Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele porszívó

18582
Miele porszívó

A tisztaság új szintje, a Miele porszívó


A XXI. század nagy előnye a folyamatos technikai fejlődés, melynek köszönhetően az elektronikus háztartási eszközök is egyre több kényelmi szolgáltatást nyújtanak otthonunkban. Nincs ez másképp a Miele márkabolt házatáján sem, sőt mondhatni a fejlődés élvonalában szerepel, hiszen újra és újra olyan fejlesztések kerülnek piacra, melyek minden háztartásban megállják a helyüket.
A Miele porszívók olyan új generációs eszközök, melyekkel a takarítás szórakozássá válhat, ezt nemcsak a széles választékkal, de a legjobb minőséggel is garantáljuk. Ön is biztosan megtalálja nálunk azt az eszközt, mellyel elfelejtheti a por és egyéb okozta kellemetlenségeket.

Tekintse meg, mit is kínálunk önnek!

A Miele termékcsalád egyik legnagyobb előnye a csúcsminőség mellett a választék sokszínűsége. Először is a saját igényeihez, felhasználási célhoz mérten választhat porzsákos vagy porzsák nélküli eszközt, vagy akár a könnyen kezelhető kézi porszívók közül is válogathat. Újdonságként már az úgynevezett robotporszívók is helyet kaptak a kínálatban, hiszen ezek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mégpedig azért, mert rengeteg időt és energiát spórolhatunk ezzel.
Vegyük górcső alá, hogy milyen előnyökkel is jár a Miele porszívó használata!

 

Kevés hely, sok megoldás

A kisebb méretű, sűrűen bútorozott lakások, házak nagy hátulütője, hogy a helyhiány miatt sokszor a takarítás is nehéz feladatnak bizonyulhat. A Miele azonban erre a problémára is többféle megoldást kínál. A porzsák nélküli, és klasszikus porzsákos porszívók esetében ugyanis a különböző tartozékok könnyedén elférnek az eszköz belsejében, így a tárolásukra sem kell külön figyelmet fordítani, ugyanakkor midig kéznél vannak, attól függően, hogy épp milyen felületet szeretne tisztára varázsolni. Használat után a könnyebb elhelyezés érdekében a szívócsövet, és -fejet egyszerűen a készülék oldalához erősítheti, és néhány porzsákos modell esetében ez a kényelmi funkció azzal egészül ki, hogy az imént említett mozdulattal a motor is leállítható. A kárpitszívófej, fugatisztító és szívóecset pedig további extra elemekként teszik könnyebbé az ön munkáját.

Miele porszívó tartozékai

A Miele porzsákkal ellátott porszívója három kiváló minőségű tartozékkal: kárpitszívófejjel, fugatisztítóval és szívóecsettel van felszerelve.


A legbriliánsabb helyspóroló megoldást azonban az úgynevezett kézi porszívók testesítik meg. Az egyik legjobban alkalmazható eszköz az olyan lakásokban melyek sűrűn bútorozottak, vagy épp nem túl nagyméretűek, hiszen ez a gép kialakításánál fogva egy igen könnyű, karcsú, kecses eszköz, mellyel gyerekjáték a porszívózás. Minden nehézség nélkül irányítható, révén, hogy a dolgunkat nemcsak a könnyen forduló fém csúszótalp könnyíti meg, hanem a csúszásgátlóval ellátott kézi fogantyú is. Az ezen lévő akasztó nyílás segítségével pedig akár a falra akasztva, egyszerűen, helytakarékosan is tárolható. A kilenc méter hosszú kábel, mely mindenhová elér, szintúgy kényelmesen elhelyezhető a porszívó házán.

Miele porszívó tarolása

A Miele kézi porszívó tárolása egyszerűen kivitelezhető

A felsorolásból természetesen a legmodernebb technológiai fejlesztés, a robotporszívó sem maradhat ki. A legfejlettebb navigációs technikával ellátott eszköz 1-1 helyiség minden zugát képes megtisztítani, a sarkoktól egészen az ágy vagy a szekrény alatti részekig a lapos kialakításából fakadóan, s ugyan ezen tulajdonságának köszönhetően a tárolása sem kíván különösebb megoldásokat.

Kevesebb energia, nagyobb hatékonyság

A porzsákkal ellátott Miele porszívók legnagyobb pozitív tulajdonságaként az energiatakarékosság említhető meg, ugyanis az A+ kategória jellemzi ezen termékek nagy részét. A környezetbarát tulajdonsága azonban nem jelenti azt, hogy ez a teljesítmény kárára menne, épp ellenkezőleg, nincs olyan kosz mely kifogna rajta. Mindehhez párosul az a jellemvonás is, hogy a motort egy határoló védi a túlmelegedéstől, így sokkal biztonságosabb a használata is.

 

Egy porszem sem maradhat

A kisgyermekes családokban nemcsak a házi por gyakori jelenség, de sokszor előfordul, hogy a padlóra, szőnyegre kiborulnak az ételek, vagy gyakran lesznek morzsásak ezek a felületek. Az állattartók körében ez pedig a szőrrel és a kedvencek által behordott szennyeződésekkel egészül ki, így az allergiától szenvedőknek nagyon fontos szempont, hogy a porszívó milyen hatékonysággal dolgozik.
Egy-egy konkrét területet megtisztítására, például egy kiboruló tányér miatt, a robotporszívó jelenthet tökéletes megoldást, hiszen ezzel nemcsak időt, de energiát is spórolhat. Az eszköz a Spot módot aktiválva, egy 180 x 180 cm-es területet célzottan takarít fel, a legeffektívebb módon. Sem szőnyeg, sem küszöb nem jelent kihívást, hiszen 2 cm-ig minden akadályt képes leküzdeni.

Miele porszívó spot mód

Spot módban egy adott terület gyorsan és egyszerűen megtisztítható

A porzsák nélküli Miele porszívó modelljei egy tárolóba gyűjtik össze a piszkot a Vortex technológia által, azaz több mint 100 km/órás légáram gondoskodik arról, hogy a durva és finom port is képes legyen összeszedni, továbbá ez a megoldás azt is meggátolja, hogy ezek minimális szinten is visszakerüljenek a levegőbe. A tároló tartalma pedig egyetlen gombnyomással kiüríthető, s maga a tároló is akár mosogatógépben, egyszerűen tisztítható.

Fő a biztonság

Minden Miele porszívó a legbiztonságosabb eszközök közé sorolható, hiszen különleges biztonsági mechanizmusának köszönhetően, ha eldugul a szívócső, vagy egyszerűen túlmelegedne a motor, akkor az automatikusan leáll, és csak a hiba elhárítása után állítható újra üzembe, így sem a készülékben, sem az otthonában nem keletkezhet semmilyen probléma. Ugyanakkor a motort is hőmérséklet-határoló védi a túlmelegedéstől.

Maximális kényelem

A legegyszerűbb módja az idő-, és energiaspórolásnak, ha a porszívózást nem mi végezzük, hanem maga a Miele porszívó. Ez pedig nem álom többé, hiszen a már korábban említett robotporszívók éppen ezt a célt szolgálják. A navigációval ellátott készülék felismeri az elé kerülő akadályokat, így garantáltan nem okoz semmilyen kárt. Nem csupán automatikusan végez munkát, hiszen távirányítóval individuálisan is vezérelhető, így olyan területre irányíthatja a porszívót, ahol a legnagyobb szüksége van erre. Ugyanakkor a beállítható időzítőnek köszönhetően a porszívó akár akkor is elvégzi a piszkos munkát, ha tartózkodik otthon, így mindig ragyogó tisztaságra érhet haza.
A legtöbb termék szintén az ön dolgát teszi egyszerűbbé, hogy pár gombnyomással választhat funkciót aszerint, hogy épp milyen felületen szeretné használni a készüléket, így a lehető legnagyobb hatékonysággal varázsolhatja tisztává lakását.

maximális kényelem a takarításban miele porszívóval

Egyetlen felület sem maradhat ki a takarítás alól


A tökéletes porszívó kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen több szempontot mérlegelve kell döntést hozni. Meghatározó lehet a belső tér mérete, hogy van-e a lakásban állat, vagy épp milyen felületre szeretnénk alkalmazni. A Miele igyekszik minden igényt és elvárást kielégíteni, hiszen minden eszközben találhat valamit, amire önnek épp szüksége van.


Milyen a jó Miele porszívó?


A háztartásokban elengedhetetlen a porszívó megléte. Nem lehet olyan otthont említeni, ahol ne lenne. Azonban mindenki másra esküszik: vannak, akik szerint a porzsákos az ideális, de olyan is akad, aki szerint csak és kizárólag HEPA szűrőset érdemes vásárolni. Számos típusát különböztetjük meg a porszívóknak: porzsákos (szövet, papír, portartályos, vízszűrős, HEPA szűrős, illetve több funkciós), porzsák nélküli, továbbá robotporszívók.

 

Miele porszívó: Porzsákkal vagy anélkül?

Egyes vélemények szerint a porzsákkal rendelkező porszívók jobban tisztítanak, mint a porzsák nélküliek. Ennek fizikai okai vannak, ugyanis a porzsák nélküli készülékeknél a levegő útja sokkal kiszámíthatatlanabb, így alacsonyabb szívóhatást érhetünk el. Ráadásul a porzsák nélküli porszívók szűrőit gyakrabban is kell cserélni, mivel hamarabb telik meg kosszal. A porzsákos porszívók megfelelő tisztítás és karbantartás esetén hosszú ideig használhatóak.

 

miele porszívó minőség és kényelem

 

A megfelelő Miele porszívó kiválasztásánál mindig gondoljunk személyes igényeinkre: mekkora felületet szeretnénk tisztítani, milyen teljesítményű porszívóra lenne szükségünk, milyen funkciókat szeretnénk, illetve van-e a családban porallergiás személy. Ebben az esetben ugyanis ajánlott HEPA szűrős porszívót vásárolni. A HEPA szűrő lehet mosható, de olyan fajtája is akad, amelyet elhasználódás miatt bizonyos időközönként ki kell dobni. 

Kínálatunkban megtalálhatóak a robotporszívók is, amelyek az igazi csúcstechnológiát képviselik. Már otthon sem kell lennünk takarítás közben, hiszen a beállításoktól függően a Miele robotporszívó elvégzi magától ezt a feladatot.

 

 

Minőség és kényelem a Miele porszívóval


A Miele porszívók minősége hosszú távon is garantált, ugyanis ezen a téren sem ismerünk kompromisszumokat. Háztartási eszközeink kiemelkedő hatékonysággal rendelkeznek az energiatakarékosság területén is, hiszen alacsony energia besorolásúak. A padló kímélő tisztítása igazán innovatív technológiával párosul, emellett pedig a kényelmi funkciókra is odafigyelünk, amelyet következetes formatervezéssel is elegyítünk.

Ne feledje, a Miele porszívók kezelése mindig egyszerű és örömteli!

A Miele porszívó a padlózat anyagától függően számos eltérő, innovatív megoldást kínál a különböző helyiségek tisztán tartására. Kimagasló, akár 20 éves élettartammal csúcsminőséget képvisel a piacon. Alacsony fogyasztás, magas szívóteljesítmény, kényelmes használat és bravúros technikai megoldások, hogy gyerekjáték legyen a takarítás!

 

Miele porszívók eltérő igényekhez


A Miele porszívók alapos tisztítást tesznek lehetővé, miközben a legkülönbözőbb igényeket igyekeznek kielégíteni. Szőnyeghez és kényes, kemény felületű padlóburkolatokhoz egyaránt talál porszívókat kínálatunkban. Porallergiában szenvedő vásárlóink részére ajánljuk HEPA szűrővel rendelkező modelljeinket, melyek a legszigorúbb higiénés elvárásoknak is megfelelnek! Az EcoTeQ Plus szívófejjel ellátott Miele porszívó extra takarékos használatot tesz lehetővé a legjobb tisztítóerő mellett. Speciális, Silence motorral felszerelt modelljeink alapos takarítást tesznek lehetővé minimális zajkeltéssel. A Miele kínálatában alapvetően háromféle porszívó típust találhat. A padlóporszívók képviselik a klasszikus vonalat, a legtöbb háztartásban ilyen készülék található. Kényelmes görgőivel, hosszú fogantyújával hasznos segítőtárs a mindennapi takarításban. Választhatunk porzsákos és porzsák nélküli változatok közül. A kézi porszívókon nincsenek praktikus görgők, a porszívótest viszont kevesebb helyet foglal, így ideális megoldás sűrűn bútorozott lakás esetén. A robotporszívók a jövő technológiáját képviselik: kisebb teljesítménnyel ugyan, de teljesen automatizált munkát tesznek lehetővé.

Miele porszívók eltérő igényekhez

 

100%-ban pormentes otthon

A Miele Complete C3 porszívói erősen allergiás egyéneknek is teljes biztonságot nyújtanak: az ultra hatékony HEPA-szűrőrendszer segítségével alaposan kiszűrik a házi port, és az egészségre káros allergéneket a lakásban.

ultra hatékony miele porszívó

 

Egyszerű, higiénikus porzsákcsere

A speciálisan kifejlesztett, szuper masszív Miele HyClean porzsák akkor is bent tartja a port, ha esetleg élesebb tárggyal találkozik, nyitáskor pedig automatikusan lezárul.

miele porszívó HyClean porzsákkal

 

Szupercsendes porszívó a Miele-től

A Silence motorral felszerelt Miele porszívó meglepően csendes takarítást tesz lehetővé, mely különösen hasznos lehet, ha kisgyermek él a háztartásban, vagy egyszerűen akkor, ha nem szereti a zajos takarítást.

szupercsendes miele porszívó

 

Kíméletes takarítás még a parkettán is

Parquet PowerLine modelljeink kiválóan alkalmasak még a különösen kényes és kemény padlófelületek tisztítására is! A gyengéd parkettakeféknek köszönhetően nincs több kellemetlen karcolás és sérülés!

parketta kímélő Miele porszívó

 

Miele porszívó - Technikai újítások a kényelem szolgálatában


Szinte felsorolni is nehéz, olyan sok innovatív megoldást kínál a Miele, hogy megkönnyítse a házimunkát és sokkal hatékonyabbá tegye azt. A Comfort fogantyú például meglepően kényelmes használatot tesz lehetővé a kézfej és a csukló komolyabb megerőltetése nélkül. Szintén izgalmas megoldás az érintőgombos kábelvisszahúzás is, mellyel kényelmesen, lábbal is fel lehet tekerni a kábelt, megspórolva ezzel a felesleges hajolgatást. Egyes modellek bútorvédő éllel vannak ellátva, hogy még véletlenül se érje kellemetlen meglepetés takarítás közben. A Miele Ön és készüléke biztonságára is gondolt! Minden Miele porszívó rendelkezik hővédelmi rendszerrel, mely megakadályozza a gép túlmelegedését és az ebből adódó meghibásodását. A porszívók kézi fogantyúi fémhárítóval vannak ellátva, mely egyfajta villámhárítóként működve óvja a készülék és annak használója épségét egy esetleges elektromos baleset során.

kényelmes technikai újítások Miele porszívóbútor védővel ellátott Miele porszívó

 

A porszívók új generációja: A robotporszívó


Okos navigációval felszerelt, intelligens gépek a teljesen automatikus porszívózásért - egy eszköz, mely forradalmasítja a takarítást! A Smart Navigation rendszer maximális tisztaságot garantál még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Három nagyszerű technológiát egyesít magában: a fedélzeti kamera biztosítja a megbízható irányítást, a kifinomult szenzorok megakadályozzák a gép esetleges felborulását vagy összeütközését más tárgyakkal. Az Advanced Corner Cleaning a lakás minden egyes, apró szegletét és sarkát nagyfokú alapossággal tisztítja meg az extra hosszú oldalsó kefékkel. A Miele Scout robotporszívó akkor is tisztává varázsolja otthonát, ha Ön éppen dolgozik, vagy a nagybevásárlást végzi. A gép az előre beállított program leteltével visszatér a töltőállomásra, hogy újratöltse az akkumulátort.

A megfelelő porszívó kiválasztása minden családnak fejtörést okozhat, hiszen nagyon sok mindent kell ilyenkor számításba venni. Többek között ilyen az eszköz ára, mérete, teljesítménye, extra funkciói, vagy az, hogy milyen helyeken alkalmazható.

Tekintse meg cikkünket, melyben segítségképpen, két merőben eltérő Miele porszívót mutatunk be önnek tüzetesebben!

Classic C1 EcoLine - SBAP3 Miele porszívó


Classic C1 EcoLine - SBAP3 Miele porszívó

A megjelenésében a múltat idéző, ám teljesítményében a jövőből érkező C1 EcoLine - SBAP3 Miele porszívó tökéletes választás lehet minden szempontból, ha takarításról van szó.
A kék színben pompázó gép a klasszikus porzsákos modellek közé tartozik, s minden megvan benne ahhoz, hogy lakása mindig naprakész állapotban legyen. A Classic C1 EcoLine - SBAP3 ugyanis több olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek élvezetessé teszik a takarítást.

A klasszikus külső modern belsőt rejt

Ár-érték kategória

Ez a Miele porszívó az egyik legjobb belépő kategóriájú termék, hiszen igen kedvező áron olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely csak kevés eszközről mondható el. 550 Wattos teljesítménye mellett, energiatakarékossági szempontból az A+ csoportba sorolható, azaz kimondottan környezetbarát, és villanyszámláját is kíméli, hiszen éves szintű energiafogyasztása körülbelül 21,3 kWh. A 9 méteres hatótávolsága pedig tovább növeli a készülék népszerűségét.

Biztonságos működés

Az elektromos hálózat túlterheltsége gyakran okozza azt a kellemetlen szituációt, hogy két nagyobb teljesítményű elektromos eszköz nem tud egy időben, ugyanazon hálózatról megfelelően működni. A Classic C1 EcoLine - SBAP3 Miele porszívó motorja azonban csak fokozatosan éri el a kívánt teljesítményt, így kerülve el a hálózat túlterhelését és a biztosíték lekapcsolódását.
Mint minden Miele porszívó esetében, itt is nagy gondot fordítottak a tervezők arra, hogy elejét vegyék az eszköz bárminemű meghibásodásának. Ha a szívócsőbe egy nagyobb tárgy kerül, azt a porszívó azonnal érzékeli és, hogy megakadályozza az eldugulást, a motor automatikusan kikapcsol, s csak a hiba kiküszöbölése után állítható újra üzembe. A motor túlmelegedése ellen pedig egy hőmérséklethatároló gondoskodik.

Praktikus használat

A Miele porszívók alapvető felszerelései közé tartozik a kárpitszívófej, fugatisztító és szívóecset, s ez a Classic C1 EcoLine - SBAP3 esetében sem kivétel. Ezek a tartozékok könnyen elhelyezhetők a porszívó belsejébe épített tárolóban, így szükség esetén nem kell messzire mennie, hiszen mindig kéznél vannak. 

kárpitszívófej, fugatisztító és szívóecset elhelyezése Miele porszívón

kárpitszívófej, fugatisztító és szívóecset elhelyezésének módja

A szívócső és a szívófej egy gombnyomással egymástól elválaszthatók, így a tárolásuk is kevesebb helyet igényelhet, azonban használat közben nem kell azzal a kellemetlenséggel szembesülnie, hogy ezek szétesnének, a stabil rögzítésnek köszönhetően. A szívócső ugyanakkor a porszívó hátulján elhelyezkedő tartóhoz rögzíthető a használatot követően, így bárhol megbízhatóan el tudja helyezni. A különösen hosszú vezetéknek és csőnek köszönhetően rendkívüli 9 méteres hatótávolságra is képes a Classic C1 EcoLine - SBAP3, így hosszabbító kábelre se lesz gyakran szüksége. A vezetéket pedig egyetlen gombnyomással a porszívóba gyűjheti.
A Miele porszívó alaptulajdonsága, hogy ön választhat funkciót aszerint, hogy épp milyen felületen szeretné alkalmazni az eszközt. Legyen szó padlóról, szőnyegről, kanapéről vagy akár függönyről is, a Classic C1 EcoLine - SBAP3 minden téren remek megoldás.

Összegzés

Tekintse meg, miért is ajánljuk ezt az eszközt! A weboldalon még több hasznos információt találhat ezzel kapcsolatban.
A Classic C1 EcoLine - SBAP3 Miele porszívó a legjobb belépő kategóriás eszköz a piacon, hiszen a 45 900 Ft-os árért cserébe olyan minőséget kapunk, mellyel a sokkal drágább termékek is csak nehezen veszik fel a versenyt. Ez a modell az egyszerűséget mesteri módon ötvözi a hatásos munkavégzéssel, és a modern technikai fejlesztésekkel.

Scout RX2 - SLQL0 00 robotporszívó


Scout RX2 - SLQ Miele porszívóMost tegyünk egy hatalmas lépést és nézzük meg az elektronikus háztartási eszközök egyik legnagyobb vívmányát a robotporszívót. Ez a nagyszerű eszköz valóban képes megszokott dolgoktól eltérően újat mutatni, és színt vinni a hétköznapi teendőkbe. Elfeledheti a takarítás okozta fáradalmakat és, hogy emiatt nem jut ideje fontosabb dolgokra, hiszen ez a Miele porszívó ön helyett csinálja meg a piszkos munkát.
A Scout RX2 - SLQL0 00 olyan lehetőségeket tartogat magában, amiről korábban álmodni sem mert.

Kényelem mesterfokon

A készülék üzembe helyezése nem igényel különösebb hozzáértést, ugyanis érintőképernyő segítségével kapcsolhatja be, és az előre programozott eszköz már munkához is lát. Természetesen egy távirányítót is a rendelkezésére bocsájtunk, mellyel ön is célzottan tudja irányítani a porszívót.

Elfelejthet minden kellemetlenséget, melyet eddig a porszívózás okozott önnek, ugyanis Scout RX2 mindent megcsinál ön helyett. Amennyiben a töltöttségi szintje megfelelő, és ön is úgy akarja, akkor aktiválja magát és tisztává varázsolja a padlót, szőnyeget, majd ezt követően magától visszatér a töltőállomásra. Nagyjából két órás töltés után újra üzemképes lesz. Mindezt akkor is megteheti, ha ön épp nem tartózkodik otthon, hiszen egy időzítő segítségével személyre szabottan tudja beállítani a takarítás időpontját, így akár minden nap portól mentes lakásba érhet haza.
A Scout RX2 a rajta elhelyezett két elülső kamera segítségével „lát", ugyanis a 3D Smart Navigation észleli a porszívó elé kerülő akadályokat, bútorokat, így kikerüli azokat, ám centiméter pontossággal szedi össze a port a tárgyak körül. Az alul elhelyezkedő szenzorok pedig azért felelnek, hogy a porszívó ne essen le a magasabb helyekről, többek között a lépcsőről.
A lapos kialakítás révén, mindössze 85 mm magas, s a nehezen elérhető helyeket is nemes egyszerűséggel takaríthatja ki ezt követően. Az ágyak, szekrények, és egyéb bútorok alá beférvén, soha nem látott tisztaságot tapasztalhat. De ez nem minden, ugyanis a Scout RX2 oldalán elhelyezkedő karokra szerelt kefék segítségével még a sarkokat és peremeket is el tudja érni.

Távirányítható Miele robotporszívó

A távirányító segítségével akár a fotelből is porszívózhat.

 

Kicsi a bors, de erős

A méret nem minden, mely most különösen érvényes, hiszen ez a kicsiny Miele porszívó óriási hatékonysággal, négyszeresen veszi fel a harcot a különböző szennyeződésekkel szemben. Először is a már megemlített oldalt elhelyezkedő kefék a nagyobb szemű, durvább piszkot a gép alá sodorják, majd egy kefehenger segítségével a szívónyílásba kerülnek. Egy másik, hátul elhelyezkedő szívónyílás a finomabb, apróbb szennyeződések felszedéséért felelős, majd végül egy erős ventilátor mindent a készülékben elhelyezett tárolóba juttat.

AirClean Plus szűrő pedig biztosítja, hogy a felszívott por egyenesen a tárolóba kerüljön, és esélye se legyen visszajutni a levegőbe, így porszívózás után nemcsak a padló, de a levegő porkoncentrációja is kisebb lesz. A készülék belsejében lévő porgyűjtő is igen egyszerűen tisztítható, ugyanis a gép fedelét kinyitva tárul elénk a doboz, melyet egy fogantyú segítségével lehet könnyűszerrel kiemelni.
Mivel egy igen erős motor hajtja a készüléket, a szőnyegre feljutás, és küszöbön átjutás sem jelent komoly kihívást a Scout RX2 előtt.

Oldalsó kefék a Miele robotporszívón

A Scout RX2 oldalsó keféivel hatékony munkát végez

 

Sokszínű funkciók

A silent módot alkalmazva akár alvás és pihenés közben is dolgozhat a készülék, hiszen szinte zaj nélkül végzi el a takarítást.
Mindenkivel előfordul, hogy kiborul az étel, vagy az állatok után egy-egy szőrcsomó díszeleg a padló közepén. Ilyenkor a spot módot aktiválva a Scout RX2 egy 180x180 cm-es területen célzott módon szedi össze a nem kívánt szennyeződéseket.

Az okostelefonok mára már az életünk részévé váltak, de mi lenne, ha a porszívózást is el lehetne intézni a telefonon keresztül? A Sout RX2 Miele porszívó által ez már nem csupán elképzelés, hanem a valóság. Egy letölthető alkalmazás segítségével a telefonjáról irányíthatja a porszívót, valamint a már említett időzítést is el tudja végezni. A takarítás során, a porszívó egy virtuális térképet fog létrehozni, mely az appban is meg fog jelenni, így ön a telefonon keresztül láthatja, hogy a ház épp melyik részén tevékenykedik, még akkor is, ha ön nem otthon tartózkodik.

Nyomonkövethető Miele robotporszívó

A Home Mapping funkcióval nyomonkövethető a porszívó útja

Összegzés

A robotporszívók a takarítást új szintre emelik, mely nem csupán a kényelemből áll, hanem abból, hogy rengeteg időt és energiát spórolhat meg, így több ideje marad a pihenésre, családjára, vagy akár a munkájára is. A Scout RX2 a legmodernebb eszközök képviselőjeként van jelen a Miele márkabolt polcain. Eddig soha nem látott tecnikai megoldásokat kínálunk önnek, melyek a szó szoros értelmében megkönnyítik a mindennapjait.

Akár a klasszikus Miele porszívó, vagy az új generációs okoseszköz az, amely elnyerte tetszését, ha minket választ biztosan nem nyúlhat mellé, hiszen tapasztalatok alapján még akár 10 év múlva is olyan működést tapasztalhat, mintha csak aznap hozta volna ki üzletünkből.

Ha szeretne tájékozódni, és további hasznos információkhoz jutni, akkor látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg további cikkeinket, ajánlatainkat!