Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel

4491
Tökéletes és gyors szárítás Miele szárítógéppel

A szárítógépek még nem olyan elterjedtek a háztartásokban, mint a mosógépek, de hasznosságuk nem kétséges. Sok lakásban nagy a páratartalom, melynek egyik oka a ruhák lakásban való szárítása is lehet, amely azon kívül, hogy nem egészséges, penészesedéshez vezethet. Ezt a páratartalom növekedést oldhatja meg egy szárítógép, melynek segítségével nem kell több órát vagy napot szárítani a kimosott ruhákat.

 

Tovább a Miele szárítógépekhez

 

Hogyan használjuk a Miele szárítógépet


1. Mosás után egyszerűen helyezzük át a vizes ruhákat szárítógépünkbe, figyelve arra, hogy a szárítógép töltőmennyisége azonos vagy magasabb legyen a mosógép töltőmennyiségénél.

2. Válasszuk ki a ruha anyagától függően milyen programon szeretnénk szárítani. Szárítógéptől függően akár 9 program közül is választhatunk ezzel is gyorsítva a szárítási folyamatot. Állíthatjuk a szárítást kímélőre, gyapjú vagy selyemruha fellazítására, egyes gépekkel impregnálhatunk is mely víztaszító réteget ad ruháinknak.

3. A Miele szárítógép textil kímélő dobbal felszerelt, mely kímélő és egyenletes szárítást tesz lehetővé, nem roncsolja a ruhákat.

4. Ha szeretnénk, hogy ruháink akár 4 hétig is illatozzanak használjuk a szárítás során a Miele illatpatronjait. Egyszerűen helyezzük be a gép erre kialakított részébe, és állítsuk be a szárítási intenzitást.

 

illatpatronok Miele szárítógépekhez
Illatpatronokkal a sokáig tartó frissességért


5. Indítsuk el a szárítást, a Perfect Dry funkció biztosítja számunkra, hogy a ruhák csak addig legyenek a gépben amíg tökéletesen szárazok nem lesznek.

6.    Szárítás során a ruhákból sok szösz távozhat, amelyet a szárítógép a szálszűrőben gyűjt össze. Ezt egyszerűen kivehetjük, és kézzel könnyedén eltávolíthatjuk a rajta lévő szöszöket.

 

könnyen tisztítható Miele szárítógép szálszűrő
A Miele szárítógép szálszűrője egyszerűen kivehető.


7. A ruhákban lévő nedvesség a kondenzvíztartályban fog összegyűlni melyet minden szárítás után ki kell ürítenünk. Ezt elkerülhetjük, ha a vizet nem a tartályba gyűjtjük, hanem egyszerűen kivezetjük, és például a mosdókagylóba engedjük, vagy a szennyvíz rendszerhez csatlakoztatjuk.

8. A Miele szárítógép egyik fontos jellemzője lehet, ha sokszor kell inget vasalnunk, a szárítógép SteamFinish funkciója, mely a száraz ingeket kicsit megnedvesíti majd gőz keringgetésével láthatóan simábbá teszi azokat, ezáltal az utólagos vasalás akár el is hagyható.

 

Tovább a Miele szárítógépekhez