Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele porszívó

2018. március 27
2360
Miele porszívó

A Miele porszívó a padlózat anyagától függően számos eltérő, innovatív megoldást kínál a különböző helyiségek tisztántartására. Kimagasló, akár 20 éves élettartammal csúcsminőséget képvisel a piacon. Alacsony fogyasztás, magas szívóteljesítmény, kényelmes használat és bravúros technikai megoldások, hogy gyerekjáték legyen a takarítás!

 

Miele porszívók eltérő igényekhez


A Miele porszívók alapos tisztítást tesznek lehetővé, miközben a legkülönbözőbb igényeket igyekeznek kielégíteni. Szőnyeghez és kényes, kemény felületű padlóburkolatokhoz egyaránt talál porszívókat kínálatunkban. Porallergiában szenvedő vásárlóink részére ajánljuk HEPA szűrővel rendelkező modelljeinket, melyek a legszigorúbb higiénés elvárásoknak is megfelelnek! Az EcoTeQ Plus szívófejjel ellátott Miele porszívó extra takarékos használatot tesz lehetővé a legjobb tisztítóerő mellett. Speciális, Silence motorral felszerelt modelljeink alapos takarítást tesznek lehetővé minimális zajkeltéssel. A Miele kínálatában alapvetően három féle porszívó típust találhat. A padlóporszívók képviselik a klasszikus vonalat, a legtöbb háztartásban ilyen készülék található. Kényelmes görgőivel, hosszú fogantyújával hasznos segítőtárs a mindennapi takarításban. Választhatunk porzsákos és porzsák nélküli változatok közül. A kézi porszívókon nincsenek praktikus görgők, a porszívótest viszont kevesebb helyet foglal, így ideális megoldás sűrűn bútorozott lakás esetén. A robotporszívók a jövő technológiáját képviselik: kisebb teljesítménnyel ugyan, de teljesen automatizált munkát tesznek lehetővé.

Miele porszívók eltérő igényekhez

 

100%-ban pormentes otthon

A Miele Complete C3 porszívói erősen allergiás egyéneknek is teljes biztonságot nyújtanak: az ultra hatékony HEPA-szűrőrendszer segítségével alaposan kiszűrik a házi port, és az egészségre káros allergéneket a lakásban.

ultra hatékony miele porszívó

 

Egyszerű, higiénikus porzsákcsere

A speciálisan kifejlesztett, szuper masszív Miele HyClean porzsák akkor is bent tartja a port, ha esetleg élesebb tárggyal találkozik, nyitáskor pedig automatikusan lezárul.

miele porszívó HyClean porzsákkal

 

Szupercsendes porszívó a Miele-től

A Silence motorral felszerelt Miele porszívó meglepően csendes takarítást tesz lehetővé, mely különösen hasznos lehet, ha kisgyermek él a háztartásban, vagy egyszerűen akkor, ha nem szereti a zajos takarítást.

szupercsendes miele porszívó

 

Kíméletes takarítás még a parkettán is

Parquet PowerLine modelljeink kiválóan alkalmasak még a különösen kényes és kemény padlófelületek tisztítására is! A gyengéd parkettakeféknek köszönhetően nincs több kellemetlen karcolás és sérülés!

parketta kímélő Miele porszívó

 

Miele porszívó - Technikai újítások a kényelem szolgálatában


Szinte felsorolni is nehéz, olyan sok innovatív megoldást kínál a Miele, hogy megkönnyítse a házimunkát és sokkal hatékonyabbá tegye azt. A Comfort fogantyú például meglepően kényelmes használatot tesz lehetővé a kézfej és a csukló komolyabb megerőltetése nélkül. Szintén izgalmas megoldás az érintőgombos kábelvisszahúzás is, mellyel kényelmesen, lábbal is fel lehet tekerni a kábelt, megspórolva ezzel a felesleges hajolgatást. Egyes modellek bútorvédő éllel vannak ellátva, hogy még véletlenül se érje kellemetlen meglepetés takarítás közben. A Miele Ön és készüléke biztonságára is gondolt! Minden Miele porszívó rendelkezik hővédelmi rendszerrel, mely megakadályozza a gép túlmelegedését és az ebből adódó meghibásodását. A porszívók kézi fogantyúi fém hárítóval vannak ellátva, mely egyfajta villámhárítóként működve óvja a készülék és annak használója épségét egy esetleges elektromos baleset során.

kényelmes technikai újítások Miele porszívóbútor védővel ellátott Miele porszívó

 

A porszívók új generációja: A robotporszívó


Okos navigációval felszerelt, intelligens gépek a teljesen automatikus porszívózásért - egy eszköz, mely forradalmasítja a takarítást! A Smart Navigation rendszer maximális tisztaságot garantál még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Három nagyszerű technológiát egyesít magában: a fedélzeti kamera biztosítja a megbízható irányítást, a kifinomult szenzorok megakadályozzák a gép esetleges felborulását vagy összeütközését más tárgyakkal. Az Advanced Corner Cleaning a lakás minden egyes, apró szegletét és sarkát nagyfokú alapossággal tisztítja meg az extra hosszú oldalsó kefékkel. A Miele Scout robotporszívó akkor is tisztává varázsolja otthonát, ha Ön éppen dolgozik, vagy a nagybevásárlást végzi. A gép az előre beállított program leteltével visszatér a töltőállomásra, hogy újratöltse az akkumulátort.

 

 

Legfrissebb cikkek