Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Hogyan grillezzünk sütőben az igazán finom végeredményért?

2469
Hogyan grillezzünk sütőben az igazán finom végeredményért?

Ha grillezésről van szó, semmi sem ér fel a sistergő hús hangjával és azzal a mennyei illattal, ami ilyenkor körbelengi a levegőt. Jó hír, hogy az új generációs sütők már rendelkeznek grill funkcióval is, így egyre többen tehetik fel a kérdést, hogy „hogyan grillezünk sütőben”? Pont ezt tudják a Miele készülékei is.

 

A grillezésnek nem egyszerű megtalálni a módját – vagy mégis? Hogyan grillezünk húst sütőben


Mindannyian alig vártuk, hogy végre kiszabaduljunk a négy fal közül és belevágjunk a grill szezonba – jobban mondva csak vágnánk, ha nem állna megint borongósra az idő, pont akkor, amikor áthívtuk a barátokat grillezni. Habár létezik már elektromos változat is, ez általában egy sokadik készülék lesz, amit megint elő kell szedni, na meg tárolni valahol, ha éppen nem használjuk. Szerencsére a legmodernebb sütőknek hála már nem kell lemondanunk a programunkat, ugyanis egy némelyik példány már grillezni is képes, így egyszemélyben töltenek be többféle feladatot.

Habár most joggal mondhatnánk, hogy a tűzön való grillezésnek nincs párja, de ha egyszer megtapasztaljuk a sütőben való grillezés örömét, na meg kényelmét, sanszos, hogy ennél maradunk. Na de hogyan grillezünk húst sütőben vagy hogyan grillezünk sütőben zöldségeket? Akadnak, akik megpróbálkoznak „hagyományos” sütőben grillezni, de valahogy mégsem lesz az igazi. A Miele sütő modelleknél például gyakorlatilag alapfelszereltség lesz a grillezési üzemmód, ráadásul számos innovatív funkcióval kecsegtetnek, ami olyan kulináris élményt kínál, mint még talán soha. 

 

A nagy kérdés: hogyan grillezünk sütőben? A Miele készülékünk megmondja!


A grillfunkciós Miele sütőkben azt szeretjük a legjobban, hogy amellett, hogy legalább 12 féle alapprogramot kínálnak, és akár egy több tucat étel receptjét tudják fejből, minden egyes grillezni-valóhoz tálcán kínálják nekünk a megfelelő üzemmódot. Mindezt azért, hogy garantáltan olyan élményben legyen részünk, mintha csak a szabad tűzön készítettük volna a harapnivalókat. Immáron joggal jelenthető ki, hogy egy Miele sütő segítségével nem lesz többé kérdés, hogy hogyan grillezünk húst sütőben vagy hogyan grillezünk sütőben zöldséget vagy bármi mást! Íme a legígéretesebb grill funkciók:

 

  • Nagy grill: tökéletes választás, ha vendégeket várunk otthon, átugranak a barátok vagy nagyon éhes a család és egyszerre nagyobb mennyiségű ételt, például steaket, húst, kolbászt, zöldségeket szeretnénk grillezni – időt és energiát takarítva meg ezzel.
  • Légkeveréses grill: Te tudod hogyan grillezünk húst sütőben és mi a legideálisabb textúra titka? A Miele tudja! A légkeveréses grill üzemmóddal a kívül ropogós, belül omlós grill hús többé nem marad megoldatlan rejtély!
  • Hagyományos: Természetesen nem hagyhatjuk ki a hagyományos üzemmódot sem, amely egy többcélú, klasszikus lehetőséget kínál. Ezzel a funkcióval mind az alsó, mind a felső sütés előnyeit élvezhetjük, így akár saslikot sütünk, akár zaftos kolbászra vagy ropogós zöldségekre vágyunk, kivételes eredményeket érhetünk el.

 

Hogy tovább emelhessük a grillezési élményét, a Miele, sütőrácsok és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja, páratlan rugalmasságot biztosítva a konyhában. Például a készülékhez illő grill-és sütőtepsik még a lecsöpögő hús szaftot is összegyűjtik, amiből olyan finom mártás készíthető, amely tökéletes kiegészítője lesz a finomságoknak!


Tovább a termékekre

címkék: