Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele sütő

2018. november 27
7500
Miele sütő

Minden háziasszony és hobbiszakács tudja, hogy egy jó minőségű, korszerű sütő elengedhetetlen kelléke egy mai modern konyhának. Kápráztassa el családját és vendégeit ínycsiklandozó fogásokkal, váljon Ön is profivá a konyhában egy Miele sütő segítségével!

 

Miele sütő – tökéletességre tervezve


Nincs olyan speciális fogás, mely akadályt jelenthet egy Miele sütő számára! Engedje szabadjára kreativitását a konyhában, élvezze a könnyedén és gyorsan elkészülő, tökéletes ételek nyújtotta élvezetet! A Miele innovációi révén gyerekjáték a sütés!

12 féle alapprogram közül választhat a kifogástalan eredményért. Használja az intenzív sütés üzemmódot, ha azt szeretné, hogy a piték, lepények alja ellenállhatatlanul ropogós legyen, miközben a töltelék finoman krémes marad. A sütőautomatika program segítségével többé nem szárad ki a hús! A nagyobb hőmérsékleten történő elősütés után egy alacsonyabb fokozatú, egyéni beállítással folytatódik a sütés, így őrizve meg a húsok optimális nedvességtartalmát. Készítsen egészséges és friss házi kenyeret a családnak! A klímavezérlés, vagyis a párával kombinált sütési üzemmód révén a kenyér tésztája belül omlós, kívül pedig finom ropogós lesz.

 

kifogástalan eredmény Miele sütővel

 

Miele sütők, a mesterien finom ételekhez!


Az otthon egyik legfontosabb helye a konyha. Gyerekkorunk meghatározó élményei köthetőek a nagyi által készített süteményekhez, a családi étkezésekhez és a körülült asztalhoz. A sütés szeretetét mi is magunkban hordozzuk, éppen ezért a Miele sütőket is úgy tervezték meg, hogy kivételes technológiájuk révén még nagyszerűbb élmény legyen a sütés-főzés.

 

Süssön stílusosan Miele sütővel!

 

A tiszta formák és az időtlen elegancia megtestesítője a Miele. A háztartási készülékeknél nemcsak a teljesítményükre figyelnek oda, hanem arra is, hogy igazán beleilljenek az otthonába, ráadásul környezetbarátok is legyenek. A kényelmi funkciókkal ellátott Miele sütőknél ráadásul nem kell az ételek tökéletessége miatt sem aggódnia, hiszen igazán ízletes ételeket készíthetünk használatukkal.

 

60 x 60 Miele sütő vásárlása  45 x 60 Miele sütő vásárlása  48 x 90 Miele sütő vásárlása

 

Milyen sütőt válasszak?


Alapvetően háromféle sütőt különböztetünk meg:

  • elektromos sütő,
  • gázsütő és
  • gőzsütő.

 

Mind a három típusnak vannak előnyei, el kell döntenünk, hogy a mi otthonunkba, a mi életvitelünkhöz melyik típus a legmegfelelőbb.
Az elektromos sütőkben kiválóan átsülnek az ételek, hiszen a forró levegő keringetése egyenletes hőt biztosít, ezért nincs szükség az étel forgatására.
A gőzsütők igazán forradalmi újításnak számítanak, hiszen rendkívül egészséges ételeket készíthetünk bennük. A víz felhasználásával ugyanis kevesebb zsiradék hozzáadásával készíthetjük el ételeinket. Ebben úttörő szerepe van a Mielenek.

 

miele sütő minden konyhába

 

Minden konyhába Miele sütőt!

Minden háztartás más és más: a különböző méretekkel, adottságokkal rendelkező konyhákba más és más sütő való. A Miele sütők energiafelhasználása A+ kategóriás, így biztosak lehetünk benne, hogy az alacsony fogyasztás mellett a környezetet is kímélik.
Aki Mielét vásárol, az minőségorientált és stílusos háztartási gépet vásárol, hiszen háztartási gépeinket 20 éves élettartamra tervezzük.

 

Személyre szabott segítőtárs a konyhában


Egy modern Miele sütő alkalmazkodik az Ön személyes igényeihez, sütési szokásaihoz! Akár 20 féle egyéni programot is beállíthat! Programozzon saját üzemmódot, hőmérsékletet és időtartamot már jól bevált, kedvenc receptjeihez! Ezután valahányszor csak el szeretné készíteni, egyetlen gombnyomással mindig ugyanolyan kiváló eredménnyel teheti meg! A legtöbb Miele készülék esetén lehetőség van a gyári alapbeállítások módosítására is, így saját elképzeléseinek megfelelően állíthatja be például a készülék nyelvét, az érintőgomb hangerejét vagy akár a kijelzőgombok fényerejét is. Szeret előre tervezni? Ütemezze egyénileg a sütési folyamatot akár 72 órával annak megkezdése előtt a Sabbat program segítségével.

 

Energia- és környezetbarát kivitel

Kínálatunkban A és A+ energia besorolású sütőket talál, melyek amellett, hogy óvják a környeztet, rendkívül pénztárcabarát megoldást kínálnak. Programozza be az étel elkészítési idejét, és használja fel a maradék hő erejét a még energiatakarékosabb sütéshez.

 

környezetkíméló Miele sütő

 

Szag- és zsírmentes otthon

Kapcsolja be az Airclean katalizátort, mely füst- és zsírmentes sütést biztosít. Kerülje el otthonában a kellemetlen szagokat, a bútorokra és a függönyre lerakódó zsírt és párát.

 

Miele sütő airclean katalizátor

 

Óriási sütőtér

Nagy a család? Sokszor átjönnek a barátok? Ha szenvedélye a sütés, és szeretne egyszerre nagy mennyiségű ételt elkészíteni, válasszon 90 literes, XXl sütőtérrel felszerelt modelljeink közül.

 

Miele sütő óriási sütőtér

 

Mindig pontos eredmény

A praktikus húsmaghőmérő tűvel mindig kifogástalanul elkészített ételeket tálalhat. A készülék méri a húsok és halak belső hőmérsékletét, és percre pontosan tájékoztat, hogy mennyi idő kell még a tökéletes eredményhez.

 

miele sütő húsmaghőmérő tűvel

 

Csekély tisztítási igény

Odaégett, zsíros szennyeződések? A Miele sütő kényelmesen és egyszerűen ápolható, így búcsút mondhat az órákon át tartó, fáradságos súrolásnak! A mindennapi sütés-főzés során rengeteg zsír és gőz rakódik le a sütő belsejében, főként a nehezen elérhető helyeken. Az öntisztító, katalitikus zománc borítás már az ételek elkészítése közben elkezdi magához vonzani és oxidálni a nem kívánatos lerakódásokat, időt és energiát spórolva Önnek. Válassza a pirolízises öntisztítás funkciót, és az intelligens Miele sütő elvégzi a piszkos munkát. A program során a belső térben található szennyeződések az extrém magas hőmérsékletnek köszönhetően hamuvá égnek, mely ezután már könnyedén eltávolítható teljesen vegyszermentesen, egy nedves rongy segítségével. A CleanSteel külső rozsdamentes acélbevonat ellenáll a makacs foltoknak, ujjlenyomatoknak, így a sütő külseje is mindig makulátlanul ragyoghat minimális tisztítás mellett is.

 

60 x 60 Miele sütő vásárlása  45 x 60 Miele sütő vásárlása  48 x 90 Miele sütő vásárlása

 

Egyszerű és kényelmes használat

A Miele természetesen a sütők terén is a praktikus, felhasználóbarát kialakításra törekedett. Manapság egyre divatosabbak az elegáns, fogantyú nélküli készülékek. Ehhez kínál megoldást a Touch2Open. A finom érzékelő gombok használatával egyetlen könnyed érintéssel automatikusan kinyílik a sütő ajtaja. A SoftOpen technológia kíméletes és csendes nyitást teszi lehetővé, mielőtt a sütőajtó elérné végső, alapállású pozícióját. A Miele-nél a kényelem karöltve jár a biztonsággal: a 100%-ban kihúzható FlexiClip síneknek köszönhetően nem kell hozzáérnie a forró sütő belsejéhez. Kényelmesen megforgathatja vagy kiveheti az elkészült ételt anélkül, hogy égési sérülést kellene elszenvednie.

 

kényelmes használatú Miele sütősoftopen technológia miele sütő

 

Nem lepődünk meg a Miele sütők fejlesztésein, amikor a kombinációkról beszélünk – az egyik legújabb dobás, a mikrohullám ötvözése a rendes sütőtérrel.  De miért is éri meg nekünk ez a fajta kombi sütő?

 

Sütők mikrohullámmal - új generációs Miele sütők

Mire használjuk a mikrohullámot?


Miele sütő és mikrohullámúsütő egyben

 

A mikrohullámú sütőt nem kell bemutatnunk, hiszen a legtöbb család otthonában fellelhető. A hétvégi popcornok, a gyorsan bedobott, melegítendő ételek vagy az egyetemisták instant levesei számára az egyik leginkább használt eszköz.  Itt tulajdonképpen ki is merül a használata, pedig jóval többet rejtenek a mikrohullámok. A Miele pont ezt célozza meg.

60 x 60 Miele sütő vásárlása  45 x 60 Miele sütő vásárlása  48 x 90 Miele sütő vásárlása

Több, mint 100 fajta program áll rendelkezésünkre, amelyek teljes mértékben a mi kényelmünket szolgálják.  Külön használható a mikrohullám funkció, ami okos megoldásokat is tartalmaz – például egyik leginkább hasznosnak titulált programja (amit szintén személyre is szabhatunk), hogy a cumisüveg tartalmát megfelelő hőmérsékletűre melegítse fel. A felolvasztás, a hőlégkeveréses megoldás, az úgynevezett barnító sütés mind ott található az extrák között - amit nem is gondolnánk a mikrohullámról!

A hagyományos sütési módszert kombinálva a mikrohullámmal azt érjük el, hogy számos étel sokkal gyorsabban készül el, időt takarítva meg nekünk. A hőmérséklet, ami a sütőtérben uralkodik folyamatos monitorozással történik, így mindig a legoptimálisabb körülményeket biztosítja a készülő étel számára.

 

Praktikus megoldások


strukturált és strapabíró Miele sütő

 

Szabadalmaztatott felületrendszerrel, amely a karcolásra nem érzékeny, strukturált és strapabíró. Sütés közben is minimálisra redukálódik a lerakodás a sütőtérben, így a tisztítása is jóval egyszerűbb. A rozsdamentes acélfelület pedig egyenesen hab a tortán – nincs több ujjlenyomat, koszfolt és nincs több makacs szennyeződés sem – pár törléssel máris eltávolítható bármilyen folt.

A SoftOpen technológia a Miele sütők velejárója - kifinomult nyitási mechanizmusának köszönhetően könnyű nyitni, a sínek pedig hosszan kinyúlnak – ezáltal biztosan nem történik sérülés, hiszen be sem kell nyúlnunk a sütőtérbe, ha szeretnénk ellenőrizni a sütési folyamatokat. A készülékajtó gombnyomásra lágyan, 90 fokban nyílik ki.

Ha Miele sütőt választ, egy életre választ magának olyan konyhai eszközt, amely praktikus, strapabíró, könnyen kezelhető és számos biztonsági funkcióval ellátott. Garanciát képez a márkanév, mondhatni kopásállóvá vált a sok fejlesztésnek és innovatív megújulásnak köszönhetően.

 

DGC 6860X Fogantyú nélküli gőzpároló teljes értékű sütőfunkcióval XXL


Számos funkcióval dob nagyot a Miele – ez a fajta Miele sütő abszolút az okoskonyhák egyik legkiválóbb eszköze, amely csak a legek legjeként aposztrofálható mivel egyesíti magában a különböző sütési formákat.

Az általánosnak mondható (Miele kategóriában) melegen tartó funkción, vagy a több, mint 100 fajtájú sütési programokon már meg sem lepődünk, hiszen a Miele nevével fémjelzett darabok, mind egytől-egyig garantálják, hogy hasznos és praktikus funkciókkal látják el otthonát.  A könnyen nyithatóság, vagy a hűvös frontfelület biztosítás alapkelléke a Miele sütőinek, csak úgy, mint a saját ízlésünkre szabott programok vagy az időmérő eszköz.
Ehhez jön még a tapadásmentes felület, a sok tartozék, amelyek szintén ezzel a tapadásmentes felülettel vannak bevonva, így segítve konyhai munkánkat – na meg persze a mosogatást utána!

 

Na de mégis mitől olyan különleges ez a Miele sütő?


Miele sütő gőzzel és elektromos árammal

 

Ahogy említettük ötvözi a sütési formákat – gőzzel és elektromos árammal is süt. Az egészséges életmód egyik alappillére a zöldségfogyasztás, szakszerű párolással pedig a vitaminok is megmaradnak a zöldségben! A Miele párolási funkciójával nemcsak zöldségek, hanem különböző húsfélék és gyümölcsök is párolhatóak. A helyhiányt hírből sem ismeri ez a gép – akár 10 személynek is főzhetünk egyszerre, mert bőven akad hely benne. Ideális választás akár családi vállalkozású éttermekhez, ahol minőségi, gourmet fogásokkal csábítják el az érkezőket.
Tökéletes párosítás – végtelen kombinációs lehetőséggel kiemelkedő teljesítményt nyújt!

Mivel XXL méretű, szintenként más és más ételeket főzhetünk így – az ízek nem keverednek össze, minden tökéletesre sül, puhul, vagy akár grilleződik- mert bizony a grill sem maradhat ki a funkciók terén!

60 x 60 Miele sütő vásárlása  45 x 60 Miele sütő vásárlása  48 x 90 Miele sütő vásárlása

 

Széles programválaszték a legfinomabb ízekért!


Nyilvánvalóan még a legjobb háziasszonyok sem tudják feltétlen fejben tartani, hogy milyen húst, vagy zöldséget, esetleg tésztát, süteményt hogyan a legoptimálisabb sütni. Emiatt sem kell aggódnunk, mert a Miele sütő gondolkozik helyettünk! Programjaival felkínálja a lehetőséget számunkra, hogy válasszuk ki az ételt, amit elszeretnénk készíteni és ő dolgozik helyettünk, a lehető legkiválóbb módszerrel! A húsok belül omlósak lesznek, kívül ropogósak, szaftosak maradnak, nem száradnak ki – a zsemlék, a kenyerek, a cipók is frissek lesznek, pont úgy, mintha csak most húzták volna elő a kemencéből!

 

xxl méretű Miele sütő

 

Leszögezzük, átlagos háztartásban is jól mutat, de akkor képes igazán megmutatni a kapacitását, ha nyilvánvalóan nagyobb térben kap helyet – éttermek, nagyobb büfék kiváló társa lehet.

A tökéletes választás minden konyhába, H 2265 B Active bemutató


H 2265 B Active Miele sütő

 

Az ínycsiklandó sültek, rakottak és desszertek asztalra kerüléséhez minden háztartásban elengedhetetlen egy igazán jó sütő, mellyel valóban ki lehet élvezni a sütés, főzés örömeit.

Napjainkban, mint minden háztartási eszköz, a sütők is egyre innovatívabbak, ám ez az árukon is gyakran meglátszik.

Ha ön is vágyik egy igazán modern, ám korrekt árú készülékre, akkor megtalálta amit keres, méghozzá a H 2265 B Active-t, ami egy igazán kifinomult és innovatív Miele sütő. Belépő szint a Miele prémium világába.

Gazdaságos megoldás

Ez a Miele sütő nemcsak az ára miatt lehet kecsegtető minden háztartásvezetőnek, hanem energiatakarékossági szempontból is remek választás. A+ kategóriába sorolható, így a környezetet és a pénztárcáját is megkíméli.

