Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele mosogatógép

19389
Miele mosogatógép

Mielőtt mosogatógépet szeretnénk vásárolni, nem árt, ha előtte alaposan körbejárunk pár kérdést. Ezek nem csupán befolyásolhatják a döntést, de meg is könnyíthetik. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen Miele mosogatógép való nekünk, illetve milyen illik háztartásunkba, sokkal könnyebb dolgunk lesz a készülék kiválasztásával.

 

Mi alapján választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb Miele mosogatógépet?

 

  • Az egyik legfontosabb szempont, hogy mekkora a család létszáma. Általában nem árt, ha a mosogatógép terítékszáma nagyobb, mint a család létszáma (akár duplája ). Ez azért lehet praktikus, mert a nagyobb étkezések, főzések, családi összejövetelek alkalmával kevesebbszer kell beindítani a gépet a nagyobb kapacitása miatt.

  • Másik fontos szempont az energiatakarékosság. A tisztítási és szárítási hatásfokok és nem mellesleg a mosogatógép zajszintje is összefügg az energiahatékonyságával. Érdemes tehát A jelzésű gépet választani.

  • Harmadik fontos szempont pedig a használat gyakorisága. Minél gyakrabban használjuk, annál több szennyeződésnek van kitéve a gép, ezért figyelnünk kell annak tisztítására és folyamatos karbantartására.

 

   

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás

 

Miele mosogatógép edényei tisztaságáért

 

A Miele mosogatógépek széles választéka közül mindenki megtalálhatja az otthonának és igényeinek megfelelő gépet. Kínálatunkban megtalálhatóak az integrált mosogatógépek, a teljesen integrált mosogatógépek, illetve az aláépíthető mosogatógépek.

 

miele mosogatógép edényei tisztaságáért

 

A rendkívül energiatakarékos besorolású Miele mosogatógépek hosszan tartó csillogást nyújtanak edényei számára és maradéktalanul meg is szárítják azokat a mosás végeztével. 


A Miele mosogatógépek kímélő és lágy programjai biztosítják poharai sérülésmentes csillogását, a szárítás után pedig nem tapasztalhatunk rajtuk vízmaradványokat sem. 

 

Innovatív Miele mosogatógépek 

 

Nem szükséges a mosogatógép teljes megtöltése, ugyanis az automatikus töltetfelismerés hozzáigazítja a víz- és áramfogyasztást a programhoz. Késleltetett indítással pedig akár 24 órával a használat előtt is beállítható. Legyen szó hosszúszárú poharakról vagy hatalmas edényekről, a Miele mosogatógépekben minden elfér. A csöndes segítő ráadásul alacsony zajszinttel működik, így bármikor használható.

 

A Miele mosogatógép a praktikusság és kényelem jegyében született, hogy Önnek is megkönnyítse a mindennapokat! Felejtse el a piszkos edényeket, az órákon át tartó fáradságos mosogatást és a magas vízszámlát! Fedezze fel a tökéletes tisztaságot és ragyogást!

 

A Miele mosogatógép időt takarít meg Önnek!


A mai rohanó világban az egyik dolog, amiből sajnos nagyon kevés áll rendelkezésre, az az idő. Egész életünk során átlagosan körülbelül 3,5 évet töltünk el csak házimunkával! Mit szólna hozzá, ha ezentúl fele annyi időt kellene a mosogatásra fordítania? Ráadásul mindezt egy gép végezné el Ön helyett! Mindemellett az edények szárítóra való elhelyezésével és törölgetésével sem kell bajlódnia, ugyanis a Miele mosogatógép a szabadalmaztatott Auto Open szárításnak köszönhetően ezt a terhet is leveszi a válláról! A késleltetett indítás funkció segítségével pedig a mosogatás akár 24 órával a program indulása előtt is beállítható. Így a munkát akkor is elvégezheti, ha éppen nem tartózkodik otthonában. A készülék a hátralévő időt is kijelzi.

 

Innovatív kényelmi funkciók

A Miele mosogatógép számos egyedülálló kényelmi innovációval rendelkezik, mint például az ergonomikus kialakítású kosárfogantyúk vagy a Knock2open funkció, mellyel a készülék ajtaja kopogtatására automatikusan kinyílik.

kényelmi funkciók a miele mosogatógép használatához

 

Karcmentes ragyogás és teljesen száraz edények

A SensorDry technológia segítségével minden körülmények között tökéletesen száraz edényeket vehet ki mosogatógépéből. A PerfektGlassCare újítás gondoskodik arról, hogy edényei alaposan, ugyanakkor kíméletesen és sérülésmentesen legyenek tisztítva.

miele mosogatógép karcmentes ragyogás

 

Zajmentes működés

A Miele mosogatógép csendesen végzi el a munkát, modelljeink már 41 dB(A)-nyi zajkibocsájtási értéktől elérhetőek. A nagyobb fokú energiahatékonyság természetesen alacsonyabb zajszinttel párosul. Ez előnyös lehet például akkor is, ha kisgyermek is él velünk a háztartásban.

csendes miele mosogatógép

 

Lenyűgöző design

Amellett, hogy a Miele mosogatógép praktikus és kényelmes segítőtárs, otthonunk stílusos kiegészítője is lehet. Elegáns kezelőpanel, modern és időtálló külső burkolat. Modelljeink többféle színválasztékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az otthonához és konyhájához leginkább illő darabot.

miele mosogatógép lenyűgöző designal

 

Spóroljon vizet és energiát!


A Miele mosogatógép fajlagos vízfelhasználása lényegesen alacsonyabb, mint ha hagyományosan, kézzel végezné el a munkát. Kínálatunkban a legkedvezőbb energia- és vízosztály besorolású, mosogatógépek közül választhat. Csúcskategóriás gépeink éves energiafogyasztása az EcoTech hőtároló rendszernek köszönhetően csupán 189 kWh, így extra takarékos működést tesz lehetővé a nagyfokú hatékonyság mellett. Minden modell rendelkezik melegvíz-csatlakozási lehetőséggel, melynek köszönhetően az áramfelvétel akár 50%-alalacsonyabb lehet, az üzemidő pedig 10%-al is megrövidülhet. Az ECO program során jóval kevesebb energiafelhasználással dolgozik a mosogatógép, mellyel havonta akár több ezer forintot is megspórolhat áramszámlájából. A féltöltet opció akkor nyújt hasznos segítséget, ha nincs annyi piszkos edényünk, hogy teletöltsük vele mosogatógépünket. Ilyen esetben kevesebb energiával és vízzel dolgozik a gép, így szintén pénzt takaríthatunk meg. A SmartStart funkcióval a készülék a legalacsonyabb áramtarifa esetén kapcsol be, teljesen automatikusan. A környezettudatosság jegyében született meg az EcoFeedback lehetősége, mely során a program kiválasztásakor a gép kijelzi a várható víz- és áramfogyasztást.

víz és energia spórolsá miele mosogatógéppel

 

Miele mosogatógép különböző típusú és szennyezettségű edényekhez, evőeszközökhöz


Nincs olyan edény vagy evőeszköz típus, mely a Miele mosogatógép segítségével ne lenne tisztítható! A Miele exkluzív szabadalma, az innovatív Comfort kosárkialakítás számos praktikus lehetőséget kínál. Az intelligens 3D evőeszköz mosogató fiók segítségével a fiók szélessége, magassága és mélysége is állítható, így gyakorlatilag minden formához tökéletesen alkalmazkodik. Így az olyan eszközök is könnyedén elmoshatóak, mint a habverő, a merőkanál vagy akár egy nagyobb méretű tortavágó kés. A legjobb helykihasználás érdekében a felső kosár magassága mintegy 9 különböző állásban módosítható. Mindennek megvan a maga helye, így biztosítva a helytakarékos és szuper higiénikus mosogatást. A szemléltető FlexAssist jelölések vizuális segítséget nyújtanak arról, hogy melyik belső rész mozgatható, illetve milyen fajta edény vagy evőeszköz tisztítására alkalmas. A különböző szennyezettségű edényeket eltérő programmal tisztíthatja. Az intenzív program magas hőmérsékletű, 75°C-on történő mosogatást tesz lehetővé, hogy erősen szennyezett edényei is tisztán csillogjanak. A mérsékelten piszkos, hőre érzékeny edények sérülés- és karcmentes ragyogásáról a kímélő program gondoskodik.

 

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás


Milyen funkciókkal találkozhatunk, ha a Miele mosogatógépei közül szemezgetünk?


Az alábbiakban leírjuk, hogy melyik funkció milyen hatással bír, így Önnek is könnyebb választást biztosítunk termékeink közül.


    Perfect GlassCare
Kímél és lágyan tisztít – az üvegpoharai csillogni fognak!

•    SensorDry
Nincs többé vízfolt a poharakon, edényeken.

•    EcoStart
Energiatakarékos mosogatás, a lehető leggazdaságosabb módon!

•    Féltöltet
Nem szükséges a teljes gép megtöltése, a gép automatikusan kiadagolja a megfelelő mennyiséget.

•    SmartStart
A mosogatógép csak akkor indul el, amikor a legkedvezőbb az áramtarifa.

•    EcoFeedback
A kijelzőn megjelenik a várható víz- és áramfogyasztás mértéke.

•    BrilliantBright
Automatikus LED-es világítás.

•    AutoOpen szárítás
Minden teljesen megszárad, a száradás után automatikusan kinyílik az ajtó.

•    AutoClose
Motoros hajtással záródik, elég csak megérintenie!

•    Sótartály az ajtóban
Szabadalmazatott technológia, kényelmes töltést biztosít.

•    Okos alkalmazások
Bárhonnan nyomonkövetheti a mosogatás fázisait, esetleges hibáit telefonon és tableten keresztül!

•    MaxiComfort
Minden edénynek megfelelő tisztitás és szárítás!

•    SolarSpar
Ha az otthona megújuló energiával rendelkezik, ez a funkció felhasználható.

 

miele mosogatógépek hasznos funkciókkal

 

•    Higénia
Higéniára érzékeny felületek kezelésére pl.: cumisüveg csíramentesítésére.

•    Pasta / Paella
Keményítőszert tartalmazó ételekhez, makacs szennyeződések esetén.

•    Kímélő
Hőre érzékeny felületek tisztántartására.

•    ECO
Gazdaságos módja a mosogatásnak.

•    Kiváló zajértékek
Alig hallható, így nyugodt pihenést biztosít a család legkisebb tagjainak is.

•    Összecsukható palacktartó
Vázákat és hasonló palackok mosására alkalmas felületet biztosít, törés nélkül.

 

Ne feledje, ha Ön a mi termékünket választja, nemcsak egy Miele mosogatógép  büszke tulajdonosa lesz, amely hasznos funkciókkal bír, hanem egy olyan terméket választ, amely még sok évig szolgálja a környezetét, megkönnyítve a hétköznapjait. Kérje tanácsadóink segítségét, hogy az Ön számára a lehető legjobb megoldással térjen haza!

 

Milyen Miele mosogató gépet válasszon?


Személyes kedvencünk a Miele mosogatógép G 6925 Sci XXL típusa, amely a mai okosotthonok egyik legimpozánsabb tartozéka. XXL méretének köszönhetően, nem jelent gondot akár egy svédasztalos étkezés sem, amely után rengeteg mosogatnivaló edény, evőeszköz és pohár marad.
Kisebb éttermek, panziók, hotelek és egyéb vendéglátóipari egységek közkedvelt eszköze – de egyaránt ajánljuk otthoni használatra is.
Többnyelvű, szenzoros kijelzővel ellátott Miele mosogatógép, CleanSteel nemesacél színében pompázó darab. Kényelmi funkciót tekintve is használhatjuk rá az okos jelzőt: automatikusan záródó ajtaja van, kijelzi a mosogatásból hátramaradó időt, akár 24 órás késleltetési mosogatóprogram is indítható. További edénnyel is kibővíthető.

Beépített Wi-Fivel rendelkezik, hozzá a Miele@Home alapalkalmazás mellett a következő okosotthon szoftverekkel kompatibilis: SmartStart, MobileControl, ShopConn@ct., WifiConn@ct.

Biztonság szempontjából természetesen a készülék vízálló, szűrő ellenőrző funkciója van, amely jelez, ha a szűrő telítődne, üzembehelyezési és gyerekzárral ellátott, hogy nagyobb biztonságban történjen a mosogatás, amíg Ön más teendőit végzi.

 

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás

 

Az alábbi mosogatási opciók közül választhat:


  • rövid,
  • alul intenzív,
  • extra takarékos,
  • extra szárítás,
  • áztatás
  • és előmosogatás.

MaxiComfort kosárkialakításának köszönhetően akár 14 terítéket is mosogathat egyszerre! Emellett 13 féle programból választhat – eco, automatic, intenzív (75 fokos), normál (55 fokos), kímélő, QuickPowerWash, Higéniás, SolarSpar, Extra Halk, Pasta, Felső kosár nélkül (65 fokos), söröspoharak melegen, gép tisztítása.

 

miele mosogatógép mosogatás opciók

 

A+++ osztályú, vízfogyasztása energiatakarékos programban 9,9 L, szárítás terén A osztályú, így ez a Miele mosogatógép kiválóan alkalmas azoknak, akik számára elengedhetetlen az energiagazdaságos működés.
Fontos kényelmi szempontot szolgál az edények és poharak kíméletes tisztítása is: AutoOpen szárítás, Perfect GlassCare technológia, SensorDry funkció, ezen felül pedig automatikusan felismeri a betöltött mosogatószert.


Amennyiben Ön is igényes okoskonyhai eszközöket szeretne, válassza a Miele termékeit!


Miele mosogatógép, megfizethető társ a mindennapokhoz: G 4203 SC Active


A Miele mosogatógépeinél már megszokhattuk, hogy energiatakarékosak, a lehető legtöbbet nyújtják és olyan funkciókkal látták el őket a tervezők, hogy azok valóban minket szolgálnak a hétköznapok sietségében. Az alábbi Miele mosogatógép több, mint egyszerű és mégis nagyszerű:  szabadon álló mosogatógép, amely minden háziasszony álma!

A praktikusság és a gyorsaság napjaink legfontosabb szempontjai – hiszen a rohanó világunkban óriási segítséget nyújt, ha az elvégezendő feladat egy gép segítségével fele annyi időt vesz igénybe.

A Miele mosogatógép késleltetett indítás funkciójával akár 24 óra múlva is elindulhat a mosás. A kezelése egyszerű és gyors az ergonomikus kialakításnak köszönhetően.

 

praktikus miele mosogatógép


ComfortClose és  MultiComfort zóna

A kényelem jegyében – könnyen, érintésre záródó ajtó és multicomfort zónájának köszönhetően a legnagyobb edényeket is kényelmesen elhelyezhetjük a mosogatótérben.



Gyerekzár

Nem kell aggódnunk amiatt, hogy baleset történik, hiszen egyetlen gombnyomással biztonságossá tehetjük a mosógatógépet, nincs esély rá, hogy véletlen kinyíljon és balesetet okozzon a család legkisebbjeinek.


ECO

Víz- és energiatakarékosság ahogy már megszokhattuk a Miele termékeitől. 13,5 liter fogyasztás ECO programmal.


Gyors száradás

Légkeveréses TurboThermic szárítás, így nem igényelnek további törölgetést edényeink.



Intenzív, Normál és Kímélő

Intenzív programban a fazekak és serpenyők maximális tisztítása érdekében 75 fokon, míg a normál programban 55 fokon válnak igazán tisztává az edények. Kímélő funkciója a hőre érzékeny edényekre, evőeszközökre is gondol.



Gyors mosogatás

A mosogatás lefutási idejét akár 50%-kal is megrövidtheti, így időt spórolhat meg.

Miután bemutattuk a Miele G 4203 SC Active mosogatógép tulajdonságait, reméljük, hogy elnyerte tetszését és megkeres minket szaküzletünkben vagy széjjelnéz online áruházunkban. Ne feledje, a Miele minőséget és garanciát biztosít Önnek!

 

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás


Ismerje meg a G 4930 SCI Jubilee beépíthető Miele mosogatógépet


G 4930 SCI Jubilee beépíthető Miele mosogatógépA konyhabútor színéhez, adottságaihoz mérten a beépíthető Miele mosogatógép szinte beleolvad a konyha összképébe.

A briliáns fehér színével leginkább a modernebb stílusú bútorokkal alkot egy egységet, de a klasszikus változathoz is tökéletesen illeszthető. A beépíthető mosogatógépek jobb hőszigeteléssel és stabilitással rendelkeznek és általában kisebb méretűek, mint a szabadon álló típusúak.

A G 4930 SCI Jubilee 600 mm széles, 570 mm mély és 805 mm magas, ezért a beépítéséhez szükséges a megfelelő méretű hely, ahova bekerül a gép illetve a bútorlap, ami a mosogatógép tetejére van szerelve, így a konyhapult ezen része is teljes mértékben kihasználható. Ebben az esetben a gép eleje szabadon van, nincs beépítve.

Ennek előnye, hogy a kijelző jól látszik, nincs elfedve, így bármikor rá tud pillantani, hogy épp hol tart az adott mosogatási program.

Ne mosogasson! Takarítson meg!

A beépíthető Miele mosogatógép többféle szempontból is a spórolás szakértője. A különböző tulajdonságainak, előnyeinek köszönhetően egyszerre takarítható meg vele az áram, az energia és a vízfogyasztás. 
Az előre beprogramozhatóságnak köszönhetően nem kell otthon tartózkodnia ahhoz, hogy elmosogasson. De akár még éjszaka, alvás közben is megoldható, mivel a kiválasztott mosogatási időpont, már 24 órával hamarabb beállítható, ezzel kihasználhatja a kedvező áramfogyasztást.

 
miele mosogatógép időzítés

A mosogatógép automatikusan felismeri, hogy mennyire van megtöltve edényekkel, tányérokkal, stb., így nem szükséges megvárnia, hogy összegyűljön annyi mosatlan, hogy tele tudja pakolni. Mindig az aktuális mosatlan mennyiségéhez szükséges áramot és vizet használja fel, mellyel sokat spórol Önnek.
Az fenntarthatóság érdekében is fontos, hogy optimális vízfogyasztással üzemel. A Miele mosogatógép takarékosan, de hatékonyan mossa el a különféle edényeket, melyet a kívánt eredmény eléréséhez a megfelelő program beállításával érhetünk el. Attól függően, milyen eszközöket mosunk el, választhatunk a kímélő, a rövid, az intenzív, a normál, az automatikus és az ECO programok közül.

Nem csak a külső számít!

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon hogyan férnek el az edények egy meghatározott nagyságú helyen, úgy hogy makulátlanul tisztíthatóak is legyenek? A Miele mosogatógép belső Comfort kialakítása lehetővé teszi, hogy a különböző nagyságú és formájú eszközök, edények kényelmesen és praktikusan elhelyezhetőek legyenek. A felső kosár a sárga elemek segítségével könnyedé állítható más-más magasságokba vagy csak az egyik oldalán is, hogy ferdén álljon. Az alsó kosárban akár 35 cm-es tányérok is elférnek. Ezeket javasolt kicsit előre dönteni, hogy a ne álljanak a mosogatókar útjába. 
Elegendő hely áll rendelkezésre a poharak és csészék számára is a felső kosár és az alsó kosár egyedileg állítható FlexxCare pohártartóján. Ezek csúszásgátlóval vannak felszerelve, mely megadja a megfelelő stabilitást, így a kosarak mozgatásakor sem csúsznak el, ezért boros, pezsgős vagy minőségi, drága poharakat is bátran mosogathatjuk a Miele mosogatógép segítségével.

miele mosogatógép mosogatófiók

Az evőeszközök számára 3D mosogatófiók áll rendelkezésre, melyben minden evőeszközt egyesével, élére állítva kell berakni, így mindkét oldala alaposan megtisztul. Az eszközönként elkülönített elhelyezés növeli a tisztítás hatékonyságát és időt takarít meg a kipakolásnál. A mosogatófiók középső részén a nagyobb konyhai eszközök is könnyűszerrel beférnek, mivel ennek a résznek állítható a magassága.
A nagyobb edények az alsó kosárban a hátsó rész eltávolítása után kapnak helyet, ahol könnyen a nagyobb helynek köszönhetően könnyen elférnek.

Tisztán és szárazon!

A mosogatás után lényeges szempont az edények megfelelő száradása. A G 4930 SCI Jubilee beépíthető Miele mosogatógép speciális szárítási rendszert alkalmaz. A levegőkeringetéses Turbothermic-szárítás cseppmentesen és egyenletesen szárítja meg az edényeket, így Önnek már törölgetnie sem kell, csak helyre kell azokat tennie.

És még miért jó?

A piacon fellelhető mosogatószerek közül bármilyet is használjon, a Miele mosogatógép automatikusan felismeri és hozzáigazítja a mosogatást. Ezzel is hozzájárul, hogy adott programon belül hatékonyan végezze a dolgát.
A csendes, 45 DBA-ás üzemi zajjal működő gép igazi gyerekbarát készülék. A gyerekzáras funkció maximális védelmet nyújt az esetleges balesetek elkerülése érdekében vagy a gép helytelen használatának a kiküszöböléséhez.
A Miele mosogatógép hasznos segítséget nyújt Önnek és családjának, hiszen a rezsi megtakarítása mellett az Ön számára is időt spórol, melyet szeretteivel tölthet.

 

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás

 

Mosogatás olcsón, megújuló energiával


miele mosogatógép

Ma már aligha létezik olyan háztartás, ahol ne segítené munkákat egy mosogatógép. A berendezés kiválasztása során egyre fontosabbá vált az energiatakarékosság fogalma is, így az igazán tudatos vásárlók már leginkább e szerint böknek rá egy-egy modellre.

 

Bárkinek lehet fenntartható háztartása


Egy mosogatógép birtokában immáron értékes időt és energiát takaríthatunk meg, hiszen leszámolhatunk a kézi mosogatás fáradtságos gondjával. Természetesen azonban nem a kényelem az egyetlen szempont, ami miatt ez jó döntésnek fog bizonyulni. Amíg korábban egy átlagos berendezés, szó szerint csak elmosogatni tudott, addig ma már olyan modellek kerülnek le a gyártósorról, amelyek éppen, hogy nem beszélnek. A fenntarthatóság fogalma is egyre jobban előtérbe kerül, ha háztartási gépekről van szó. Egy ilyen döntés azonban nemcsak a felhasználók elhatározásán múlik, de a gyártóknak is nagy szerepük van abban, hogy lehetőségünk legyen ilyen szellemben készült termékeket vásárolni. Az energiahatékonyság növelése a saját pénztárcánk megkímélése mellett, a környezetvédelem szempontjából is hasznos lehet. 

A Miele mosogatógépek bőven hozzájárulnak ahhoz, hogy megóvjuk bolygónkat. Egy hagyományos berendezéssel összehasonlítva, olyan funkciókkal brillíroznak, amelyek minden szegletükben a fenntarthatóságot sugallják. Csak, hogy pár ilyet említsünk a termékekben:

 

EcoPower-technológia

Az EcoPower technológiával jelentős víz-és energiamegtakarítás érhető el. A Miele mosogatógép modelljeiben már olyan praktikus kialakítású vízbemenetek találhatók, amelyekkel akár a felére csökkenthetjük az áramfelvételt. Az ECO programmal pedig számban mérhető összegeket spórolhatunk meg, hiszen a vízmelegítéshez is kevesebb energia fog kelleni. 

 

EcoFeedback

Az EcoFeedback funckióval folyamatos visszajelzést kaphatunk arról, hogy az általunk kiválasztott mosogatási program mennyi vizet illetve áramot fog elhasználni. A várható érték a kijelzőről könnyen leolvashatóvá válik, továbbá olyan megoldást is felkínál majd nekünk a gép, amellyel a legoptimálisabb mosogatást érhetjük el.

 

SolarSpa: az energiatakarékosság új dimenziója


A megújuló energia talán már mindenki számára ismerős lehet. Segítségével olyan forrásokból meríthetünk erőt, akárcsak a napenergia, a szélenergia, vagy épp a vízenergia - avagy, amik sohasem fogynak el.

A Miele SolarSpa funkciójával a fenntarthatóság fogalma új értelmet nyer, hiszen már különösebb erőfeszítés nélkül bízhatjuk mosogatógépünkre az energiahatékonyság dolgát. Az intelligens programvezetés egy szenzációs lehetőséget biztosít mindazoknak, akik:

- napenergia-hasznosító berendezéssel,

- hőszivattyúval,

- vagy gáz-olaj-fűtéssel rendelkeznek otthon.

A SolarSpa verhetetlen előnye, hogy aktiválásával nem kell többé tartanunk az energiapazarlástól, hiszen a program kizárólag a már előmelegített, bevezetett víz hőmérsékletét használja el. Amíg egy átlagos mosogatási ciklus során 1 kWh áramot is elvesztegethetünk, addig a SolarSpa lehetőségével ez csupán 0,05 kWh lesz.

Nézzen szét a legnépszerűbb modellek között, és kezdje meg a takarékoskodást a Miele mosogatógép segítségével!

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás

 

Így lesznek igazán ragyogóak az edények


miele mosogatógép

 

A Miele mosogatógépek több fronton veszik fel a harcot a makacs lerakódások és szennyeződések ellen – a végeredmény pedig, foltmentes és elragadóan tiszta tányérok.

Mindig tiszta mosogatóvíz

Egy Miele mosogatógép nem ismer más alternatívát a mosogatáshoz, csak a kristálytiszta, friss vizet. A friss víz rendszerű modellek titka, hogy minden egyes mosogatási fázis után vízcserét hajtanak végre. Nemcsak kiváló eredményeket érhetünk el, de higiéniai szempontból is egy megnyerő választás elé nézhetünk.  

Ideális kosárkialakítás és fiókelrendezés

Ha túlságosan összeérnek az edények, evőeszközök, akkor kevésbé lesz eredményes a tisztítás. A Miele mosogatógépek úgy lettek megtervezve, hogy a mosogatnivalók biztonságosan és kényelmesen foglalhassanak helyet a különböző mosási szinteken. A 3D-MultiFlex fiók például megadja nekünk a rugalmasság lehetőségét. A FlexiCare pohártartókban még a sérülékeny borospoharak is gond nélkül elhelyezhetők. A speciális evőeszköz-mosogatófiók segítségével pedig katonás sorrendben, egymástól elkülönítve helyezhetjük el az evőeszközeinket.

Automatikus mosószer-adagolás

Az igazán hatékony mosogatás egyik alappillére, hogy a jó időben és jó helyen kezdjük el „beintegrálni” a mosogatószert. Egy hagyományos készülék esetében nem sok rálátásunk van arra, hogy mi történik odabent, egy Miele mosogatógép azonban már odafigyel erre is. Az AutoDos és PowerDisk párosával szinte hibátlan eredményeket érhetünk el: az automatikus rendszernek hála, a mosószer adagolás mindig a legoptimálisabb formában és időben történik meg.

Innovatív mosogatóprogramok


  • Hatékony tisztítás kevesebb, mint 1 óra alatt
A QuickPowerWash programmal nagyon rövid idő alatt tudhatjuk le a mosogatás gondját. Az átlagosan szennyezett edényekből 58 perc alatt varázsolhatunk tisztát, mindezt úgy, hogy a szárítási eredmény is kiemelkedő hatásfokú marad. Az Ultra Tabs All in 1 nevet viselő tabletták mindössze néhány perc alatt elkezdik kifejti hatásukat, ezáltal már a mosogatás legelején felveszik a versenyt a különféle szennyeződésekkel.

  • Megnövelt tisztítóerő
A Miele mosogatógép modelljeibe épített IntenseZone elnevezésű program megsokszorosítja az egyébként is kiemelkedő mosogatási hatékonyságot. Az erős tisztítóerőt kínáló funkció a mosogatógép alsó kosarában várakozik ránk - igény szerint ki-és bekapcsolható, így akkor vehetjük hasznát, amikor csak szükségét érezzük.

  • Extramagas hőfok
A forróvíz remekül oldja a zsírt, és egyéb szennyeződéseket. A hagyományos kézi mosogatásnál azonban a kezünk nem bírna el egy igazán hatékony vízhőfokot. Az Intenzív 75°C elnevezésű mosogatóprogrammal garantáltan tiszták lesznek még a legnagyobb serpenyők, fazekak is.
 
  • Kíméletes, de hatékony tisztítás
Bizonyos anyagok különösen érzékenyek lehetnek a hőmérsékletre. A Miele berendezései már rendelkeznek olyan Kímélő mosogatóprogrammokkal is, amelyek gyengéden, mégis kíméletesen tisztítják meg az érzékeny, sérülékeny edényeket.

Foltmentes szárítás

Nemcsak a mosogatás, de a szárítás hatékonysága is fontos. A Miele mosogatógép modellek beépített SensorDry funkcióval rendelkeznek. Az intelligens érzékelő segítségével ragyogóan tiszta és vízmaradványoktól mentes poharak, edények köszönnek majd vissza a mosogatógépből.  

