Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Két dolgot egy sütésre: mikrohullámú és sütő

3852
Két dolgot egy sütésre: mikrohullámú és sütő

Folyton rohanunk az idő után. A napközben elcsent kósza falatok ugyan átlendítenek minket a nehéz pillanatokon, de eljön az a pont is, amikor már többet szeretnénk. Egy hosszú és fárasztó munkanappal a hátunk mögött azonban nem sokan vágyunk még otthon egy második műszakra a konyhában. Hazatérve jól lenne végre valami gyomormelengetőbb anélkül, hogy órákat kéne a tűzhely társaságában eltölteni.

Ha Ön is szeretné, hogy a hatékonyság ne csak a munkahelyén, de az otthonában is a tetőfokára hágjon, akkor a Miele sütőiben partnerére talált.

Miele sütő kombinált üzemmóddal

A hagyományos mikrohullámú sütőknél előfordulhat, hogy az étel nem melegszik át rendesen többszöri próbálkozás ellenére sem. Ez nemcsak kellemetlen, de értékes időtől és energiától is megfoszthat bennünket. 

 

 Mikrohullámmal kombinál Miele sütő
Kombinálni nem is olyan nehéz

A Miele sütő különféle típusainak kifejlesztésénél fontos szempont volt az eltérő igényeknek való egyidejű megfelelés. Ezt a célt szolgálja a mikrohullámú üzemmód is. Igazi ütőkártyaként szolgál, ha éhségünket gyorsan és tápláló finomsággal szeretnénk csillapítani. A melegítés körülményessége többé már nem állhat a melegen gőzölgő ételek útjába.

Mire jó a Miele sütő mikrohullámú üzemmódja?

Használatával jelentősen lerövidül a sütési, párolási és melegítési idő. A sütőtér belsejének tökéletes kialakítása és a kombinált programozás révén garantált az étel egyenletes felmelegedése. A gyorsasághoz ugyanakkor kíméletesség is párosul, így nem kell búcsút mondanunk melegítés után a vitamin és ásványi anyag tartalomnak sem.

 

Miele sütő mikrohullámmal rövid sütési, párolási és melegítési idő.
Pár perc és kész is 


Mit használhatunk?

A megfelelő edények kiválasztásával nagyban hozzájárulhatunk a folyamat zökkenőmentességéhez. A legnagyobb biztonság és hatékonyság érdekében szolgálatra foghatjuk a szekrényünkben rejtőzködő legtöbb tűzálló üvegedényt, üvegkerámiát vagy porcelánedényt.

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

címkék: