Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele sütők - Főzésben is az elsők!

3995
Miele sütők - Főzésben is az elsők!

Egy jó sütő ma aranyat ér – nos a Miele-nél pontosan tudják ezt! A technológia fejlődésének köszönhetően, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyi innovatív újítás segítheti a hétköznapok és a hétvégék nagy sütés-főzés programjait. A Miele sütői több, mint 100 fajta választható programmal működnek, így nem okoz gondot a kenyérsütés, vagy a báránycomb megsütése sem. Különböző programjaikba beleférnek az olyan exkluzív megoldások, mint az aszalás is!

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

A teljesen kihúzható síneknek köszönhetően, nem kell benyúlni a sütőtérbe így elkerülhetőek a kisebb-nagyobb balesetek. További biztonsági intézkedés, hogy a frontfelület hűvös marad. Biztonsági kikapcsoló funkció is a mi védelmünket szolgálja – ha túl fáradtak vagyunk, ha kisgyerek van a háztartásban megeshetnek ilyen balesetek, hogy véletlen nem zárjuk el a sütőt – nos a Miele gondoskodik erről, hogy többet ilyen már ne forduljon elő.

 

Kényelem és Innováció


kényelmes kialakítású Miele sütő

 

Megmutatkoznak az okosotthonokra jellemző innovatív megoldások – a sütő maradékhő segítségével készíti el az ételt. Energiatakarékosság a konyhában – a Miele itt is vigyáz a pénztárcánkra.

Kényelmi funkciókból sincs hiány – már a kialakítása is a mi kényelmünket szolgálja, könnyen nyitható ajtóval, edzett frontfelület, érintésre működő programozás, amely nem csak az előre betáplált programokkal működik, hanem igényekre és személyre is lehet szabni a programokat! Ide sorolhatjuk a jelzőhangokat, a jelzőfényeket, időjelző funkciót, amely mutatja, hogy mennyi idő van még az étel elkészültéig.

 

Nincs több felesleges házimunka!


könnyen takarítható Miele sütő

 

Minden háziasszony tudja, hogy a jó sütő titka, ha könnyen takarítható is. A Miele sütői nemcsak könnyen tisztíthatók, hanem speciális tisztítószereket sem kell alkalmazni – nincs felesleges pénzkidobás.
A magas hőmérsékletnek köszönhetően úgynevezett öntisztitó folyamat megy végbe, az esetleges zsír, hús, egyéb maradványok már a sütés közben lebomlanak. Az AirClean katalizátor pedig óvja otthonát, konyháját – nem ivódnak bele a bútorokba vagy a kárpitokba az ételek illata, zsírossága.  A Perfect Clean kivitelezés pedig egyenesen varázslatos – tapadásmentes felületet biztosít, így nem ég rá az étel, takarítása pedig szempillantás alatt megtörténik. Ez az, amire minden háziasszony vágyik, nemde?


Ha Ön is szeretné, hogy a vasárnapi ebéd fogásai szempillantás alatt elkészüljenek úgy, hogy ne a mosogatás vegye el a szeretteivel töltött időt, akkor válassza a Miele termékeit!

 

Tovább a Miele sütőkhöz

 

címkék: