Imádja a gyümölcsöket, de nem szeretne egész nap egy kisebb gyümölcskosárral járni-kelni, hogy meglegyen a javasolt napi vitaminbevitele? A Miele sütő speciális felhasználási feltételei között erre is talál praktikus megoldást. Az aszalási funkcióval ugyanis tápláló és magas rosttartalmú gyümölcsökkel a táskájában indulhat útnak. 

 

 Gyümölcsaszalás Miele sütővel

Ne csak lendületet, gyümölcsöt is vigyen mindennapjaiba.


Gyógyteák házilag a Hőlégkeverés plusszal

Tudta, hogy a sütésnek stresszoldó hatása is lehet? Mi lehet jobb egy kimerítő nap végén a feszültségek levezetésére, mint egy finom csésze gyógynövény tea? A hőlégkeverés plusz funkcióval könnyedén kiszáríthatja saját gyűjtésű gyógynövényeit is. Állítsa össze Ön is könnyedén saját teakollekcióját.

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

címkék: