Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Öko fürdőszoba témához tartozó cikkek

 • Kondenzációs vagy hőszivattyús szárítógép? Hogyan döntsünk?
  2022. szeptember 20
  52
  Mindegyik szárítógép egy kicsit más, pont ez adja meg a dolog szépségét, hiszen szabadon válogathatunk egy több tucat modell között.
 • Ruhák fehérítése, a hófehér textíliák titka
  2022. augusztus 16
  149
  Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy az újonnan vásárolt hófehér ruhanemű az idő múlásával elszürkült, vagy éppen besárgult. Ha egy szuper mosógép van a birtokunkban, akkor akár évek múlva is élvezhetjük a textíliák vakító fehérségét.
 • Miért jó a hőszivattyús szárítógép?
  2022. július 14
  212
  Az elmúlt években a szárítógépek már minden modern otthon elengedhetetlen kellékeivé váltak. Nem kell többé a teregetéssel bajlódni, nem fog penészedni a lakás, emellett gyors, kényelmes és gazdaságos megoldást nyújtanak, amennyiben a megfelelő kivitelt fogjuk ki.
 • Szárítógépeink legkedveltebb funkciói
  2021. december 10
  593
  A Miele szárítógépek minden olyan tulajdonságnak eleget tesznek, amelyet csak egy nívós szárítógéptől elvárhatunk. A hihetetlenül hosszú élettartam és energiahatékony felhasználás mellett számos olyan funkcióval kecsegtetnek, amelyek egy igazán jó választássá teszik ezeket a modelleket.
 • Takarítson meg több vizet intelligens mosással
  2021. december 02
  544
  Manapság nem véletlenül hallhatunk egyre többet a fenntartható fejlődés fontosságáról. Talán kevesen gondolnak rá, de egy szimpla mosással is lehet vizet spórolni. Az első megjelent mosógépekhez képest a mai modern változatokkal akár már meg is felezhetjük a mosásra fordított vízfelhasználásunkat.
 • Miele mosógép
  2018. szeptember 04
  29868
  Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel!
 • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
  2018. július 27
  2691
  A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
 • Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!
  2018. július 21
  103
  Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben.
 • Thermo textilkímélő dob a mosásnál
  2018. március 13
  2624
  A Miele textilkímélő dob méhsejt mintázatú felületén finom vízfilm képződik a dob fala és a textíliák között. Ezen finoman végigsiklanak a ruhák, így kellően védve vannak.
 • Miele mosógép CapDosing rendszerrel
  2018. március 13
  2731
  A CapDosing tökéletes kiegészítő speciális alkalmazásokhoz. Tekintse meg hogyan működik!
 • A Miele mosógépek előnyei: automatikus adagolás
  2018. március 13
  3121
  A Miele megoldja az adagolás kérdését is: automatikus adagolás! Tekintse meg, hogyan működik!
 • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
  2018. március 13
  2743
  Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
 • Miele Mosógépek - Power Wash
  2018. március 08
  2744
  A PowerWash 2.0-val a Miele készülékek akár 40%-al takarékosabban mosnak rendkívül jó tisztítási teljesítmény, kitűnő öblítési eredmény és kedvező programlefutási idő mellett.
 • Miele mosógép TwinDos rendszerrel
  2017. október 18
  3668
  A teljesen automatikus adagolás és a kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatás is segít önnek, hogy tisztára varázsolja a ruhaneműit.
 • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
  2017. szeptember 22
  5527
  A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
 • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
  2017. augusztus 23
  2747
  A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.