Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele főzőlap

15052
Miele főzőlap

Miele főzőlap, az igazán jó választás


A modern otthonok elengedhetetlen részét képezik a háztartási gépek, köztük a főzőlap. Családoktól és életviteltől függetlenül számos dolgot kell figyelembe venni, amikor főzőlapot szeretnénk vásárolni. Fontos, hogy minél energiatakarékosabb legyen a háztartási eszköz, ráadásul kiemelt szempont ekkor a biztonság is. A nyílt láng használata nagy veszélyt rejt magában, főként, ha gyermek is van a családban. Ezért is jó választás a Miele indukciós főzőlap!

indukciós Miele főzőlap vásárlás  Elektromos Miele főzőlap vásárlás  Gáz Miele főzőlap vásárlás


A Miele indukciós főzőlapja kiváló választás lehet, a családunk biztonsága érdekében. Hiszen nem találkozunk nyílt lánggal így egy esetleges robbanástól sem kell tartanunk. A Miele főzőlap kikapcsol, ha nincs rajta edény, ezért igazán biztonságos választás. Sőt, mi több: ha szokatlanul sokáig működtetnek egy főzőzónát, akkor is automatikusan kikapcsol a családunk és lakásunk védelme érdekében.

 

A Miele indukciós főzőlap megkönnyíti a főzést

 

Nemcsak a biztonsági okokat vehetjük figyelembe, amikor a Miele főzőlapok előnyeit sorakoztatjuk fel, hanem az energiahatékonyságot és a főzést megkönnyítő funkciókat is. A maximális energiahasznosítás érdekében a főzőzónán belül felismeri a főzéshez használt edény méretét és továbbítja az adatot, így megkönnyítve a főzést.


Így időt és pénzt takaríthatunk meg, ugyanis valamennyi Miele főzőlap energiahatékonysága példaértékű, a főzés pedig egyszerűvé és hatékonnyá válik. Bármilyen főzőedényt használhatunk a főzőlapokon (fazekak,serpenyők), így számtalan fogást elkészíthetünk. A beépített időzítőfunkciója pedig egy stopperórának is megfelel: ésszerű működése valóban megkönnyíti a főzést, és garantálja, hogy tökéletes ételt tálaljunk majd fel.

 

indukciós miele főzőlap

 

Valódi könnyebbség

 

A könnyen kezelhető üvegkerámia igazán megkönnyíti a főzést. Nincs több ráégett folt, hiszen a Miele főzőlap viszonylag hideg marad, tehát a szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.  


A Miele főzőlap sokoldalú és rugalmas, ráadásul biztonsági szempontjai sem elhanyagolhatóak. A készülékek magas színvonala garantálja az innovatív kényelmet otthonában, főzés közben is.

 

Mik a Miele főzőlapok főbb jellemzői? Segítünk választani!

Egyedülálló technológia, modern külső és 100%-ban biztonságos használat… ez jellemzi a Miele főzőlap kínálatát. Válasszon extra gyors, takarékos és kényelmes segítőtársat a konyhában! A Miele-vel garantáltan élmény lesz a sütés-főzés!

 

Indukciós, elektromos, gáz – milyen főzőlapot válasszak?


Egy Miele főzőlap kiválasztásánál az első és legfontosabb kérdés, amit fel kell tennünk magunknak, hogy melyik alaptípust válasszuk. A következőkben rövid ismertetjük a különböző változatok legfontosabb tulajdonságait és ismérveit. Az elektromos főzőlapok esetében a lap felmelegítése a kerámia alatti fűtőtesttel történik. Jól szabályozhatóak, azonban az indukciós és gáz főzőlapokkal ellentétben kikapcsolás után még egy rövid ideig árasztják a hőt, és felmelegedésükhöz is kell egy kis idő. A kiemelkedően energiatakarékos indukciós főzőlapok a legmodernebb és legdivatosabb kategóriát képviselik. Rendkívül hatékonyak, akár 80%-os hatásfokkal is képesek működni, gyors munkát tesznek lehetővé. A gáz főzőlapokkal szemben itt nincs nyílt láng, így csökken az égési sérülések kockázata. Miután levettük az edényt, a felület gyorsan kihűl.

