Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Mosogatógép energiaosztályok, milyet érdemes venni?

1027
Mosogatógép energiaosztályok, milyet érdemes venni?

Az energiacímkék azok a kis matricák, amelyek segítségével könnyen összehasonlíthatjuk a készülékek energiahatékonyságát, ha vásárlásra adnánk a fejünket. De miként befolyásolja döntésünket a nemrég érkezett változás, és hol helyezkednek el a Miele mosogatógépek a mosogatógép energiaosztályok ranglétráján?

 

Tényleg nagyítóval kell az üzletekbe járni? Beépíthető mosogatógép A energiaosztály vs E energiaosztály jelentése mosogatógép esetén


Az energiaosztályok változásaival a fogyasztóknak bizonyos értelemben nehezebb dolguk lett. Most már alaposabban át kell tanulmányozni a címkéket a tudatosabb választáshoz, azonban továbbra is az "A" kategória áll a csúcson, de a modellek közötti különbségek jobban kivehetőek. Fontos azonban kiemelni, hogy nem kell megijedni akkor sem, ha nem egy A energiaosztályú mosogatógép kerül a kezünk ügyébe, hanem például egy C energiaosztály mosogatógép, netán egy E vagy D energiaosztály mosogatógép. Az egyéb funkciókat tekintve ugyanis, avagy mindent összevetve könnyen lehet, hogy ez a legjobb, amit kaphatunk. De akkor mégis honnan tudjuk, hogy valóban fenntartható készüléket vásárolunk? F energiaosztály mit jelent mosogatógép esetében?

 

Öröm az ürömben, avagy a mosogatógép energiaosztály változás előnyünkre vált


A változásokra szerencsére a gyártók is hamar reagáltak, ugyanis csupán egy A+ besorolással már nem biztos, hogy el tudták volna nyerni a vásárlók kegyeit. Ennek köszönhetően számos gyártó gondolta újra a portfólióját: új mosogatási programokkal, funkciókkal rukkoltak elő, és még energiatakarékosabb modellek kerültek be a kínálatba. A változások tehát rákényszerítették a márkákat az innovációra és a fenntartható technológiák alkalmazására, így végső soron mind a fogyasztó, mind a környezetünk jól járt.

 

Van, ami örök: fenntarthatóság és teljesítmény egyesítése Miele mosogatógépekkel. Kiváló mosogatógép energiaosztály!


Annak ellenére, hogy a mosogatógép energiaosztályok új rendszere megváltoztatta a besorolásokat, a Miele készülékei rendíthetetlenül „állják a sarat” és továbbra is méltán emelkednek ki a fenntarthatóság és innováció terén. Néhány ígéretes tulajdonság, amiért a Miele egy megkapó választás lehet, ha kiemelkedő energiahatékonyságról van szó:

 

  • EcoPower-technológia: 20-30 liter vízfogyasztás? Már a múlté! Az innovatív összefolyórendszer és szűrőrendszer révén a Miele mosogatógépek rendkívül víztakarékosak. Az ECO-programban például a vízfogyasztás csupán 8,9 liter korlátozódik.
  • Féltöltet: Nem gyűlt össze annyi edény? Sebaj, a Miele mosogatógép intelligens működése lehetővé teszi, hogy tiszta lelkiismerettel mosogassunk akár kisebb töltettel is! Az automatikus töltetfelismerésnek köszönhetően a készülék csak annyi áramot-és vizet használ el, amennyi feltétlenül szükséges.
  • Ecofeedback: Nem tudod melyik programod válaszd? A készülék kijelzője azonnal megsúgja neked a választott program várható víz- és áramfelhasználását, így ökológiailag is a legoptimálisabb döntést hozhatod meg!

 


Tovább a termékekre

 

 

címkék: