Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI

4136
ILLATOZÓ RUHA, AHOGY ÖN SZERETI

A háztartásokban manapság egyre nélkülözhetetlenebbé válik a szárítógép, melynek praktikussága kétségtelen. A Miele szárítógép formai és technikai követelményei is kielégítik a vásárlók igényeit.

 

Milyen szárítógépet válasszak?

 

Az első és legfontosabb tényező, amikor szárítógépet választunk, hogy milyen mérettel és adottságokkal rendelkezik a háztartási gép. Keressük meg a szárítógép helyét a lakásban, nézzük meg, hogyan férhetünk majd hozzá kényelmesen. Amennyiben elöltöltős mosógépünk van otthon, akár a tetejére is helyezhetjük, de fontos, hogy a két háztartási gép mérete illeszkedjen egymáshoz.

 

Miele szárítógép a tökéletes szárításért

 

A Miele szárítógép-kínálatában szerepel a hőszivattyús és a kondenzációs szárítógép is. A hőszivattyús szárítógép előnye, hogy igazán csendesen működik és kevesebbet is fogyaszt, a kondenzációs szárítógép pedig alacsonyabb hőmérsékleten szárít, ezért jobban kíméli a ruhát. A két alaptípuson kívül megtalálja választékunkban a kettő az egyben megoldást is, azaz a mosó-szárítógépet. Ez kiváló megoldás lehet akkor, ha kevés hellyel rendelkezünk otthonunkban. 

Az energiatakarékos, nagy teljesítményű Miele szárítógépek környezetbarát módon működnek. Az alapos vizsgálatoknak alávetett Miele szárítógépek egyedi minőségűek, hiszen 20 éves élettartamra terveztük meg gépeinket.

 

kondenzációs miele szárítógép

 

Olyan egyedi, mint az Ön igényei

 

A Miele szárítógépek speciális programokkal és első osztályú felületekkel készülnek. Leheletfinoman kezelik még a legfinomabb textíliákat is, a kímélő program segítségével pedig szépek és formatartóak maradhatnak a szintetikus anyagok. A Mielével nemcsak dekoratív és puha marad a ruha, hanem igazán jó illatot is áraszt majd. Textíliái tökéletesen száradnak meg a Miele szárítógépekkel, ráadásul szinte zajtalanul, hiszen háztartási gépeinket úgy fejlesztettük ki, hogy minimális háttérzajt adjon csupán. 

A Miele szárítógéppel gyűrődéskímélően száríthatjuk valamennyi ruházatunkat és textíliánkat: függönyöket, ingeket, blúzokat, sportruházatot, farmereket, gyapjút és selymet.