Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele Indukciós főzőlap főzzünk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!

4171
Miele Indukciós főzőlap főzzünk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!

Az egyik legnagyobb előnye az indukciós főzőlapoknak a hatásfokuk. Ezek a főzőlapok teljesítménye elérheti a 80%-os hatásfokot, ami a gázzal működő tűzhely 30%-os hatásfokát sokszorosan felülmúlja. Jelentős energiamegtakarítás is társul az indukciós főzőlapokhoz – megfelelő vastagságú edények használatával, nagyon kicsi hőveszteséggel számolhatunk.

 

Tovább a Miele főzőlapokhoz

 

A Miele indukciós főzőlapja, amely független a tűzhelytől számos előnnyel jár.


  • kikapcsol, ha nincs rajta edény, nagyobb biztonságérzetet biztosítva
  • jelzi, ha még meleg a főzőlap, hogy elkerülhető legyen a sérülés
  • biztonsági zár – családbarát megoldás
  • energiatakarékosság
  • smart funkció – felismeri az edény méretét
  • melegen tartó funkció – az étel mindig tálalásra kész!
  • időzítő – Easy Control Plus
  • könnyen kezelhető felület
  • Twin Booster – 7400 Wattos gyors főzés

A Miele főzőlapja nemcsak hasznos, hanem tökéletesen illeszkedik a modern, stílusos konyha designjába – fekete üvegkerámia felülettel, nemesacél kerettel a Smart Konyhák egyik legjobban illeszkedő eleme. Kialakítása tűzhelytől független, ami kényelmes megoldást jelenthet ; négy főzőzónával rendelkezik, így akár egy nagyobb volumenű ebéd elkészítése is rövid időn belül teljesülhet – ezzel nem csak energiát, hanem időt is spórolhatunk. Ha az étel kész, a melegen tartó funkcióval nem kell aggódnunk amiatt, hogy tálaláskor már hideg étel kerül az asztalra.

 

miele indukciós főzőlap

 

Energiatakarékossága ott is megnyílvánul a Miele főzőlapjának, hogy amikor nincs rajta edény, kikapcsol. Ehhez még a biztonsági zár funkció is társulhat – a családbarát megoldás, minden kisgyermekes háztartás öröme.

Könnyen kezelhető felület – a Miele által kifejlesztett takarító eszközökkel gyerekjáték a kerámiafelület tisztántartása. Egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tartható tisztán.

Ha a Miele főzőlapot választja, minőséget, hosszan tartó garanciát választ otthona számára – biztonságot ad, közös programmá válik a főzés.

 

Tovább a Miele főzőlapokhoz