Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Netmárkabolt.hu Blog

 • Miele porszívó
  16738
  A Miele porszívó a padlózat anyagától függően számos eltérő, innovatív megoldást kínál a különböző helyiségek tisztántartására. Kimagasló, akár 20 éves élettartammal csúcsminőséget képvisel a piacon.
 • Mosószer adagolás, mire érdemes odafigyelni?
  66
  A megfelelő mosószer adagolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a tiszta és friss illatú ruhákra pénzkidobás és környezetkárosítás nélkül tegyünk szert. A következő cikkben megvizsgáljuk, hogy mi a titok nyitja, illetve hogyan segítenek ebben a modern készülékek.
 • Vasaló nélkül is lehet gyűrődésmentes a ruha
  78
  Vasalni szinte senki sem szeret, így ezt a roppant unalmas és fárasztó feladatot mindenki a maga módján oldja meg. Vannak, akik azonnal vasalót ragadnak, amint megszáradtak a ruhák, míg mások egész addig várnak, amíg egy ruhadarabot fel kell venniük.
 • Mosogatógép tisztítás és karbantartás - Tippek és trükkök a hosszú élettartamért
  133
  Mosogatógép tisztítás, mosogatógép karbantartás? Minek is az? – gondolják sokan. Végtére is, a készülék napi rendszerességgel serénykedik az edények tisztításával, így könnyű azt feltételezni, hogy akkor magát is „elmossa”.
 • A szárítógépek előnyei és hátrányai
  135
  Általában két lehetőség tárulkozik elénk, ha lejárt a mosógép programja: vagy kiteregetünk a ruhaszárítóra vagy berakjuk a textíliákat a szárítógépbe. A következőkben azt fogjuk taglalni, hogy mik a szárítógépek előnyei, de a szárítógép hátrányai is terítékre kerülnek, hogy mérlegelni tudjuk döntésünket.
 • Főzőlap beépített páraelszívóval, a szagmentes konyháért
  204
  A főzőlap beépített páraelszívóval jó választás lehet azok számára, akik hatékony, helytakarékos és stílusos szellőztetési lehetőséget keresnek a konyhájukba. Pont ezt tudja a Miele páraelszívós főzőlap is!