Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

ÉLVEZZE HŰTÖTT BORAIT

4392
ÉLVEZZE HŰTÖTT BORAIT

A Miele hűtők választékában megtalálható a speciálisan borok tárolására szolgáló borhűtő is. Nevezze ki saját ínyenc birodalmának bortemperáló hűtőjét, és élvezze borait, pezsgőit. A Miele hűtők a borospalackokat felbontás után is tökéletes hőmérsékleten tartják.

 

Széles választék a borok tárolásában is

 

Választékunkban megtalálhatóak a beépíthető bortemperálók, aláépíthető bortemperálók, illetve a szabadon álló bortemperálók is. 


A bortemperálók a tökéletes LED-es megvilágítással, az UV-szűrős, színezett üvegfronttal pedig még szebbé varázsolhatják otthonát. 


A Miele hűtők stabilan tartanak bármilyen méretű palackot. A vízszintes és függőleges irányban elhelyezhető bordáknak köszönhetően még magnumpalackok is tárolhatóak. Az egyenletes hő eloszlásról egy ventilátor gondoskodik: a hideglevegőt optimálisan keringeti és oszlatja el a megfelelő hőmérséklet eléréséhez.

 

Nincsenek szagok

 

Az aktív szén és a természetes eredetű chitosan kombinációja aktívan véd a szagok ellen. A borok hamisítatlan aromája megmarad és felbontás után is élvezhető. 


A Miele hűtő innovációjának köszönhetően több temperáló zóna is található egy készülékben, így egyénileg szabályozható. Egyszerre akár három különböző bor tárolására és tökéletes temperálására is képes.

 

miele bortemperáló hűtő

 

 

Intelligens Miele hűtők 

 

A hálózatba kapcsolódva a Miele@home-mal okostelefonon, illetve táblagépen is lekérdezhető az állapot és vezérelhetőek a funkciók.  Így a borozás élményét tökéletesen elő lehet készíteni. 


A Miele hűtő mindenre gondol: a poharak hűtésére, a bor dekantálására, és a felbontott borosüveg tökéletes temperálására. 


Mindenki megtalálhatja otthonának és egyedi igényeinek megfelelően mindhárom alaptípus közül ( beépíthető bortemperáló, aláépíthető bortemperáló, szabadon álló bortemperáló ) a számára megfelelő hűtőt. Így Toscana-ban képzelhetik magukat az igazi ínyencek, anélkül, hogy kimozdulnának otthonról. A hangulatos és szemet gyönyörködtető Miele hűtők pedig esztétikus látványt nyújtanak.

 

 

Készítse fel borait a tökéletes dekantálásra!

címkék: