Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Öko fürdőszoba témához tartozó cikkek

 • Mosószer adagolás, mire érdemes odafigyelni?
  66
  A megfelelő mosószer adagolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a tiszta és friss illatú ruhákra pénzkidobás és környezetkárosítás nélkül tegyünk szert. A következő cikkben megvizsgáljuk, hogy mi a titok nyitja, illetve hogyan segítenek ebben a modern készülékek.
 • Vasaló nélkül is lehet gyűrődésmentes a ruha
  77
  Vasalni szinte senki sem szeret, így ezt a roppant unalmas és fárasztó feladatot mindenki a maga módján oldja meg. Vannak, akik azonnal vasalót ragadnak, amint megszáradtak a ruhák, míg mások egész addig várnak, amíg egy ruhadarabot fel kell venniük.
 • A szárítógépek előnyei és hátrányai
  135
  Általában két lehetőség tárulkozik elénk, ha lejárt a mosógép programja: vagy kiteregetünk a ruhaszárítóra vagy berakjuk a textíliákat a szárítógépbe. A következőkben azt fogjuk taglalni, hogy mik a szárítógépek előnyei, de a szárítógép hátrányai is terítékre kerülnek, hogy mérlegelni tudjuk döntésünket.
 • Milyen szárítógépet vegyek? Szakértő válaszol
  381
  Bár egyesek azt mondják, hogy jól megvannak nélküle is, a szárítógép mégis csak egy áldás.
 • A mosógép választás szempontjai, vásárolj okosan
  387
  A mosógép választás kihívást jelenthet - kiváltképp azért, mert egyetlen háztartás sem rendelkezik azonos mosási igényekkel. Mielőtt azonban fejest ugranánk a vásárlásba, érdemes néhány dolgon végigzongorázni.
 • Bemutatkoznak a Miele mosási programok
  636
  A Miele mosógépek nem csak az energiahatékonyság terén tehetségesek, de tudásuk sem mindennapi. Az egyedi fejlesztésű mosási programok megadják nekünk a tervezés szabadságát.
 • Kondenzációs vagy hőszivattyús szárítógép? Hogyan döntsünk?
  9768
  Mindegyik szárítógép egy kicsit más, pont ez adja meg a dolog szépségét, hiszen szabadon válogathatunk egy több tucat modell között.
 • Ruhák fehérítése, a hófehér textíliák titka
  768
  Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy az újonnan vásárolt hófehér ruhanemű az idő múlásával elszürkült, vagy éppen besárgult. Ha egy szuper mosógép van a birtokunkban, akkor akár évek múlva is élvezhetjük a textíliák vakító fehérségét.
 • Miért jó a hőszivattyús szárítógép?
  855
  Az elmúlt években a szárítógépek már minden modern otthon elengedhetetlen kellékeivé váltak. Nem kell többé a teregetéssel bajlódni, nem fog penészedni a lakás, emellett gyors, kényelmes és gazdaságos megoldást nyújtanak, amennyiben a megfelelő kivitelt fogjuk ki.
 • Szárítógépeink legkedveltebb funkciói
  1197
  A Miele szárítógépek minden olyan tulajdonságnak eleget tesznek, amelyet csak egy nívós szárítógéptől elvárhatunk. A hihetetlenül hosszú élettartam és energiahatékony felhasználás mellett számos olyan funkcióval kecsegtetnek, amelyek egy igazán jó választássá teszik ezeket a modelleket.
 • Takarítson meg több vizet intelligens mosással
  1164
  Manapság nem véletlenül hallhatunk egyre többet a fenntartható fejlődés fontosságáról. Talán kevesen gondolnak rá, de egy szimpla mosással is lehet vizet spórolni. Az első megjelent mosógépekhez képest a mai modern változatokkal akár már meg is felezhetjük a mosásra fordított vízfelhasználásunkat.
 • Miele mosógép
  32783
  Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel!
 • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
  3414
  A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
 • Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!
  103
  Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben.
 • Thermo textilkímélő dob a mosásnál
  3275
  A Miele textilkímélő dob méhsejt mintázatú felületén finom vízfilm képződik a dob fala és a textíliák között. Ezen finoman végigsiklanak a ruhák, így kellően védve vannak.
 • Miele mosógép CapDosing rendszerrel
  3379
  A CapDosing tökéletes kiegészítő speciális alkalmazásokhoz. Tekintse meg hogyan működik!
 • A Miele mosógépek előnyei: automatikus adagolás
  3788
  A Miele megoldja az adagolás kérdését is: automatikus adagolás! Tekintse meg, hogyan működik!
 • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
  3414
  Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
 • Miele Mosógépek - Power Wash
  3392
  A PowerWash 2.0-val a Miele készülékek akár 40%-al takarékosabban mosnak rendkívül jó tisztítási teljesítmény, kitűnő öblítési eredmény és kedvező programlefutási idő mellett.
 • Miele mosógép TwinDos rendszerrel
  4357
  A teljesen automatikus adagolás és a kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatás is segít önnek, hogy tisztára varázsolja a ruhaneműit.
 • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
  6186
  A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
 • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
  3353
  A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.