Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele mosógép

36222
Miele mosógép

Tudta, hogy évi 3-4 hónapot takarítunk meg a mosógép használatával? Felmenőink idejében még a legnagyobb gond a mosással az volt, hogy mennyi időt visz el a munkaművelet, ma az a legfontosabb hogy a rövidebb programok is magas hatásokkal működjenek.

Nagyon fontos a modern készülékeknél a sokféle mosóprogram megléte, hiszen a mosógép a kényelem és az időtakarékosság szempontjából nélkülözhetetlen háztartási eszköz!

 

De mégis, mi alapján válasszunk mosógépet?


  •  Az energiatakarékosság napjaink egyik legmeghatározóbb kérdése (minél magasabb kategóriájú, annál inkább energiatakarékos)
  •  Befér-e az otthoni környezetébe?
  •  Praktikussági és egyéni ízlés szempontjai

 

Érdemes tehát alaposan végiggondolni a lehetőségeinket és az elvárásainkat vásárlás előtt.

 

 

 

 

A Miele mosógép és a környezettudatosság


A tudatos vásárlók előnyben részesítik az alacsony fogyasztású, energiatakarékos mosógépeket, amelyek a családi költségvetésen kívül a környezetünket is óvják. Az energia besorolások alapján is leszűkíthetjük a megvásárolni kívánt terméket, azonban még akkor is fennáll a kérdés: elöltöltős vagy felültöltős mosógépet vegyünk? Fontos szempont, hogy milyen a helyiség elrendezése, hogyan tudjuk kényelmesen kinyitni a mosógép ajtaját, van-e gyerek, háziállat (biztonsági okokból).  Az elöltöltős Miele mosógépek hasznosabbak nagyobb háztartásban, hiszen kapacitásuk is nagyobb. A felültöltős mosógépek ideálisak a helyhiányos lakásokba, ugyanis keskenyebbek és ajtajuk is felfelé nyílik.

 

Bármelyiket is válassza, ott a Miele, mert a Miele mosógépek lehetnek elöltöltősek vagy felültöltősek is.


miele mosógép praktikus

 

Miele mosógép – a fejlődés folyamatos


A Miele 1899-es fennállása óta hű maradt ahhoz az elvéhez, miszerint megtesz mindent azért, hogy minél jobb legyen versenytársaiknál. Praktikussági szempontok szerint is érdemes figyelembe vennünk, hogy melyik típust válasszuk: hol helyezkednek el a vízcsapok, ki tudjuk-e majd nyitni teljesen a mosógép ajtaját a kényelmes be- és kipakolás érdekében?

 

 

Vásárlási jó tanácsok


Fontos, hogy a mosógép kiválasztásánál olyan gépet keressünk, ami hideg és langyos vízzel is hatékonyan mos.

 

A Miele mosógépek rendkívül megbízhatóak


Az ágazat egyetlen gyártójaként 20 éves élettartamra tervezzük mosógépeinket. A mosás kényelme időtlen eleganciával is párosul, így esztétikailag is kiváló látványt nyújt a Miele mosógép az otthonában.

 

Rendezze be otthonát velünk!


Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel! 

 

 

Miele mosógépek különböző változatban


A Miele mosógépek különböző alternatívákat kínálnak az eltérő igényekhez. Az első és legfontosabb kérdés, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre. Az elöltöltős változatok általában több ruhát tudnak tisztára varázsolni, viszont több helyet is foglalnak, továbbá ennél a típusnál azt is figyelembe kell vennünk, hogy a mosógép előtti tér szabadon álljon a ruhák akadálymentes be- és kipakolásához. Az elöltöltős mosógépeknél akár arra is van lehetőségünk, hogy stílusosan, a konyhapultba beépítve helyezzük el őket. A felültöltős változatok egyre népszerűbbek, ennek oka elsősorban a helytakarékosság, hiszen akár egy kisebb méretű panellakásban vagy minigarzonban is kényelmesen elférnek, nyitásuk pedig praktikusan, felülről lehetséges. A készülék mosási kapacitása is fontos tényező. Amennyiben a család legalább négytagú, esetleg több gyermek is van, és emiatt nagyobb a szennyes kupac, mindenképpen érdemes nagyobb töltetsúlyú gépet választanunk. Kínálatunkban olyan mosógépet is talál, mely akár 9 kg száraz ruhát is képes egyszerre patyolat tisztává mosni. A hatékonysági és takarékossági megfontolások alapján is fontos, hogy megfelelő kapacitású mosógépet válasszunk.

 

Csendes működés

Felejtse el régi, zajos mosógépét! A Miele készülékei csendesen végzik a dolgukat a legkisebb zajártalom mellett, így Ön mosás közben nyugodtan pihenhet!

csendes működésű miele mosógép

 

Rövid mosási programok

Alapos tisztaság, mely még a legbonyolultabb mosási programoknál is kevesebb, mint három órát vesz igénybe! A QuickPowerWash funkcióval pedig kevesebb, mint egy óra alatt varázsolhatja ruhaneműit kifogástalanul tisztává.

miele mosógép rövid mosási programokkal

Akadálymentes útmutató látássérülteknek

A Miele mosógépei fejlesztésénél tényleg mindenre gondolt! Tapintható segédfelületek és hasznos hangjelzések az egyszerű használathoz látássérült emberek részére, a mindennapi mosási feladatok megkönnyítésére.

 

Intelligens, automatikus adagolás

ATwinDos funkcióval akár 30%-al több mosószert is megtakaríthat! Automatikus mosószer adagolás, melyre csak egy Miele mosógép képes! Forradalmi újítás, mely egyetlen gombnyomással elérhető.

miele mosógép automatikus adagolás

 

Válasszon szupertakarékos Miele mosógépet


A Miele márkanév nemcsak az extra hosszú élettartamot, de az energiatakarékosságot is garantálja! A PowerWash 2.0 fejlesztésnek  köszönhetően ezek a mosógépek működésük közben akár 25%-al kevesebb áramot fogyasztanak, mint más gyártók magas energia besorolású termékei. A Spin&Spray mosási technológia gondoskodik arról, hogy vízfogyasztásunk alacsony legyen, felfűtéskor pedig minimális energiát vesz igénybe.
Minden Miele mosógép rendkívül hatékony,„elnyűhetetlen” és szupertakarékos ProfiEco motorral van felszerelve, mely gazdaságos és csendes működést tesz lehetővé. Szeretné, ha mindig tisztában lenne azzal, hogy mennyi vizet és energiát használ fel? Az EcoFeedback funkcióval mindez lehetséges! A mosás befejeztével elérhetővé válnak a tényleges adatok, így folyamatosan ellenőrizheti költségeit! A beépített intelligens mosási automatika érzékeli, mennyi ruha van elhelyezve a dobban, és ennek megfelelően kalkulálja ki az optimális víz- és áramfogyasztást. Rövid mosási programok, nagyfokú energiahatékonyság és ragyogóan tiszta ruhák! Ezt nyújtja Önnek egy Miele mosógép!


Hatékony megoldás a kényes ruhákhoz is


Előfordult már Önnel, hogy mosógépe kárt tett ruháiban? A Miele mosógép textilkímélő, méhsejtszerkezetes dobjának köszönhetően 100%-osan megóvja még a kényesebb ruhadarabokat is! A Folt opcióval felszerelt készülékeknél beállíthatja a szennyeződés típusát, és ennek megfelelően segítséget kaphat annak eltávolításában. Hasznos innováció a Steam Care gőzölési funkció is, mellyel időt és energiát takaríthat meg a ruhák vasalásánál.
CapDosing kapszulával rendelkező modelljeink még a legbonyolultabb mosási feladatokat is elvégzik, teljesen automatikus adagolással. Az UltraColor színvédő formula még a sokadik mosás után is megőrzi ruhái ragyogó, életteli színeit. Teljesen eltérő típusú ruhadarabok esetén nem kell több programot elindítania: egyszerűen csak válassza ki a listából azok típusait, melyeket egyszerre szeretne kimosni.

 

 

 

Mit várhatunk egy Miele mosógép használata esetén?


Az elmúlt évtizedek során nagyban megváltoztak a mosási szokások és módok egyaránt. A mosógépek megjelenése nagyban megkönnyítette a háziasszonyok mindennapjait, azonban a mai nagy kínálatból nem egyszerű eldönteni milyen mosógépet válasszunk. Főleg, ha azt sem tudjuk mit várhatunk az egyes gépektől, milyen tulajdonságokkal bírnak, meddig és milyen minőségben fogja számunkra tisztává és illatossá varázsolni ruháinkat.

 

Nézzük milyen tulajdonságok közül válogathatunk egy Miele mosógép esetén


Első körben dönthetünk, hogy felül vagy elöl töltős mosógépet szeretnénk, valamint mosási mennyiségtől függően 5,5-9 kg töltőmennyiségig válogathatunk. Ezek alaptulajdonságok a legtöbb mosógép tudja őket, de lássuk mi az a plusz, amit egy Miele mosógép adhat.


1.    8 féle mosási program: Mosógéptől függően akár 8 féle mosási program közül is választhatunk, ezek:

a.    Gyapjú
b.    Selyem
c.    Sportruházat
d.    Időjárásálló funkcionális ruházat: például a vízálló kabátok számára.
e.    Pehellyel töltött textíliák
f.    Pehelypaplanok
g.    Magasabb higiénés igényű textíliák
h.    Vegyes ruha: akár együtt is moshatunk különféle textíliákat ezzel időt és energiát megtakarítva.


Miele mosógép többféle textíliához
Miele mosógépekkel egyszerre többfél textília is mosható minőségromlás nélkül.



2.    Kezelési kényelem, melyek még egyszerűbbé teszik a mosást:

a.    Automatikus mosószer-adagolás, ezáltal nem kell minden mosásnál külön beletölteni a mosószert.

b.   Programmenedzser: még jobban személyre szabhatjuk a mosásokat. Beállíthatjuk, hogy még energiatakarékosabb legyen, jobban kímélje a textíliát vagy hogy halkabb legyen a mosási folyamat.

Miele mosógép személyreszabható mosási folyamattal
Programmenedzserrel még inkább személyre szabhatjuk a mosási folyamatot.


c.   Gördítőkeret: Kis helyen való elhelyezés esetén különösen hasznos, hiszen nem kell emelgetnünk a mosógépet, hanem egyszerűen a helyére tolhatjuk a kis kerekek segítségével, ezáltal a padlót sem sértjük fel.

d.   Késleltetett indítás és hátralévő idő kijelző: senki sem szeret arra várni, hogy mikor jár már le a mosás, mert sürgősen mennie kellene valahova. Ez a funkció nem csak ebben segít, de azt is beállíthatjuk, mikor indítsa el a mosógép a mosást, hogy mire hazaérünk már ki is legyen mosva, ezáltal rengeteg időt takaríthatunk meg.

 

Miele mosógépekkel mosni könnyű!


Mosni mindenki szokott – vannak berögzült hagyományok, amiket még nagymamáinktól vagy édesanyánktól tanultunk meg a mosásról – mit mivel lehet mosni és hogyan érdemes. Ha mosógép vásárlás előtt állunk, akkor általában körvonalazódni szokott az, hogy felültöltőset szeretnénk, vagy inkább elöltöltőset. Mekkora méretben, a fürdőszobánkhoz igazítva, továbbá mekkora kapacitással kell bírnia – egy egész családra mos, vagy csak egy-két személyre.

 

Innovatív előnyök


Miele mosógép innovatív előnyökkel

 

A Mielenél számos előnyt lehet felsorakoztatni – ide sorolhatjuk a textilkímélő dobokat, az energiahatékony mosást, a quickwash, amellyel fele annyi idő alatt elkészül a mosás.  A felültőltös Miele mosógépnél pluszként említhető az egyetlen fogantyúval nyitható módszere, a dobpozicionálás, amellyel nem kell folyamatosan keresni mosás után a nyitási felületet és a gördítőkeret, amivel tulajdonképpen bárhová pozicionálhatjuk a mosógépünket, könnyen mozdíthatóvá válik. Ez óriási előnyt jelent takarításnál, költözésnél, illetve esetleges szerelésnél, karbantartásnál.

Külön öröm, hogy a Miele mosógép intelligens, figyeli a vízbevezetést, a szivárgást azonnal jelzi. A mágnesszeleppel rendelkező modellek szivárgás esetén, azonnal elzárják a vízbevezetést, így nem történik nagyobb baleset – költséghatékony és okos megoldást kínál!

 

Okos megoldások a környezetvédelemben


miele mosógép környezetvédelmi megoldásokkal

 

A Miele-nél ahogy már fent említettük, kiemelten fontos területnek számít a környezetvédelem. Így nemcsak energiatakarékosak a gépeink, hanem képesek megmutatni az elhasznált víz- és áramfogyasztást - továbbá egyik legkedveltebb funkciójaként a mennyiségi automatika képes arra, hogy felmérje mennyi ruhát töltött be a dobba, így csak annak megfelelő mennyiségű vizet és áramot használ fel – nincs több óriási fogyasztás a vízből!

Kényelmi szempontból a ProfiEco motorral rendelkező Miele mosógép rendkívül halk, viszont erőteljes és tartós. Ez főként kisgyerekes családoknál jelent óriási előnyt – bármikor moshatunk, hiszen egy baba mellett rengeteg mosnivaló akad, mindeközben nem kell figyelnünk arra sem, hogy esetleg a baba alvását zavarja a gép működése.
Kezelésben is kényelmesek a Miele mosógépei: a programozás könnyű, igényre szabott, jelzi a fennmaradó időt, késleltethetjük is a mosást, többnyelven elérhetőek a programok.

 

 

 

Ha Miele terméket választ, borítékolható a garancia arra, hogy ezek a modellek évekig szolgálják háztartását, mellette pedig pénzt spórolnak Önnek. Ha eddig nem kedvelte a nagymosásokat, akkor ezentúl biztos megváltozik a véleménye – a Miele-vel játék a mosás!

 

Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!


Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben. A Miele mosógépek ezt a problémát is egyszerűen megoldják, nincs többé többórás áztatás és kézzel sikálás, és nem kell kutatnunk egy ugyanolyan ruhadarab újbóli beszerzése után!

A Miele mosógép mosási programjai között megtaláljuk a folteltávolítás hatékony és egyszerű módszerét. A használni kívánt mosási program kiválasztása után csak használjuk a külön feltüntetett folt opciót.

 

makacs folt eltávolítása Miele mosógéppel
Miele mosógéppel a borfolt is könnyen eltávolítható


A menüből kiválaszthatjuk, milyen foltot szeretnénk eltüntetni legyen az főzés közben keletkezett zsírfolt, gyümölcs- vagy zöldségnyom. A kertbenvaló játszás következtében a nadrágon maradt fűnyom, esetleg a nagy sietségben a ruhára fröccsent kávé vagy kakaó, rúzs vagy egyéb smink, de még a vacsoránál vagy szórakozás közben keletkezett vörösbor hagyta makacs folttal is megbirkózik. Összesen 23 folttípus közül választhatunk, de akár kombinálhatjuk is a különböző foltokat.

 

A foltválasztás után hasznos tippeket is kapunk, melyekkel még hatékonyabban és célzottan vehetjük fel a harcot a foltokkal. Ilyen funkciót csak a Miele mosógép kínál!



A folteltávolítást még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a CapDosing és a TwinDos rendszerek, melyekkel nem csak automatikusan adagolhatjuk a mosószert és az öblítőt, de optimalizálhatjuk az adagolási mennyiséget is.
CapDosing rendszerrel kapszula formájában adhatjuk hozzá a kívánt mosó- és öblítőszert, melyek nem hagynak nyomot sem a ruhákon - legyen az bármilyen textíliából - sem a mosógép tárolóján.
A TwinDos rendszer folyékony mosószert adagol a mosás során automatikusan, ezáltal a manuális adagoláshoz képest 30%-kal kevesebb mosószert használhatunk fel.
Miele mosógépekkel ruháink tökéletesen és egyenletesen tiszták és frissek lesznek!

 

Elöltöltős mosógép Miele-garancia a dolgos mindennapokhoz


Egy jó mosógép aranyat ér – legyen szó kis vagy nagycsaládról. Mosógépre mindig szükség van, de nem mindegy milyen időtartamra – a minőség és a garancia fémjelzi a Miele termékeit. A Miele mosógépei akár 20 évig is töretlen társai maradnak a mindennapokban.

 


elöltöltős miele mosógépWDB020 Eco W1 Classic Miele mosógép egy elöltöltős típus, amely 1-7 kg ruha mosására alkalmas.

1400 fokos fordulatszámon is centrifugál, így a száradás is sokkal rövidebb idő alatt történik meg a teregetést követően.

Külsejét tekintve designjában egyszerű, lótuszfehér színnel kiválóan illeszkedik be a klasszikus és a modernebb fürdőszobákba is.

Zománcozott készülékfrontja karc-, sav- és korrózióálló, könnyen tisztítható felületű.

A belső dob pedig  szabadalmaztatott Miele textilkímélő hatással bír –méhsejtszerkezetének köszönhetően nem sérülnek a ruhák.

A termék előnyei között számos olyan funkció található, amely a hétköznapokban hatalmas segítséget nyújthat. 12 mosási programmal rendelkezik, többek között gyapjúprogrammal, amely megőrzi a textília lágyságát, ingekre és blúzokra kiterjedő, gyűrődésgátló mosási programmal, outdoor ruházati programmal, amely segít abban, hogy ezek a különleges anyagok is megőrizzék funkcionalitásukat. (polár anyagok elvékonyodása.)

Kedvenc funkciónk az Express 20, amellyel szinte pillanatok alatt felfrissülhet a könnyen szennyezett ruhánk, így egy kisebb ruhamennyiség is gyorsan újra rendelkezésünkre állhat.

 

 

 

 

 

Mosási opciók közül 5 áll rendelkezésre:

  • rövid,
  • áztatás,
  • előmosás,
  • plusz víz,
  • plusz öblítés.

Az áztatás kisgyermekes családoknál kiváltképp hasznos, hiszen vannak olyan makacs szennyeződések, amelyeket csak áztatással lehet eltávolítani.

Érdemes megemlíteni, hogy nem hiába jelenik meg az Eco a mosogép márkanevében, hiszen nevéhez hűen valóban energiatakarékos A +++ osztályú, éves vízfogyasztása  10 340 liter mindössze, standard pamutprogrammal, teljes töltéssel is maximum 50 liter vizet fogyaszt.

 



Ezek után méltán népszerű a Miele mosógépe – kis fogyasztással nagy dolgokra képes! Válassza Ön is a minőséget és garanciát kap arra, hogy 20 évig szolgálja Önt!

 

TwinDos® automatikus mosószer-adagolás


miele mosógép automatikus adagolással

 
Egy Miele mosógép választásával számos előnyre tehetünk szert. Az automatikus mosószer-adagolás például valamennyi háziasszony álma, hiszen végre elfelejthetjük a folyamatos „matekozást”, ha kifogástalan mosási eredményre vágyunk.

 

Optimális mosószer mennyiség csupán egy gombnyomásra

A megfelelő mosószer mennyiséget belőni sosem volt könnyű feladat. Amennyiben tökéletes végeredményre vágyunk, akkor ennek legegyszerűbb módja, ha alaposan átolvassuk a mosószer flakonán jelzett útmutatót. A töltet mennyiségéből, a vízkeménységből és a szennyezettség mértékéből ki lehet számolni, hogy pontosan mennyi mosószerre lesz majd szükségünk. Ez tényleg nagyon szépnek és jónak hangzik, de ez a valóságban eléggé macerássá válhat főleg akkor, ha sietős tempóban tudnánk le a mosás gondját. Pontosan ennek áthidalására született meg a Miele egyedülálló TwinDos® rendszere, amely megkímél minket attól, hogy állandóan a helyes mosási adagoláson rágódjunk.

 

Mi az a TwinDos® és hogyan működik?

Kevés annál praktikusabb dolog létezik, mint az automatikus mosószer-adagolás. És ha már egy Miele mosógép van a birtokunkban, akkor végre ezt is megtapasztalhatjuk.
A TwinDos® egy olyan automatikus mosószer-adagolási rendszer, amely valamennyi Miele mosógép modellben megtalálható. A TwinDos® rendszer pedig ahhoz képest, hogy mennyi előnyt nyújt, a kezelése olyan egyszerű, hogy szinte el sem hinnénk. Nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy berakjuk a ruhákat a gépbe, kiválasszuk a nekünk tetsző mosási programot, és aktiváljuk a kijelzőn az automatikus adagolást. Ezt követően pedig beállítjuk a szennyezettség fokát, és megadjuk a ruhák színét.

A TwinDos® az UltraPhase 1 és 2 mosási fázisaiba a lehető legtökéletesebb időpontban lép be, és végzi el a mosószer-adagolást. Jó, ha tudjuk, hogy az UltraPhase 1 felelős azért, hogy a szennyeződések nagyrészét eltávolítsuk, és megóvjuk ruháink eredeti színét. Az UltraPhase 2 pedig tisztításfokozó tulajdonsággal bír, hiszen felveszi a versenyt még a legmakacsabb foltokkal is. A Miele mosógép képes a két fázist egymástól függetlenül is alkalmazni. Teljesen mindegy, hogy fehér- vagy színes mosást indítunk el épp, a mosógép a ruháknak mindig a megfelelő keverési arányt fogja biztosítani. Az optimális mosószer mennyiség egyébként előzetesen beállításra kerül már gyárilag, de az alapbeállításokon akár utólag is módosíthatunk, ha más a vízkeménység, vagy más mosószert szeretnénk használni.

 

Az előnyök tovább fokozhatók

A Miele mosógép tehát automatikusan fogja adagolni a megfelelő mennyiséget és a mosószer típust is, attól függően, hogy milyen paramétereket adtunk meg a mosnivalókat illetően. A rendszer továbbá figyelembe veszi azt is, hogy éppen mennyi ruhát töltöttünk be a gépbe. A TwinDos® hatékonysága pedig abban az esetben sem marad el, ha csupán egyetlen ruhadarabot szeretnénk kimosni. Ilyenkor a SingleWash Extra funkcióját hívjuk segítségül.
Nem a vitathatatlan kényelem azonban az egyetlen előnye egy automatikus mosószer-adagolási rendszernek. Egy ilyen lehetőséggel akár 30%-kal több mosószert spórolhatunk meg, mintha csak a kézi adagolást választottuk volna. Ez a páratlan előny pedig nemcsak a pénztárcánkra nézve lesz kedvezőbb, de a környezetünkre is.

 

miele mosógép hasznos funkciókkal
A Miele mosógép típusai számos kényelmi funkciót nyújtanak.

 

Így könnyítik meg életét a Miele mosógép funkciói


Egy Miele mosógép választásával könnyedén maximalizálhatjuk kényelmünket, hiszen számos innovatív funkcióval lettek felruházva a készülékek. Mutatjuk a kedvenceket!

 

MultiLingua

A legtöbb készülék általában valamelyik nemzetközi nyelvvel érkezik meg otthonunkba, és csak ritkán feliratozzák át magyarra a forgalmazók. És Ön milyen nyelven szeretné használni a mosógépét? Magyar, angol, német, akár francia? A Miele mosógép MultiLingua funkciója megadja nekünk a választás lehetőségét, hiszen mi dönthetünk a beállított nyelvről. Ez különösen előnyös lehet akkor, ha nem beszélünk idegen nyelvet, vagy más anyanyelvet beszélő emberekkel élünk egy fedél alatt. Sőt, mi több, a Multitalent segítségével a készülék képernyőjén nemcsak egy nyelv jeleníthető meg, de egyszerre több is. Ez a sokszínű lehetőség teljes mértékben biztosítja számunkra az információk és a mosógép utasításainak könnyebb megérthetőségét. A kijelzőn felvillanó kis zászló pedig elkalauzol minket, amennyiben elsőre rossz nyelvet választottunk volna ki, és nem értjük meg.

 

AddLoad

A legtöbb ember általában nincs a helyzet magaslatán, ha a munkahelyi és otthoni teendők közötti lavírozásról van szó. Sokszor már annak is örülünk, ha valahogy sikerül betölteni a szennyeskosár tartalmát a mosógépbe, és már indítjuk is el a programot. A mosóprogramnak pedig általában már csak „hátulról integetünk”, ha menet közben kifelejtett ruhákról van szó. Egy Miele mosógép választásával azonban ez a probléma már nem lesz többé probléma. A beépített AddLoad funkció pontosan a sietős háziasszonyoknak lett kifejlesztve, hiszen ennek hála maximális kényelemben érezhetjük magunkat. Legyen szó egy kimaradt pólóról, vagy egy pár zokniról – a mosóprogram elindítása után is hozzáadhatjuk a töltethez. Sőt, ki is vehetjük akár menetközben is, amennyiben csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnénk egy adott ruhaneműt.

Késleltetett indítás és hátralévő idő kijelző

Gyakran megesik, hogy valami miatt el kell mennünk otthonról, de már nincs idő berakni a mosást, hiszen pont akkor járna le a gép, amikor a városban vagyunk. Ilyenkor pedig általában sajnos nem marad más választás, mint hazaesve nekiállni a mosásnak. Egy Miele mosógép választásával ez a probléma is megoldódik, hiszen akár 24 órával előtte is beprogramozhatjuk a tervezett indítást. A beépített késleltetett indítás funkció megadja nekünk a szabadság lehetőségét. Innentől kezdve mi döntünk arról, hogy a mosógép mikor indítsa el a programot. Ez a funkció nem mellesleg energiatakarékossági szempontból is brillírozik, amennyiben éjszakai áramot kívánunk használni. Tűkön ül, hogy mikor jár már le a mosási program? A hátralévő idő kijelző segítségével erről már Ön is könnyedén meggyőződhet, így nyugodtan tervezhet!

 

Miele@home - hálózatba kapcsolt készülékek

El tudná képzelni, hogy egyetlen parancsszóra elinduljon a mosógép, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon, vagy éppen a kanapén pihen? A Miele@home innovatív rendszerével ez szerencsére már nem egy elérhetetlen álom, hiszen Miele készülékeinket könnyedén beintegrálhatjuk a már meglévő okosotthon hálózatba, de akár a Miele App segítségével is irányíthatjuk azokat. Innentől kezdve pedig már csak egy gombnyomás vagy hangvezérlés a telefonunkon fog elválasztani attól, hogy igazán okossá, na és persze kényelmessé tegyük mindennapjainkat.

 

Tekintse meg mosógépeinket!