Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Öko fürdőszoba témához tartozó cikkek

 • A beépíthető mosógép előnyei
  822
  Egy stílusos és funkcionális élettér kialakítása során minden részlet számít, a beépített mosógép pedig a tervezés kulcsfontosságú elemévé válik.
 • Szárítógép tisztítás, amit jó nem elfelejteni
  1265
  A szárítógépek a modern háztartások nélkülözhetetlen eszközévé váltak, hiszen áttörő megoldást kínálnak a korábbi hercehurcára.
 • A mosógép tisztítása helyesen
  1213
  Mosógépünk mindennap fáradhatatlanul dolgozik, hogy ruháinkat tisztává és üdévé varázsolja, de vajon mi milyen gyakran gondolunk arra, hogy viszonozzuk ezt a szívességet?
 • Hová tegyem a szárítógépet és hogyan kössem be?
  1435
  Végre elérkezett a várva-várt pillanat, búcsút inthetünk a napokon át tartó szárítgatásnak és az állvány kerülgetésének, ugyanis egy szárítógéppel bővül a háztartási repertoárunk.
 • Csendes mosógép? Igen, létezik
  1431
  A modern élet forgatagában a háztartási gépek kiemelkedő szerepet töltenek be rutinunk zökkenőmentes lebonyolításában. Az egyik ilyen készülék a mosógép, ami gyakran észrevétlen marad, egészen addig, amíg zakatolása nem töri meg a délutáni vagy esti idillt.
 • Mit lehet szárítógépben szárítani?
  1006
  A mai rohanó világban a kényelem és a hatékonyság mindennél fontosabbá vált - így történt, hogy a szárítógép az egyik legjobb barátunk lett. Ezek a készülékek ugyanis nemcsak a lakásunkat óvják, de a szabadidőnkre is kínosan ügyelnek. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy vajon mit lehet szárítógépben szárítani vagy éppen mit nem?
 • Mosószer adagolás, mire érdemes odafigyelni?
  2239
  A megfelelő mosószer adagolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a tiszta és friss illatú ruhákra pénzkidobás és környezetkárosítás nélkül tegyünk szert. A következő cikkben megvizsgáljuk, hogy mi a titok nyitja, illetve hogyan segítenek ebben a modern készülékek.
 • Vasaló nélkül is lehet gyűrődésmentes a ruha
  1251
  Vasalni szinte senki sem szeret, így ezt a roppant unalmas és fárasztó feladatot mindenki a maga módján oldja meg. Vannak, akik azonnal vasalót ragadnak, amint megszáradtak a ruhák, míg mások egész addig várnak, amíg egy ruhadarabot fel kell venniük.
 • A szárítógépek előnyei és hátrányai
  1646
  Általában két lehetőség tárulkozik elénk, ha lejárt a mosógép programja: vagy kiteregetünk a ruhaszárítóra vagy berakjuk a textíliákat a szárítógépbe. A következőkben azt fogjuk taglalni, hogy mik a szárítógépek előnyei, de a szárítógép hátrányai is terítékre kerülnek, hogy mérlegelni tudjuk döntésünket.
 • Milyen szárítógépet vegyek? Szakértő válaszol
  6423
  Bár egyesek azt mondják, hogy jól megvannak nélküle is, a szárítógép mégis csak egy áldás.
 • A mosógép választás szempontjai, vásárolj okosan
  1571
  A mosógép választás kihívást jelenthet - kiváltképp azért, mert egyetlen háztartás sem rendelkezik azonos mosási igényekkel. Mielőtt azonban fejest ugranánk a vásárlásba, érdemes néhány dolgon végigzongorázni.
 • Bemutatkoznak a Miele mosási programok
  2030
  A Miele mosógépek nem csak az energiahatékonyság terén tehetségesek, de tudásuk sem mindennapi. Az egyedi fejlesztésű mosási programok megadják nekünk a tervezés szabadságát.
 • Kondenzációs vagy hőszivattyús szárítógép? Hogyan döntsünk?
  48520
  Mindegyik szárítógép egy kicsit más, pont ez adja meg a dolog szépségét, hiszen szabadon válogathatunk egy több tucat modell között.
 • Ruhák fehérítése, a hófehér textíliák titka
  3263
  Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy az újonnan vásárolt hófehér ruhanemű az idő múlásával elszürkült, vagy éppen besárgult. Ha egy szuper mosógép van a birtokunkban, akkor akár évek múlva is élvezhetjük a textíliák vakító fehérségét.
 • Miért jó a hőszivattyús szárítógép?
  3657
  Az elmúlt években a szárítógépek már minden modern otthon elengedhetetlen kellékeivé váltak. Nem kell többé a teregetéssel bajlódni, nem fog penészedni a lakás, emellett gyors, kényelmes és gazdaságos megoldást nyújtanak, amennyiben a megfelelő kivitelt fogjuk ki.
 • Szárítógépeink legkedveltebb funkciói
  2172
  A Miele szárítógépek minden olyan tulajdonságnak eleget tesznek, amelyet csak egy nívós szárítógéptől elvárhatunk. A hihetetlenül hosszú élettartam és energiahatékony felhasználás mellett számos olyan funkcióval kecsegtetnek, amelyek egy igazán jó választássá teszik ezeket a modelleket.
 • Takarítson meg több vizet intelligens mosással
  2102
  Manapság nem véletlenül hallhatunk egyre többet a fenntartható fejlődés fontosságáról. Talán kevesen gondolnak rá, de egy szimpla mosással is lehet vizet spórolni. Az első megjelent mosógépekhez képest a mai modern változatokkal akár már meg is felezhetjük a mosásra fordított vízfelhasználásunkat.
 • Miele mosógép
  37068
  Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel!
 • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
  4669
  A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
 • Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!
  103
  Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben.
 • Thermo textilkímélő dob a mosásnál
  4239
  A Miele textilkímélő dob méhsejt mintázatú felületén finom vízfilm képződik a dob fala és a textíliák között. Ezen finoman végigsiklanak a ruhák, így kellően védve vannak.
 • Miele mosógép CapDosing rendszerrel
  4428
  A CapDosing tökéletes kiegészítő speciális alkalmazásokhoz. Tekintse meg hogyan működik!
 • A Miele mosógépek előnyei: automatikus adagolás
  4925
  A Miele megoldja az adagolás kérdését is: automatikus adagolás! Tekintse meg, hogyan működik!
 • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
  4466
  Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
 • Miele Mosógépek - Power Wash
  4460
  A PowerWash 2.0-val a Miele készülékek akár 40%-al takarékosabban mosnak rendkívül jó tisztítási teljesítmény, kitűnő öblítési eredmény és kedvező programlefutási idő mellett.
 • Miele mosógép TwinDos rendszerrel
  5378
  A teljesen automatikus adagolás és a kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatás is segít önnek, hogy tisztára varázsolja a ruhaneműit.
 • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
  7218
  A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
 • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
  4282
  A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.