Nagy tudás, könnyű kezelés

A 76 literes párolótérnek köszönhetően ez a Miele sütő rendkívül meg tudja könnyíteni a dolgát, ha idő szűkében van, hiszen egyszerre akár több ételt is elkészíthet. Ráadásul, ha az étel már a sütőben van, az nem kíván folyamatos ellenőrzést, hiszen előre be tudja állítani a sütés kezdetét és végét, így az sem baj, ha megfeledkezik a sütőben hagyott vacsoráról, az nem fog odasülni.

Miele sütő időzítő

Az időzítő segítségével sok időt megspórolhat


A sütő alapbeállításait pedig saját igényeinek megfelelően változtathatja meg, így akár a nyelvet, hangjelzéseket, vagy fényerőt. Az EasyControl az állapotinformációkat ugyanis egy 7 részes LCD kijelzőn jeleníti meg a minél egyszerűbb vezérléshez.

Tiszta sütő, rendes ház

Minden Miele sütő a rozsdamentes acélfelületeknek köszönhetően nagyon könnyen tisztán tartható, és egyúttal egy nagyon elegáns és letisztult stílust visznek a konyhába. A belső tér hátfalának tisztítása sem jelent különösebb kihívást, hiszen a PerfectClean funkció révén, már a sütés közben elporladnak a nem kívánt zsírmaradványok. Természetesen a többi alkatrész, mint a sütőtepsi, sütőrács a különleges technológiai eljárásoknak köszönhetően tapadás-, és leragadásgátló tulajdonsággal rendelkeznek, így ezek tisztítására nem kell külön figyelmet szentelnie, hiszen az esetleges szennyeződések egy mosószeres, vizes szivaccsal szinte azonnal eltávolíthatók. Mivel a sütőajtó belseje egy teljesen sík üveglap, nincsenek sem sarkok, sem élek, melyek nehezítenék a megtisztítását, sőt akár pakolni is tud a hőálló üvegre.

Egyszerűen karbantartható Miele sütő

A H 2265 B Active Miele sütő belseje egyszerre tágas és rendkívül egyszerűen karbantarható

 

Gyerekbarát megoldás

Minden Miele sütő sajátossága, hogy a többrétegű hőszigetelési technológia jóvoltából minden oldala hűtött, így a sütő ajtajának külső felülete sem fog átmelegedni, így előzve meg a baleseteket, égési sérüléseket.

60 x 60 Miele sütő vásárlása  45 x 60 Miele sütő vásárlása  48 x 90 Miele sütő vásárlása

Üzemmódok

AH 2265 B Active Miele sütő rengeteg funkciója közül választhatunk attól függően, mit is szeretnénk készíteni. Alsó-felső sütéssel a klasszikus eredményeket érheti el, de, ha alulról szeretne valamit ropogósra vagy aranybarnára sütni, akkor az alsó fűtőszál használatával ez is kivitelezhető. A légkeveréses funkcióval a sültek kívül ropogósak, belül szaftosak lesznek, Ideális csirke, kacsa, göngyölt hús elkészítéséhez. Amennyiben pedig gyorsan szeretne valamit elkészíteni akkor a gyors felfűtésnek köszönhetően a mirelit termékeket percek alatt elkészítheti, de akár a fagyasztott húsokat is gyorsan kiolvaszthatja a felolvasztás funkció révén.

Miele sütő mindenféle ételhez

A H 2265 B Active Miele sütő segítségével nincs olyan étel, amely ne lenne elkészíthető


 

A XXI. századi konyha - H 6401 BM Miele sütő mikrohullámú üzemmóddal


H 2265 B Active Miele sütő

A konyha a lakás azon része, ahol a hálószoba után a legtöbb időnket töltjük, hiszen itt készülnek a család számára az ínycsiklandó fogások, itt történnek a nagy beszélgetések, összejövetelek.

Nem csoda hát, hogy napjainkban a konyhának már nem csak funkcióbeli, de esztétikai szerepe is van.
A letisztultság, elegancia, egyszerűség olyan jellemzők, amelyek együttesen olyan élményt nyújtanak, hogy szinte el sem akarja hagyni az ember a konyháját.

Minden Miele sütő esetében elmondható, hogy a fejlesztők nemcsak a legújabb technikai fejlesztéseket alkalmazzák, hanem innovatív külső megjelenést is kölcsönöznek minden készüléknek, így garantálva elegáns stílust a XXI. századi konyháknak.

 

Letisztult és elegáns miele sütő

A Miele sütő letisztult és elegáns stílust visz lakásába

Csúcsminőség és gyorsaság, kettő az egyben

AH 6401 BM Mikrohullámú üzemmóddal kombinált Miele sütő épp ezen igények kielégítésére született meg, hiszen nemcsak tudása, de külső megjelenése és kombinált funkciói révén minden konyhából elengedhetetlen kellék. És hogy miért rejt magában megannyi előnyt? Nos a hagyományos üzemmódot tudja a mikrohullámú funkcióval kombinálni, mely által nemcsak helyet spórolhat a helyiségben, de az ételek akár 30%-al gyorsabban elkészülnek, tehát rengeteg időt is megtakaríthat.

Személyre szabva

Természetesen a H 6401 BM Miele sütő esetében is meg tudja változtatni az alapbeállításokat kedve szerint, így teljesen a saját igényeire szabhatja a saját konyháját.
Létrehozhat magának személyre szabott programokat aszerint, hogy éppen mit szeretne készíteni. Ez a Miele sütő akár 20 programot és képes eltárolni, az üzemmód, hőmérséklet, időtartam viszonylatában így önnek csak ki kell választania az éppen megfelelőt, és már indulhat is a sütés-főzés. Beállíthatja a kezdés és a befejezés időpontját, vagy a sütés időtartamát, így ezalatt másra is tud koncentrálni. Az úgynevezett Quickstart funkciónak hála pedig, szinte pillanatok alatt el tudja érni a mikrohullámú sütő kívánt teljesítményét, így az ételek, italok másodpercek alatt felmelegednek. Sőt még egy popcorn gomb is gondoskodik arról, hogy a finom csemege elkészüljön, anélkül, hogy a tasak tartalmának fele kárba menne, mint az oly gyakran előfordul.

Pillanatok alattelkészülő finomságok a miele sütővel

A finomságok pillanatok alatt elkészülnek a H 6401 BM Miele sütővel

Fő a biztonság

Mint minden Miele sütő esetében, a biztonság és a gyermekek védelme itt sem elhanyagolható, hiszen a többrétegű hőszigetelésnek köszönhetően a H 6401 BM minden külső oldala és az ajtaja is hűtött, így a környező bútorok nem melegednek át, és még a balesetek is megelőzhetők.

Elfelejtheti a fáradtságos takarítást

A kívül-belül rozsdamentes acélfelületeknek köszönhetően nemcsak a megjelenése szemet gyönyörködtető, de takarítás szempontjából is rendkívül praktikus, hiszen pár mozdulattal tisztára varázsolhatja a készüléket. Mindezek mellett a belső részek leragadásgátlók, így ezek tisztán tartása sem igényel nagy erőfeszítéseket.

Élvezetes sütés-főzés

A már említett saját beállítású programok mellett számos dolog teszi szórakozássá a konyhai munkát. A klasszikus és mikrohullámú sütő kombinációjaként a húsok kívül ropogósak, míg belül szaftosak maradnak, és akár grillként is tudja használni halakhoz, kolbászfélékhez. Természetesen a sütemények sem maradhatnak ki, hiszen a hőlégkeverés révén ideális megoldás kímélő sütéshez, akár két szinten, hogy időt spórolhasson. A különböző mirelit termékek kiolvasztása, vagy gyors elkészítése pedig már csak a hab ezen kiváló Miele sütő tetején.

60 x 60 Miele sütő vásárlása  45 x 60 Miele sütő vásárlása  48 x 90 Miele sütő vásárlása

 

 

címkék: