Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Mosogatógép szűrő tisztítása, amit nem érdemes elhanyagolni

916
Mosogatógép szűrő tisztítása, amit nem érdemes elhanyagolni

A mosogatógép, a kényelem és a hatékonyság modern csodája, így a háztartásokban is nélkülözhetetlen készülékké vált szerte a világon: fáradhatatlanul veszi fel a harcot a piszkos edényekkel, miközben megkímél minket a kézi mosogatással járó fáradtságtól. A csillogó külsőségek és a fejlett technológia mögött azonban rejtőzik egy aprócska alkatrész is, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig döntő szerepet játszik a készülék teljesítményének és élettartamának fenntartásában – ez a mosogatógép szűrő.

 

Gyakran elfeledett hős: a mosogatógép szűrő


A mosogatógép szűrője számos probléma ellen áll őrt, és elsődleges funkciója túlmutat azon, hogy a nagyobb szennyeződéseket felfogja, és megakadályozza, hogy azok újra az edényekre kerüljenek. Amennyiben a mosogatógép szűrő tisztítása nem tartozik a leggyakoribb elfoglaltságaink közé, ne lepődjünk meg azon, ha kellemetlen szag lengi majd be a konyhát, az edények koszosak maradnak, a készülék pedig csődöt mond idővel. Ha ugyanis az eltömődött szűrőről származó szennyeződéseket szétterítik a szórókarok, akkor bármikor jöhet egy nem várt dugulás a keringtető rendszerben, de akár a mosogatógép szivattyújának károsodása is felléphet. 

A mosogatógép szűrő tisztítása tehát nem csak a nem kívánt szagok vagy kellemetlenségek megelőzéséről szól, hanem a masina optimális működésének biztosításáról és élettartamának meghosszabbításáról is. Szerencsére ez egy roppant egyszerű feladat, és havonta kb. 5 percet vesz igénybe. Csak vegyük ki a szűrőt, tisztítsuk meg a csap alatt, és tegyük vissza a helyére. 

 

A mosogatógép szűrő tisztítása még egyszerűbbé válik, ugyanis a Miele élen jár az innovációban!


A modern mosogatógépek világában a Miele úttörő szerepet tölt be az innováció, a fenntarthatóság és a kényelem terén, amiből a karbantartás sem maradhat ki:

  • Okos szűrő: A Miele mosogatógép szűrőrendszere a kiválóság iránti elkötelezettség bizonyítéka. Kulcsfontosságú szerepet játszik az optimális tisztítási eredmények fenntartásában, miközben óvja a készüléket a lehetséges károsodástól. És ez még nem minden! A Miele készülékek egyik zseniális funkciója a szűrőellenőrzés. Ez az intelligens rendszer figyelmezteti a felhasználóját, ha kezd megtelni, így esély sincs arra, hogy a mosogatógép szűrő tisztítása elfelejtődjön. A kijelzőn 50 programciklus után jelenik meg a "Szűrő ellenőrzése" üzenet, ami nem mellesleg egy gyári alapbeállítás. Az üzenet megjelenési időközét pedig 30-60 programciklus között bárhová módosíthatjuk.
  • Mindig friss víz: A Miele különösen odafigyel a tisztaságra és a higiéniára, ami a Frissvíz-rendszerében is megmutatkozik. A Miele mosogatógépek minden ciklus után lecserélik a vizet, majd egy alapos öblítéssel robognak tovább magas hőmérsékleten. Ez nem csak lerövidíti a mosogatógép karbantartásának szükségességét, de megbízható választássá válik a csúcsminőséget kereső felhasználók számára.
  • Tisztítási megoldások tömkelege: A Miele kiválóság iránti elkötelezettsége nem merül ki a karbantartási funkciókban. A mosogatóprogramok széles választékát kínálják a készülékek, köztük például az Intensive 75°C-os programot, ami még az igazán makacs edényekkel is tökéletesen elbánik, vagy az Extraclean programot, ami az optimális hőmérsékletének hála, nem csak az edényeket tartja makulátlanul, de egyúttal a készüléket is.

 


Tovább a termékekre

címkék: