Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Előnyökben bővelkedő Miele főzőlapok

4049
Előnyökben bővelkedő Miele főzőlapok

A Miele főzőlapok termékelőnyei széleskörűek – biztonság, felépítés, funkció, hatékonyság és fenntarthatóság és a kezelési kényelem is szerepet játszik. Ezek mind olyan fontos szempontok, amelyek segítenek minket egy főzőlap vásárlása során.

A Miele főzőlap biztonsági elemei:


  • kikapcsol, ha nincs rajta edény.
  • ha sokáig üzemelne, kikapcsol.
  • szélsőséges terhelés esetén is kikapcsol így védve a terméket.
  • a maradék-hőt jelzi, így nem történhet baleset.
  • az üzembe helyezési zár arra az esetre kiváló megoldás, ha kisgyerek van a környezetünkbe – így nincs esély rá, hogy baleset történjen, gyerekzárként funkcionál.

 

Tovább a Miele főzőlapokhoz

 

A Miele főzőlap felépítési elemei:


  • azonnali felismerése a főzőlapra helyezett edénynek
  • edényméret-felismerés és tárolás
  • az indukcióval termelt hő nem vesződik el, az üvegkerámia viszonylag hideg marad


A Miele főzőlap  hatékonysága és fenntarthatósága érdekében akár 30%-kal kevesebb energiát használ el így környezetét is védi. Az energia céltudatos használata is szerepet kap – attól, hogy 35%-kal is képes hamarabb felforralni a vizet az ExtraSpeed funkcióval, nem fogyaszt többet.

 

 

A kezelési kényelem pedig magáért beszél – a kerámia üveglap könnyen tisztítható, mivel aránylag hideg marad, így nem ég rá az étel, szinte azonnal eltávolítható a folt.

 

Tovább a Miele főzőlapokhoz

 

Ezekkel a termékelőnyökkel toronymagasan kiemelkedik a Miele márka a konkurens márkák közül. Ha Ön is okos konyha mellett dönt, akkor nagyszerű választás a Miele főzőlapjai, hiszen a felsorolt termékelőnyeivel Ön is jól jár! Az okos konyhába elengedhetetlenek azok a hasznos funkciók, amelyekkel ezek a főzőlapok rendelkeznek. Így nem csak gyorsan és hatékonyan, hanem biztonságosan is főzhet.  A lakókörnyezetnek megfelelőt választhat – indukciós, elektromos és gázüzemű főzőlapok széles választékát vonultatja fel a Miele.