Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Praktikus porszívók témához tartozó cikkek

  • Kézre álló Miele porszívó
    4620
    Nem szeretné, hogy a por lakása állandó vendége legyen? Szeretné gördülékennyé, de egyben élvezhetővé is tenni a takarítást? A hatékonyság és a funkcionalitás kart karöltve jár a Miele porszívóknál. Nem kell lemondania a komfortosságról, csak azért, mert takarításra adja a fejét. Az igények sokszínűsége ihlette Miele porszívókkal stílusosan veheti fel a kesztyűt a szürke porcicákkal szemben.
  • Miele porszívó – Társ a takarításban!
    4311
    A porszívó olyan, mint egy igazbarát. Mindig számíthatunk rá. Legyen szó családi összejövetel utáni romeltakarításról vagy épp tavaszi nagytakarításról, mellettünk áll a rendrakás legnehezebb pillanataiban is.
  • Miele porszívók - Társ a dolgos hétköznapokban
    4548
    Aki főút mellett lakik, tudja, hogy a por az egyszerűen terem. Az ablakon beszáll és hiába takarítottunk, törölgettünk egy órával ezelőtt, minden újra poros lesz. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon, hogyan lehetne jól takarítani?
  • Miele porszívó kisokos Compact C2 Allergy PowerLine - SDCF3
    4713
    A Miele porszívó magában hordozza a márkára jellemző specialitásokat, amelyek garantálják, hogy minőségi terméket veszünk – nemcsak 1-2 évre, hanem jó ideig társunk lesz! Kiemelten ajánljuk a HEPA AIRCLEAN szűrővel ellátott Miele porszívónkat, az allergiások egyik legkedveltebb eszközét a takarításhoz.
  • Egy apró jövő a jelenben Miele robotporszívók
    4223
    A technika fejlődése ma már olyan gyors szinten zajlik, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Megjelentek az okosotthonok, amelyek tartozékai, elemei mind a mi kényelmünket szolgálják – praktikusak, távvezérlésüek, energiatakarékosak és mindazok mellett stílusuknál fogva jól illeszkednek be a modern otthonok designjába.
  • ÚJ MIELE PORSZÍVÓK: KEVESEBB ÁRAM NAGYOBB HATÉKONYSÁG
    3983
    2017 szeptemberében új porszívó-szabályozás lépett életbe. Természetesen ez a cégek kínálatára is igen nagy hatással volt.
  • MIELE PORSZÍVÓK ELŐNYEI RÖVIDEN
    4008
    A Miele minden termékkategóriában rendelkezik olyan fejlesztéssel, megoldással, vagy éppen dizájnújítással, amitől a készülékei egyediek, különbözőek lesznek.
  • MIT KELL TUDNI A ROBOTPORSZÍVÓRÓL?
    4520
    A folyamatos küzdelem otthonunk tisztaságáért nem könnyű feladat. Nem mindegy, hogy mekkora felületről beszélünk, milyen szennyeződéseknek van kitéve a padló, illetve mennyi időnk van a takarításra.
  • MILYEN A JÓ MIELE PORSZÍVÓ?
    2100
    A háztartásokban elengedhetetlen a porszívó megléte. Nem lehet olyan otthont említeni, ahol ne lenne.