Szabadon álló Miele mosogatógép vásárlás  Aláépíthető Miele mosogatógép vásárlás  Beépített Miele mosogatógép vásárlás

 

Mikor érdemes melegvíz csatlakozást használni a mosogatógépen? 


A környezettudatossági szempontok a háztartási berendezések esetében is egyre fontosabbá válnak. A Miele sem szűkölködik energiatakarékos megoldásokból: a Miele mosogatógép például igazi nagymestere a spórolásnak, hiszen több fronton veszi fel a harcot a felesleges víz-és árampazarlás ellen. 


Végleg befellegzett a kézi mosogatásnak?!


Nem véletlenül propagálják a legnagyobb gyártók, hogy lehetőség szerint inkább alacsonyabb vízhőfokon vagy valamilyen kímélő programon mosogassunk, hiszen így hozzájárulhatunk ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. De mi a helyzet a vízfogyasztással? Habár a közhiedelemmel ellentétben a mosogatógép nem telik meg színültig vízzel, és nem is úsznak benne a tányérok, mégis elhasznál valamennyi vizet egy programnál – nem mindegy azonban, hogy mennyit. Sokan esküsznek még mindig a kézi mosogatási módszerekre, és akkor sem hajlandóak lemondani róla, ha alkalmanként akár 30 liter víz is elfolyhat. Jó, ha tudjuk azonban, hogy már egy átlagos mosogatógéppel is számottevően több vizet takaríthatunk meg, mint amennyit a lefolyóban elpancsoltunk volna.


Miele mosogatógép: végre lefelezhetjük kiadásainkat!


Aki látott már közelről mosogatógépet, annak valószínűleg nem újdonság, hogy a berendezés valahonnan vizet vesz fel a tányérok elmosogatásához. A makacs, zsíros lerakodósoktól pedig úgy tud a legjobban megszabadulni, ha a forró víz erejét hívja segítségül. A hagyományos készülékek először hideg vizet vételeznek, és ezt melegítik fel a kívánt hőmérsékletre valamilyen technológiával – ki-ki a maga módján, általában valamilyen saját fűtőrendszer segítségével. A víz felmelegítéséhez azonban villamosenergiára is szükség lesz, így a mosogatógépek a legtöbb energiát ebben a lépésben használják el. A Miele tervezői azonban nemcsak a víztakarékosságra, de az optimális áramfogyasztásra is gondoltak. Eláruljuk, hogy hogyan!

Egy Miele mosogatógép olyannyira környezetbarát, hogy akár fele annyi árammal is képes ragyogóan tisztává varázsolni az edényeket. Ezt pedig annak köszönheti, hogy minden készülék ráköthető egy max. 60°C-os melegvíz csatlakozóra – például bojlerre vagy valamilyen vízmelegítő berendezésre. A hagyományos készülékekkel ellentétben egy Miele mosogatógép dupla vízcsatlakozással kerül ki a gyártó üzemből. Ez pedig egyet jelent azzal is, hogy mind a hideg, mind a meleg vizes csapra rá tudjuk majd kötni. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi villamosenergiát takaríthatunk meg, ha a készülék már az induláskor meleg vizet vesz fel! A mosogatási ciklus is szaporább lehet, mivel nem kell a nulláról felmelegítenie a masinának a vizet.

Érdeklik a konkrét számok? Mutatjuk! Habár a beépített ECO programmal már önmagában is gazdaságos mosogatást érthetünk el, a melegvíz csatlakozásnak hála a villamosenergia felhasználást akár 50%-kal, a mosogatási ciklus idejét pedig akár 10%-kal rövidebbre foghatjuk! Az ECO programban tehát elegendő lesz csupán 0,45 kWh áramfelhasználás is a szemtelenül tiszta tányérokhoz. Ez az eredmény pedig még kecsegtetőbb lehet, ha valamilyen megújuló energiával történő (alternatív) vízmelegítéses rendszerre történik meg a csatlakozás. A Miele mosogatógép SolarSpar lehetőségével például mindösszesen 0,05 kWh áramot kell elhasználnunk egyetlen mosogatási ciklusban.