Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele sütő

2018. március 27
1236
Miele sütő

Minden háziasszony és hobbiszakács tudja, hogy egy jó minőségű, korszerű sütő elengedhetetlen kelléke egy mai modern konyhának. Kápráztassa el családját és vendégeit ínycsiklandozó fogásokkal, váljon Ön is profivá a konyhában egy Miele sütő segítségével!

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

Miele sütő – tökéletességre tervezve


Nincs olyan speciális fogás, mely akadályt jelenthet egy Miele sütő számára! Engedje szabadjára kreativitását a konyhában, élvezze a könnyedén és gyorsan elkészülő, tökéletes ételek nyújtotta élvezetet! A Miele innovációi révén gyerekjáték a sütés!

12 féle alapprogram közül választhat a kifogástalan eredményért. Használja az intenzív sütés üzemmódot, ha azt szeretné, hogy a piték, lepények alja ellenállhatatlanul ropogós legyen, miközben a töltelék finoman krémes marad. A sütőautomatika program segítségével többé nem szárad ki a hús! A nagyobb hőmérsékleten történő elősütés után egy alacsonyabb fokozatú, egyéni beállítással folytatódik a sütés, így őrizve meg a húsok optimális nedvességtartalmát. Készítsen egészséges és friss házi kenyeret a családnak! A klímavezérlés, vagyis a párával kombinált sütési üzemmód révén a kenyér tésztája belül omlós, kívül pedig finom ropogós lesz.

kifogástalan eredmény Miele sütővel

 

Személyre szabott segítőtárs a konyhában


Egy modern Miele sütő alkalmazkodik az Ön személyes igényeihez, sütési szokásaihoz! Akár 20 féle egyéni programot is beállíthat! Programozzon saját üzemmódot, hőmérsékletet és időtartamot már jól bevált, kedvenc receptjeihez! Ezután valahányszor csak el szeretné készíteni, egyetlen gombnyomással mindig ugyanolyan kiváló eredménnyel teheti meg! A legtöbb Miele készülék esetén lehetőség van a gyári alapbeállítások módosítására is, így saját elképzeléseinek megfelelően állíthatja be például a készülék nyelvét, az érintőgomb hangerejét vagy akár a kijelzőgombok fényerejét is. Szeret előre tervezni? Ütemezze egyénileg a sütési folyamatot akár 72 órával annak megkezdése előtt a Sabbat program segítségével.

 

Energia- és környezetbarát kivitel

Kínálatunkban A és A+ energia besorolású sütőket talál, melyek amellett, hogy óvják a környeztet, rendkívül pénztárcabarát megoldást kínálnak. Programozza be az étel elkészítési idejét, és használja fel a maradék hő erejét a még energiatakarékosabb sütéshez.

környezetkíméló Miele sütő

 

Szag- és zsírmentes otthon

Kapcsolja be az Airclean katalizátort, mely füst- és zsírmentes sütést biztosít. Kerülje el otthonában a kellemetlen szagokat, a bútorokra és a függönyre lerakódó zsírt és párát.

Miele sütő airclean katalizátor

 

Óriási sütőtér

Nagy a család? Sokszor átjönnek a barátok? Ha szenvedélye a sütés, és szeretne egyszerre nagy mennyiségű ételt elkészíteni, válasszon 90 literes, XXl sütőtérrel felszerelt modelljeink közül.

Miele sütő óriási sütőtér

 

Mindig pontos eredmény

A praktikus húsmaghőmérő tűvel mindig kifogástalanul elkészített ételeket tálalhat. A készülék méri a húsok és halak belső hőmérsékletét, és percre pontosan tájékoztat, hogy mennyi idő kell még a tökéletes eredményhez.

miele sütő húsmaghőmérő tűvel

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

Csekély tisztítási igény 


Odaégett, zsíros szennyeződések? A Miele sütő kényelmesen és egyszerűen ápolható, így búcsút mondhat az órákon át tartó, fáradságos súrolásnak! A mindennapi sütés-főzés során rengeteg zsír és gőz rakódik le a sütő belsejében, főként a nehezen elérhető helyeken. Az öntisztító, katalitikus zománc borítás már az ételek elkészítése közben elkezdi magához vonzani és oxidálni a nem kívánatos lerakódásokat, időt és energiát spórolva Önnek. Válassza a pirolízises öntisztítás funkciót, és az intelligens Miele sütő elvégzi a piszkos munkát. A program során a belső térben található szennyeződések az extrém magas hőmérsékletnek köszönhetően hamuvá égnek, mely ezután már könnyedén eltávolítható teljesen vegyszermentesen, egy nedves rongy segítségével. A CleanSteel külső rozsdamentes acélbevonat ellenáll a makacs foltoknak, ujjlenyomatoknak, így a sütő külseje is mindig makulátlanul ragyoghat minimális tisztítás mellett is.

 

Egyszerű és kényelmes használat


A Miele természetesen a sütők terén is a praktikus, felhasználóbarát kialakítása törekedett. Manapság egyre divatosabbak az elegáns, fogantyú nélküli készülékek. Ehhez kínál megoldást a Touch2Open. A finom érzékelő gombok használatával egyetlen könnyed érintéssel automatikusan kinyílik a sütő ajtaja. A SoftOpen technológia kíméletes és csendes nyitást teszi lehetővé, mielőtt a sütőajtó elérné végső, alapállású pozícióját. A Miele-nél a kényelem karöltve jár a biztonsággal: a 100%-ban kihúzható FlexiClip síneknek köszönhetően nem kell hozzáérnie a forró sütő belsejéhez. Kényelmesen megforgathatja vagy kiveheti az elkészült ételt anélkül, hogy égési sérülést kellene elszenvednie.

kényelmes használatú Miele sütősoftopen technológia miele sütő

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

 

címkék:
Legfrissebb cikkek