Hátránya, hogy csak bizonyos típusú, megfelelő vastagságú és simaságú edényekkel és serpenyőkkel használható. (a legtöbb új termék már megfelel ezeknek a kritériumoknak)

 

Egyedi főzőlap kombinációk a Miele-vel


A Miele CombiSet elemekkel 100%-ban egyedi főzőteret alakíthat ki a különböző típusú panelek használatával. Nem tud dönteni? Kombinálja például az elektromos és indukciós Miele főzőlap nyújtotta előnyöket, használja igénye és kedve szerint a különböző elemeket! Így régi, nem mágnesezhető edényeit is ki tudja használni. A több, kisebb modul beépítésének köszönhetően olyan álomkonyhát varázsolhatunk magunknak, melyben nincs olyan különleges étel, melyet ne tudnánk a megfelelő technikával, profi módon elkészíteni! A CS 1411 F elektromos CombiSet elem, például elektromos hevítésű fritőzzel van felszerelve, melyben könnyedén kisüthetjük a nagyobb olajmennyiséget igénylő fogásokat. A süllyesztett wokmélyedéssel ellátott Pro-Line Combiset segítségével pedig percek alatt elkészíthetjük kedvenc ázsiai ételeinket.

miele főzőlap a speciális igényekhez isegyedi miele főzőlap kombinációk


Miele elektromos főzőlap - biztonság, praktikusság, költséghatékonyság


Azelektromos főzőlap mellett rengeteg pozitív érvet lehet felhozni,azonban még manapság sem gyakori a háztartásokban. Azokban a lakásokban,ahol a konyhában is gázt vezettek be, általában fel sem merül a főzőlapgondolata. Pedig nem csupán költséghatékonyabb megoldás, depraktikusabb és biztonságosabb is. Hiszen a főzőlap használatávalelkerülhetjük a gázszivárgás és a robbanás okozta veszélyeket is. 

 

Miele főzőlap a biztos sikerért

Atűzhelytől független Miele elektromos főzőlap megnyerő külseje mindenotthon konyhájába beleillik. Szabályozhatóságuk mellett az ételeket ismelegen tartják bizonyos ideig.  Valamennyi Miele főzőlapenergiahatékonysága példaértékű. 


Egyedibeállítási lehetőségeket is biztosít: a főzőlap alapbeállításai azegyéni igényekhez igazíthatók. Így teljesen egyedi módon készülhetnek akülönböző fogások. Ráadásul a rugalmasan alakítható főzőzónák praktikushétköznapi megoldást is nyújtanak. A Miele főzőlapok bármilyenfőzőedényhez tökéletesek. Így az összes fazék és serpenyő optimálisanhasználható. A Miele főzőlap páratlan technológiája modern külsővel ispárosul.

 

elektromos miele főzőlap a biztos sikerért

 

Miele, a legmagasabb színvonal

AMiele kimagasló technológiájának köszönhetően az elektromos főzőlapinnovációja is páratlan. A páraelszívó automatikusan reagál a Mielefőzőlap beállításaira. Így nem kell foglalkoznunk a különböző szagokeltüntetésével vagy bajlódni az elszívó beállításaival. Könnyedén ésegyszerűen főzhetünk a legteljesebb kényelemben. 


AMiele főzőlap rendkívüli biztonsággal bír, ugyanis a reteszelő és azüzembe helyezési zár gátolja a főzőlaphoz való véletlenszerű hozzáérést.Ez főként a gyermekes családok számára hasznos, hiszen az elevengyerekek gyakran megsérülhetnek. A Miele főzőlap elkészítésénél erre isgondoltunk, ezért is fordítottunk kiemelt figyelmet a biztonságra. Ezenfelül pedig a maradékhő-kijelző is jelzi, hogy nem szabad hozzányúlni amég forró főzőzónához. Szélsőséges terhelés, illetve a főzőzónaszokatlanul sokáig tartó működése esetén a főzőzóna automatikusankikapcsol. Így lesz abszolút biztonságos a konyhában töltött idő.

 

Tartsa tálalásig melegen ételeit!

Exkluzív újítás a Miele-től! A család még nem érkezett meg, de már kész a vacsora? Semmi gond! A melegen tartási opció kiválasztásával még várhat a tálalással!

miele főzőlap melegítő funkció

 

Kényelmes, intuitív kezelőfelület

A Miele főzőlap kezelése nem igényel szaktudást! A központi számsoron például minden fontosabb alapbeállítást egyszerre láthat és kezelhet.

intuitív kezelőfelület miele főzőlap


Nyugodtabb főzés időzítő segítségével

Így akár a különbözőfőzőzónákhoz is igazíthatja a szükséges időtartamot! Használhatjaemlékeztetőként, vagy választhatja azt is, hogy a beállított időtartamután a Miele főzőlap automatikusan kikapcsoljon.

miele főzés időzítő főzőlapokhoz


Kommunikáció a páraelszívóval - Con@ctivity 2.0

A Miele főzőlap beállításait a páraelszívó érzékeli, és ennek megfelelően gondoskodik a kellemetlen szagok hatékony eltávolításáról az optimális szívóteljesítmény kiválasztásával.

páraelszívóval összekapcsolt Miele főzőlap

 

Egyedülálló újítások az extra gyors eredményért


A Miele újításainak köszönhetően nem kell hosszú órákat eltöltenie a konyhában! Az ExtraSpeed funkcióval ellátott elektromos Miele főzőlapok gyorsasága három pilléren alapszik: az új típusú, innovatív fűtőtest magasabb teljesítményének, az intelligens időzítésnek és a hőmérséklet folyamatos felügyeletének köszönhető.  A WaterBoost opcióval ellátott Miele indukciós főzőlapok bámulatosan rövid főzési idővel rendelkeznek! Akár 5,5kW teljesítményt is képesek produkálni, így 2 liter vizet akár másfél perc alatt fel tudnak forralni, ezzel is időt takarítva meg Önnek. Az akár 7,4 kW elérését is lehetővé tévő PowerFlex főzőfelület pedig szinte pillanatok alatt felmelegíti még a legnagyobb méretű edényeket is! Ráadásul, ha a Miele indukciós főzőlapjai közül választ, a tisztítással, a ráégett szennyeződések eltávolításával sem kell majd sok időt eltöltenie! Ezeknek a főzőlapoknak a felszíne a sima, gyorsan lehűlő üvegkerámia felületnek köszönhetően rendkívül könnyedén tisztán és szennyeződésmentesen tartható.

 

 

Biztonságban a konyhában a Miele főzőlapokkal


Balesetek, maradandó égési sérülések a konyhában? Az automatikus biztonsági kikapcsolás lehetővé teszi, hogy ha a Miele főzőlap szokatlanul hosszú ideig üzemel egy adott főzőzónán és fokozaton, akkor az magától leáll. Ezzel megóvja Önt és családját, ha esetleg valaki elfelejtette volna kikapcsolni a készüléket. Indukciós főzőlapok esetében, ha már nem használja azt, egyszerűen csak vegye le az edényt; a rendszer érzékeli a változást, és automatikusan kikapcsol. Odaégett étel? Felejtse el! A Stop & Go funkció beállításával a főzőlap egyetlen érintéssel azonnal 1-es fokozatra kapcsol vissza, így bármelyik főzőzónán is készíti ételeit, rövid időre nyugodtan magára hagyhatja. Miután visszatért, kapcsolja be újra, és máris folytathatja a munkát a kívánt teljesítményfokozaton. További hasznos biztonsági funkció, hogy minden Miele főzőlap képes a maradék hőmennyiség kijelzésére, ezzel figyelmeztetve használóját, hogy ne érjen hozzá az esetleg még forró felülethez. Szeretné gyermekét megóvni a konyhában? Aktiválja az üzembe helyezési zárat, mellyel a főzőlap a kicsik számára hozzáférhetetlenné válik.

 

Funkciók a Smart Konyhából. Mi mit jelent?

A Miele  termékeinél háromféle főzőlapot különböztetünk meg: az indukciós főzőlapot, az elektromos főzőlapot és a gázfőzőlapot. A Miele főzőlapjai közül mind számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi életünket. Azonban, sokak számára nem egyértelmű, melyik funkció milyen hasznos tudással bír. Ezt fogjuk a továbbiakban bemutatni.

 

A jobb teljesítmény funkciói:


  • Tempcontrol
  • Powerflex
  • TwinBooster
  • Extra Speed

 

A kényelmi szempont funkciói:


  • Stop & Go
  • Vario főzőzóna
  • Stopper
  • Sütőzóna
  • ComfortClean edénytartó
  • GasStop & Restart
  • Easy Control Plus
  • Direct Control Plus

 

miele főzőlap smart konyha

 

A Tempcontrol azért felelős, hogy különböző sütési folyamatok esetén is garantálja az állandó hőmérsékletet, így nem kell vesződni azzal, hogy manuálisan állítsuk folyamatosan.

A Powerflex minden edényhez tökéletes – nem tesz különbséget sütőedény, tésztafőző edény között, mellette pedig gyors eredményt is garantál.

A Twinbooster akár 7400 W erejével főz –így szinte percek alatt elkészülnek az ételek és nem kell órákat várni rá.

Az Extra Speed az elektromos Miele főzőlapoknál gyorsító funkciót lát el, akár 35%-kal gyorsabban forralja fel a vizet, mint egy régebbi modell.

A Stop& Go funkció minden főzőzónát azonnal 1-es fokozatra kapcsol vissza, így nemkell aggódnia, ha épp fontos hívást kap, bátran otthagyhatja a Miele főzőlapot ellenőrzés nélkül. Egy újabb gombnyomással máris minden a régi beállítás szerint működik.

Vario főzőzónával Ön állíthatja be az edény méretéhez megfelelő főzőzónát.

A Stopper funkcióval ellátott Miele főzőlap esetén pontosan akkor jár le a főzés, amikor Ön az időzítőt beállította, így előre meghatározott ütemben készül el az étel.

ComfortClean edénytartó a gázfőzőlaphoz járó edénytartó, amelyet mosogatógépben is moshat.

Gasstop& Restart figyelembe veszi a kifutó ételt, vagy a huzatot, így ha elalszik a láng, azonnal újrakapcsolja. Ha ez nem sikerül, akkor a Miele főzőlap elzár, így nem jut gáz a levegőbe.

Easy Control Plus egy stopperóra funkciójának felel meg.

indukciós Miele főzőlap vásárlás  Elektromos Miele főzőlap vásárlás  Gáz Miele főzőlap vásárlás

Bemutatkozik a Miele KM 6307 Tűzhelytől független indukciós főzőlap


KM6307 Miele főzőlap

Amint arra a neve is utal a főzőlap tűzhelytől független, vagyis nem kell a komplett tűzhelyet beépíteni a konyhabútorba, elég csak a munkapultba építeni az eszközt.

Így maximálisan kihasználhatjuk a konyhapult felületét is mivel az indukciós főzőlapok felülete sík, szemben a gázégős változatokkal, így kikapcsolt állapotában a munkapult használható részét képezi, nyugodtan letehetünk rá egy-két konyhai eszközt, ha nem férünk el a pult többi részén.
Persze vigyázni kell rá, hiszen a felületet nem tanácsos összekarcolni.

 

Egy Miele főzőlap PowerFlex zónákkal

Az úgynevezett PowerFlex zónákat úgy alakították ki, hogy felismerjék az edény alakját és így optimálisan tudják melegíteni az ételt az akár szabálytalan alakú edényekben is.
A felület két részből áll, és középen tartalmaz egy átmeneti zónát, így lehetőség van többféle módon használni. Úgy, mint 1 edény középen, 2 edény egymás alatt, vagy egy nagyobb méretű edény, esetleg egy tepsi lefedve mindkét területet, hiszen lehetőség van a főzőzónák kombinálására. Igen, nem elírás, egy tepsi a tűzhelyen, hihetetlen, de igaz a KM 6307 Miele főzőlap erre is képes.

 

miele főzőlap pover flex

PowerFlex

Fő a biztonság

Az automatikus edényfelismerő funkció segítségével a Miele főzőlap az indukciós technológiát használva csak az edény belsejében melegíti fel az ételt, így a körülötte lévő üres zónák nem melegszenek át, ezáltal megakadályozva, hogy véletlenül megégessük magunkat. Ezen kívül, mivel automatikusan érzékeli, hogy mikor van rajta edény, azonnal leállítja a főzőterület működését amint az edény lekerül róla. A maradékhő kijelző, pedig mutatja, hogy mennyire meleg még a felület, hogy elkerülhessük a sérüléseket.
Szintén a biztonságot szolgálja, hogy a főzőlap képes érzékelni, ha egy terület már irreálisan régóta melegszik és le tudja kapcsolni. Így megakadályozható, hogy a tűzhelyen felejtett edény elégjen, ez egy rendkívül hasznos funkció, hiszen mai rohanó világunkban egyre többen és többször járunk úgy, hogy az ételt, vagy csak egyszerűen a forralni kívánt vizet a tűzhelyen felejtjük. A KM 6307 Miele főzőlap reteszelhető is, ami megakadályozza, hogy bekapcsoljon, ha véletlenül hozzáérünk, ez a funkció igen hasznos, hiszen a gyermekek játék közben sem égetik meg magukat, ha véletlenül hozzáérnek. A Stop and Go funkcióval pedig egyetlen mozdulattal az összes főzőzónát alap fokozatra lehet visszaállítani, így nem fog leégni az ételünk, ha gyorsan ki kell szaladnunk valamiért a konyhából.

Gyorsan és időtakarékosan

A TwinBooster funkció segítségével gyorsan felforralhatjuk az edényben lévő vizet, vagy ételt, mivel egy rövid ideig maximális teljesítményt tesz lehetővé az adott zónában, így időt takaríthatunk meg, és nem kell túl sokáig a tűzhely mellett állnunk, hogy felforraljuk például a tészta főzővizét. A megadott idő elteltével a zóna automatikusan kisebb fokozatra kapcsol ezzel megakadályozva a túlmelegedést.
A Miele főzőlap az említett gyors melegítő funkción túl egy melegen tartási funkcióval is rendelkezik, így az étel mindig úgy kerülhet a családi asztalra, mintha éppen most készült volna el.

miele főzőlap TwinBooster

TwinBooster

Ne törődj a szagokkal, a Con@ctivity megoldja

Beállíthatjuk, hogy a szagelszívó automatikusan bekapcsoljon, amikor csak bekapcsoljuk a főzőlapot, így nem kell bosszankodnunk és gyorsan körbeszaladni a lakáson ablakokat nyitogatva, hogy megszabaduljunk a sütés során keletkezett olajszagtól, ha esetleg elfelejtettük bekapcsolni az elszívót.

miele főzőlap Con@ctivity

Con@ctivity

Tisztítsuk, ne súroljuk

Mint minden Miele főzőlap, amely indukciós technológiát használ speciális tisztítást igényel. De ne ijedjünk meg, nem kell nagy ördöngősségre gondolni, sőt az eszközök tartozékként megvásárolhatóak a webáruházban, így nem kell sokat utánajárni sem, hogy hol szerezzük be őket. A karcolások elkerülése érdekében használjunk hozzá mikroszálas törlőkendőt és „üvegkerámiaemesacél" tisztítót. A makacsabb szennyeződések eltávolítására pedig vásárolhatunk hozzá egy tisztítókést, mely speciálisan üvegkerámia főzőlapokhoz lett kifejlesztve.

indukciós Miele főzőlap vásárlás  Elektromos Miele főzőlap vásárlás  Gáz Miele főzőlap vásárlás

Időzítsünk

Automatikusan beállíthatjuk, hogy az egyes főzőzónák miikor kapcsoljanak ki. Ezzel elkerülhetjük a „Jaj elfelejtettem elzárni alatta a tűzhelyet" mondatot, ami sokakban megfogalmazódik néha.

Kezeljük néhány mozdulattal

A középen található gyorskiválasztás számsorral egyszerűen kiválaszthatjuk, hogy melyik területet kívánjuk bekapcsolni. Mivel a konzol is az üvegkerámia alatt található így a könnyű kezelhetőségen túl rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek így a Miele főzőlap a konyha dísze is lehet, nem csupán a sütés-főzés mindennapi eszköze.

miele főzőlap Konzol

Konzol

 

Miele KM 2356 gázfőzőlap elektronikus funkciókkal


KM2356 Miele főzőlap
Mostantól annak sem kell lemondania az dekoratív design-ról és a kényelemről, aki a megszokott gáztűzhelyéhez ragaszkodik.
A KM 2356 Miele főzőlap megjelenésében aligha mondható a nagyi gáztűzhelyének, ennek ellenére rendelkezik a hagyományos gáztűzhelyek minden jól megszokott funkciójával, sőt túl is mutat ezeken, mivel elektronikával rendelkezik ezáltal számos dologra képes, melyekre a hagyományos gázfőzőlapok nem.

Beépíthető készülékről van szó, ezért nem szükségen a modern konyhánkba egy ormótlan tűzhelyet beállítani.

 

Fő a biztonság

A Miele főzőlap gázégőit vezérlő gombok a gázrózsáktól távolabb helyezkednek el, így biztonságosabban tudjuk beállítani a megfelelő láng intenzitást anélkül, hogy az edények alól kijutó hő megégetne minket. Amennyiben fém gombokkal rendeljük a terméket, elkerülhetjük, hogy egy forró mártás vagy leves kifutva megolvassza azokat, ellentétben a korábban igen gyakori műanyag gombokkal. Nem is beszélve arról, hogy ezek a fém kapcsolók rendkívül elegánssá teszik az eszközt, mely a sík kialakítású nemesacél aljzatnak köszönhetően már önmagában is megnyerő látvány.
Ahogyan a legtöbb Miele főzőlap, úgy ez a típus is rendelkezik biztonsági kikapcsolás funkcióval. Ez azt jelenti, hogy ha az eszköz valamelyik égője szokatlanul sokáig van bekapcsolva, akkor lekapcsolja annak gázellátását. Így elkerülhetjük az étel gázon felejtéséből adódó baleseteket.

 

Indítás egyetlen mozdulattal

Vége a korábbi gyufa vagyöngyújtó keresgélésnek, sőt nem kell hosszú másodpercekig sem nyomvatartani a gombot. A QuickStart funkciónak köszönhetően elegendő egyetlenkészmozdulat és már be is kapcsoltuk a gázégőt.

miele főzőlap QuickStart

QuickStart

 

A GasStop és Restart

Maradjunk a biztonságnál. Bizonyára már sokan hallották, hogy a gáz a csendes gyilkos, mivel hiába jut nagyobb mennyiség a légtérbe, a szagát nem érezzük, csak a hatását. A fent említett funkció ezt hivatott megakadályozni. Amikor a láng valamiért elalszik, a készülék automatikusan megpróbálja újra gyújtani. Ha valamiért ez mégsem lehetséges, abban az esetben pedig elzárja a gázégőt, hogy ne juthasson ki nagyobb mennyiségű gáz a helyiségbe.

miele főzőlap Wokégő

Wokégő

Főzzünk úgy, mint a séfek

Sokan irigylik a televízióban látott séfek tűzhelyeit, melyen mindenféle étel elkészítésére van egy megfelelő égő. Ezentúl nem kell, hiszen a KM 2356 Miele főzőlap a saját konyhánkban is elhozza ezt az élményt. Többféle kialakítású gázégővel rendelkezik a kisebb takarékos égőktől egészen a nagyteljesítményűekig. Nem is beszélve a középen található wok égőről. Ettől aztán tényleg úgy érezhetjük, hogy egy valódi étterem konyhájában főzünk. Mivel a wokban elkészíthető ételek igen sokfélék és másféle főzési módot igényelnek, így ez az égő valójában két különálló gyűrűből épül fel, melyeket lehetőség van egyszerre, vagy külön-külön is működtetni, attól függően, hogy mit készítünk. Érdemes tehát a gázfőzőlappal együtt egy dekoratív wokot is beszereznünk, ha eddig még nem tettük volna meg.

Miele főzőlap a mosogatógépben?

Na jó, ez előbbi kicsit túlzás, ugyanis nem lehet betenni az egész főzőlapot a mosogatógépbe csupán csak egyes részeit, viszont ez még így is meglehetősen bizarrnak hangzik, pedig igaz. A ComfortClean technológiának köszönhetően a kivehető edénytartók a mosogatógépbe helyezve könnyen elmoshatóak, ami különösen jól jön, ha például túlforralunk valamit, ami aztán kifut a tűzhelyre, így legalább a takarítással elvesztegetett idő miatt nem kell bosszankodnunk.

miele főzőlap zománcozott felület

Zománcozott felület

Egyszerű tisztítás

Az öntöttvas lábak és egyéb égőalkatrészek felülete zománcozott, így még ellenállóbbak és könnyen is tisztíthatóak. Ha ez még nem lenne elég, az égők rendelkeznek egy úgynevezett PerfectClean bevonattal, mely tapadásmentessé teszi őket, így rendkívül könnyen tisztíthatóak. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy az étel vagy akár a kávé a főzőlapra kerülve azonnal a ráégett a gázégőre. Ez ennek a tapadásmentes bevonatnak a köszönhetően már a múlté.

Mivel tisztítsuk?

A KM 2356 Miele főzőlap egy gázfőzőlap ugyan, de azért nem szabad egyből nekiesni a súrolószerrel és a dörzsi szivaccsal, mint az elsőre eszünkbe juthat. A legjobb, ha a cég által forgalmazott univerzális mikroszálas törlőkendőt használjuk sok esetben ez önmagában is elegendő lehet, de makacsabb szennyeződések esetén használhatjuk az üvegkerámianemesacél tisztító folyadékot is. Ha ezeket betartjuk, hosszú évekig élvezhetjük a főzőlapunk nyújtotta előnyöket.

indukciós Miele főzőlap vásárlás  Elektromos Miele főzőlap vásárlás  Gáz Miele főzőlap vásárlás

Bővebben a biztonsági funkciókról


miele főzőlap

Biztonságos főzőlap, ha gyerek van a családban

A háztartási balesetek sajnos gyakoribbak, mint gondolnánk. Első számú forráshelyük pedig nem más, mint a lakás egyik legforgalmasabb színtere, a konyha. Előzze meg a bajt a Miele szuperbiztonságos főzőlapjai segítségével, és élje át a nyugodt családi főzés élményét!

 

Miele főzőlap: biztonságos társ a konyhában


A Miele főzőlapok méltán emelkednek ki a többi közül, hiszen számos olyan funkcióval kecsegtetnek, melyekkel a konyhában töltött idő, egy valódi élmény lehet. Azonban, ha már az itt eltöltött időről van szó, akkor nem árt megemlítenünk, hogy a főzőlap kiválasztásának szempontjait nagyban meghatározza az is, hogy mennyire népes a családunk. Egy kisgyermekes család számára például kiemelkedően fontos a biztonság, hiszen a csöppségek számára a konyha nem más, mint egy nagy játszótér. A balesetek minimálisra csökkentése végett, érdemes olyan főzőlapot választanunk, amely még a legkisebbek jelenlétében sem jelent majd veszélyt.

 

Milyen biztonsági funkciókkal rendelkeznek a Miele főzőlapok?


Az indukciós főzőlapok egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy nem kell tartanunk a nyílt lángtól, és egy esetleges robbanástól sem. Nem ez az egyetlen erénye azonban egy Miele főzőlapnak. Mutatjuk, hogy hogyan válhat teljesen biztonságossá a főzés mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek jelenlétében!

 

Biztonsági kikapcsolás:

Amennyiben a főzőlapon feltűnően sokáig üzemel egy adott főzőzóna és fokozat anélkül, hogy valami történne rajta, akkor magától is le fog állni. Bátran kijelenthető, hogy ez egy olyan funkció a Miele termékeiben, amely nemcsak a család, de a lakás biztonságát is szolgálja. Gondoljunk csak bele mi történne, ha elmennénk otthonról és véletlenül bekapcsolva felejtenénk a főzőlapot. Sajnos ez bárkivel megeshet, de szerencsére a biztonsági kikapcsolás kárpótol a szétszórtságunk miatt. Ugyanez a funkció jelen van egyébként a gázfőzőlapokban is, ahol az eszköz magától lekapcsolja majd a gázellátást.

 

Reteszelés és üzembehelyezési zár:

Ha szeretnénk teljes biztonságban tudni csemeténket a konyhában, egy gombnyomásra aktiválhatjuk az üzembehelyezési zárat. Ennek hála a kíváncsiskodó mancsok nem fogják tudni elnyomkodni a beállított teljesítményfokozatot. De dönthetünk akár a reteszelés mellett is, amely megakadályozza, hogy bekapcsoljon a főzőlap, ha véletlenül hozzáérne valaki.

 

Maradékhő-kijelző:

Ez a funkció képes a maradék hőmennyiség kijelzésére, ami nagyon hasznos tud lenni abban az esetben, ha nemrégiben húztuk le a serpenyőt a főzőlapról. A maradékhő-kijelző finoman emlékeztet minket arra, hogy még forró az adott főzőzóna, így nem érdemes megkísérelni a hozzáérést. 

 

Intelligens edényfelismerés:

Az edényfelismerés egy olyan beépített funkció, amely szintén biztonságos használatot tesz lehetővé. Ennek hála, főzés közben az edény körül elhelyezkedő üres zónák nem melegszenek át, így esély sincs arra, hogy véletlenül megégessük magunkat. További hasznos funkció, hogy amint lehúzzuk a lábast az adott főzőterületről, azonnal leáll annak működése.

Felkeltette érdeklődését a Miele főzőlap? Tekintse meg elérhető kínálatunkat, és tegye biztonságosabbá konyháját!

indukciós Miele főzőlap vásárlás  Elektromos Miele főzőlap vásárlás  Gáz Miele főzőlap vásárlás

Energiamegtakarítás Miele főzőlapok segítségével


miele főzőlap

Főzőlap vásárlásakor nemcsak az esztétikai szempontokat kellfigyelembe venni, de az energiahatékonyság fogalma is egyre inkábbelőtérbe kerül. A Miele főzőlapokkal amellett, hogy energiáttakaríthatunk meg, számos főzést könnyítő funkció segíti munkánkat akonyha berkein belül.

 

Hogyan válhatnak mindennapjaink kényelmesebbé és gazdaságosabbá a Miele segítségével?

Szinteteljesen mindegy, hogy indukciós, elektromos vagy netán gázfőzőlapotválasztunk a Miele modelljei közül, egy megtérülő befektetéskénttekinthetünk rá.

 

Gázfőzőlapok

Sokanragaszkodnak a hagyományos gázfőzőlapokhoz, ámde, ha a készülék a Mielegyártósoráról kerül ki, akkor a legjobb döntést hoztuk meg. Egy Mielefőzőlap lehengerlően hatékony és környezetbarát. A gáz már önmagábanvéve is egy elsődleges energiaforrás, így a főzés is nagyon egyszerűvéés gazdaságossá válhat. Léteznek már olyan Miele modellek is, amelyekelektronikával vannak ellátva, ezáltal még nagyobb energiahatékonyságérhető el. Ebben az esetben olyan kényelmi funkciók is segítik majdmunkánkat, ami egy hagyományos gázfőzőlap esetében aligha merülhetnefel. A QuickStart funkció segítségével például az ételkészítés hamarabbelkezdődhet, mint gondolnánk, hiszen gyors gyújtást tesz lehetővé. AGasStop&ReStart funkció pedig mindig ott figyel a háttérben, halángkimaradás jönne létre, mivel automatikusan újragyújtja azt. Nembeszélve arról, hogy a GasStop termoelektromos égésbiztosítás képesmegakadályozni a gáz további áramlását.

 

Indukciós főzőlapok

AMiele indukciós főzőlapok kiemelkedően teljesítenek, ha pénz-ésidőmegtakarításról van szó.  Egy ilyen kivitel esetében feleslegesenergiaveszteségről gyakorlatilag nem is beszélhetünk, mivel a hő nemérinti a főzőzónák melletti területet, csak közvetlenül az edény alja,na és persze a benne lévő étel fog majd felmelegedni. Az indukcióskivitelű Miele főzőlap modellek olyannyira energiahatékonyak, hogy akár80%-os hatásfokkal is képesek működni - ezt pedig csak tovább fokozzák abeépített kényelmi funkciók. Az Intelligens edényfelismeréssegítségével a főzés nagyon kényelmessé és hatékonnyá válik a konyhában.A Miele főzőlap felismeri az edény/serpenyő méretét, és amint azlekerül róla, a készülék azonnal leállítja a főzőterület működését. ATemp Control segítségével mindig egyenletes és optimális főzésieredményt érhetünk el, a TwinBooster pedig képes összevonni két főzőzónateljesítményét, így villámgyors felmelegítést garantál.

 

Elektromos főzőlapok

Azelektromos Miele főzőlap nemcsak külsejében megkapó, deteljesítményében is. A beépített Felfűtő automatikával számokban mérhetőenergiát takaríthatunk meg, hiszen a kezdeti nagy főzési teljesítményt akészülék automatikusan visszaveszi nekünk.  A Stop&Go funkcióvalnem lesz többé feleslegesen leégett étel, és az ablakon kidobottenergia, mivel egy gombnyomással visszaugorhatunk az 1-es főzésifokozatra az összes főzőzóna esetében. A Túlmelegedés elleni védelem,pedig nemcsak a készülékünket és az üvegkerámia felületet védi meg, deenergiát is takarít meg nekünk. Ebben az esetben, ha a készülék úgyítéli meg, hogy túlságosan magas lenne a terhelés, akkor anélkül képeskikapcsolni a főzőzónát, hogy nekünk bele kellene avatkozni. A Melegentartási opcióval pedig nem kell a kihűlt ételeket újramikrózni.