Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Öko fürdőszoba témához tartozó cikkek

  • A beépíthető mosógép előnyei
    699
    Egy stílusos és funkcionális élettér kialakítása során minden részlet számít, a beépített mosógép pedig a tervezés kulcsfontosságú elemévé válik.
  • Szárítógép tisztítás, amit jó nem elfelejteni
    1133
    A szárítógépek a modern háztartások nélkülözhetetlen eszközévé váltak, hiszen áttörő megoldást kínálnak a korábbi hercehurcára.
  • A mosógép tisztítása helyesen
    1034
    Mosógépünk mindennap fáradhatatlanul dolgozik, hogy ruháinkat tisztává és üdévé varázsolja, de vajon mi milyen gyakran gondolunk arra, hogy viszonozzuk ezt a szívességet?
  • Hová tegyem a szárítógépet és hogyan kössem be?
    1325
    Végre elérkezett a várva-várt pillanat, búcsút inthetünk a napokon át tartó szárítgatásnak és az állvány kerülgetésének, ugyanis egy szárítógéppel bővül a háztartási repertoárunk.
  • Csendes mosógép? Igen, létezik
    1267
    A modern élet forgatagában a háztartási gépek kiemelkedő szerepet töltenek be rutinunk zökkenőmentes lebonyolításában. Az egyik ilyen készülék a mosógép, ami gyakran észrevétlen marad, egészen addig, amíg zakatolása nem töri meg a délutáni vagy esti idillt.
  • Mit lehet szárítógépben szárítani?
    911
    A mai rohanó világban a kényelem és a hatékonyság mindennél fontosabbá vált - így történt, hogy a szárítógép az egyik legjobb barátunk lett. Ezek a készülékek ugyanis nemcsak a lakásunkat óvják, de a szabadidőnkre is kínosan ügyelnek. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy vajon mit lehet szárítógépben szárítani vagy éppen mit nem?
  • Mosószer adagolás, mire érdemes odafigyelni?
    2018
    A megfelelő mosószer adagolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a tiszta és friss illatú ruhákra pénzkidobás és környezetkárosítás nélkül tegyünk szert. A következő cikkben megvizsgáljuk, hogy mi a titok nyitja, illetve hogyan segítenek ebben a modern készülékek.
  • Vasaló nélkül is lehet gyűrődésmentes a ruha
    1161
    Vasalni szinte senki sem szeret, így ezt a roppant unalmas és fárasztó feladatot mindenki a maga módján oldja meg. Vannak, akik azonnal vasalót ragadnak, amint megszáradtak a ruhák, míg mások egész addig várnak, amíg egy ruhadarabot fel kell venniük.
  • A szárítógépek előnyei és hátrányai
    1534
    Általában két lehetőség tárulkozik elénk, ha lejárt a mosógép programja: vagy kiteregetünk a ruhaszárítóra vagy berakjuk a textíliákat a szárítógépbe. A következőkben azt fogjuk taglalni, hogy mik a szárítógépek előnyei, de a szárítógép hátrányai is terítékre kerülnek, hogy mérlegelni tudjuk döntésünket.
  • Milyen szárítógépet vegyek? Szakértő válaszol
    6187
    Bár egyesek azt mondják, hogy jól megvannak nélküle is, a szárítógép mégis csak egy áldás.
  • A mosógép választás szempontjai, vásárolj okosan
    1469
    A mosógép választás kihívást jelenthet - kiváltképp azért, mert egyetlen háztartás sem rendelkezik azonos mosási igényekkel. Mielőtt azonban fejest ugranánk a vásárlásba, érdemes néhány dolgon végigzongorázni.
  • Bemutatkoznak a Miele mosási programok
    1935
    A Miele mosógépek nem csak az energiahatékonyság terén tehetségesek, de tudásuk sem mindennapi. Az egyedi fejlesztésű mosási programok megadják nekünk a tervezés szabadságát.
  • Kondenzációs vagy hőszivattyús szárítógép? Hogyan döntsünk?
    47104
    Mindegyik szárítógép egy kicsit más, pont ez adja meg a dolog szépségét, hiszen szabadon válogathatunk egy több tucat modell között.
  • Ruhák fehérítése, a hófehér textíliák titka
    3103
    Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy az újonnan vásárolt hófehér ruhanemű az idő múlásával elszürkült, vagy éppen besárgult. Ha egy szuper mosógép van a birtokunkban, akkor akár évek múlva is élvezhetjük a textíliák vakító fehérségét.
  • Miért jó a hőszivattyús szárítógép?
    3352
    Az elmúlt években a szárítógépek már minden modern otthon elengedhetetlen kellékeivé váltak. Nem kell többé a teregetéssel bajlódni, nem fog penészedni a lakás, emellett gyors, kényelmes és gazdaságos megoldást nyújtanak, amennyiben a megfelelő kivitelt fogjuk ki.
  • Szárítógépeink legkedveltebb funkciói
    2101
    A Miele szárítógépek minden olyan tulajdonságnak eleget tesznek, amelyet csak egy nívós szárítógéptől elvárhatunk. A hihetetlenül hosszú élettartam és energiahatékony felhasználás mellett számos olyan funkcióval kecsegtetnek, amelyek egy igazán jó választássá teszik ezeket a modelleket.
  • Takarítson meg több vizet intelligens mosással
    2032
    Manapság nem véletlenül hallhatunk egyre többet a fenntartható fejlődés fontosságáról. Talán kevesen gondolnak rá, de egy szimpla mosással is lehet vizet spórolni. Az első megjelent mosógépekhez képest a mai modern változatokkal akár már meg is felezhetjük a mosásra fordított vízfelhasználásunkat.
  • Miele mosógép
    36792
    Mosógépre minden otthonban szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre vásároljuk meg ezt a háztartásunkban nélkülözhetetlen terméket. A Miele mosógép rendkívül strapabíró, megvásárlása hosszú távú befektetés. Tervezzen akár 20 évre a Mielevel!
  • Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel
    4576
    A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.
  • Célzott folteltávolítás: Miele mosógép, a makacs foltok ellenfele!
    103
    Aki találkozott már makacs folttal a kedvenc ruhájában, amit aztán nem sikerült kiszedni és mehetett a kukába biztosan ismeri a „Mivel lehetett volna megmenteni?!” gondolatot. Ha pedig még nem is a saját, hanem testvérünk vagy legjobb barátunk/barátnőnk ruhadarabját tettük tönkre, jön a lelkifurdalás és az anyagi ráfordítás, hiszen csak nem hagyhatjuk ennyiben.
  • Thermo textilkímélő dob a mosásnál
    4170
    A Miele textilkímélő dob méhsejt mintázatú felületén finom vízfilm képződik a dob fala és a textíliák között. Ezen finoman végigsiklanak a ruhák, így kellően védve vannak.
  • Miele mosógép CapDosing rendszerrel
    4360
    A CapDosing tökéletes kiegészítő speciális alkalmazásokhoz. Tekintse meg hogyan működik!
  • A Miele mosógépek előnyei: automatikus adagolás
    4833
    A Miele megoldja az adagolás kérdését is: automatikus adagolás! Tekintse meg, hogyan működik!
  • Szárítás és útmutató a Miele gépekhez
    4394
    Hasznos tippek és útmutatók a Miele gépekhez! Tekintse meg, hogyan hozhatja ki a maximumot készülékéből és a mosásból!
  • Miele Mosógépek - Power Wash
    4379
    A PowerWash 2.0-val a Miele készülékek akár 40%-al takarékosabban mosnak rendkívül jó tisztítási teljesítmény, kitűnő öblítési eredmény és kedvező programlefutási idő mellett.
  • Miele mosógép TwinDos rendszerrel
    5308
    A teljesen automatikus adagolás és a kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatás is segít önnek, hogy tisztára varázsolja a ruhaneműit.
  • MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS
    7150
    A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.
  • ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI
    4211
    A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.