Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS

7147
MIELE MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP: PRAKTIKUS ÉS GYORS

A modern háztartásokban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek egyesítik a különféle gépeket. A mosó-szárítógép is hasonló elv mentén jött létre, hiszen nem csupán megtisztítja a szennyeződésekkel teli edényeket, poharakat, de meg is szárítja azokat.


A mosógép hatékonyságát és tisztításának erejét is összevonták a szárítógéppel. Mindkét háztartási gép praktikus és napjainkban elhanyagolhatatlan. Nem mindenkinek van ideje teregetni, a ruhák száradása hosszú órákat vagy akár 1-2 napot is igénybe vehet, de vannak olyan lakások, ahol a hagyományos szárítót csak nehézkesen lehetne kikerülni közlekedés közben. Ezért is lehet egy Miele szárítógép megléte rendkívül hasznos mai rohanó világunkban.

Helyhiány és praktikum

 

A már említett kisebb lakásokban kiváló megoldást nyújtanak a Miele mosó-szárítógépek. Télen a kevesebb szellőztetés miatt lassabban, nehezebben száradnak a ruhák. Ráadásul a különböző baktériumok is könnyebben megtelepedhetnek rajtuk, amely az allergiások számára igazán rossz hírt jelenthet. A praktikum tehát elsődleges jelentőségű ennél a háztartási eszköznél.

 

 

Miele mosógép

 

A Miele széles választékkal rendelkezik a mosógépek területén, hiszen megtalálhatóak az elöltöltős és a felültöltős mosógépek is. Méret, igény és a mosógép elhelyezkedésének szempontjából is könnyedén válogathatunk közöttük.

 

 

Miele szárítógép

 

Termékeink között a hőszivattyús és a kondenzációs szárítógépek is szerepelnek. A Miele szárítógéppel gyűrődéskímélően száríthatjuk valamennyi ruházatunkat és textíliánkat: függönyöket, ingeket, blúzokat, sportruházatot, farmereket, gyapjút és selymet.

 

miele mosó-szárítógép

 

Mosás és szárítás rövid időn belül

 

A Miele ProfiEco motorjai hatékonyan, kímélően és energiatakarékosan mosnak és szárítanak. Gombnyomásra még gyengédebb vagy takarékosabb a mosás és a szárítás. Ettől lesz a Miele mosó-szárítógép intelligens és egyedi.  A zománcozott készülékfront karcolás-, sav- és korrózióálló, valamint könnyen tisztítható. 


A Miele egyedülálló minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hosszú élettartama, amely az alapos fejlesztéseknek köszönhetően 20 év. A Mielével nem lesz többé gond a mosás és a szárítás!