Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

MIT KELL TUDNI A ROBOTPORSZÍVÓRÓL?

4688
MIT KELL TUDNI A ROBOTPORSZÍVÓRÓL?

A folyamatos küzdelem otthonunk tisztaságáért nem könnyű feladat. Nem mindegy, hogy mekkora felületről beszélünk, milyen szennyeződéseknek van kitéve a padló, illetve mennyi időnk van a takarításra. A Miele tudja ezt, ezért porszívóink között megtalálhatóak az intelligens és automata robotporszívók is. 


A robotporszívó egy automata tisztító szerkezet, amely önállóan végzi a padló tisztítását. Ez minden háztartásban hatalmas segítség, hiszen rengeteg időt spórolhatunk meg, ráadásul nem nekünk kell elvégezni a porszívózás feladatát sem. 

 

Miele robotporszívó teljesen automatikusan

 

A Miele porszívók a nehezen hozzáférhető helyekhez is el tudnak jutni, hiszen okos navigációval rendelkeznek. Könnyedén rátalálnak a szennyeződésekre, még a sarkokban is, és megszabadítják otthonunkat a portól és a piszoktól. Spot üzemmódjuknak segítségével a kis felületek is célzottan takaríthatóak ( például morzsa ). Lapos tervezésének köszönhetően a Miele porszívó a bútorok alatt is hatékonyan működik, ráadásul felismeri a bútort és a lépcsőt, így közlekedése balesetmentes lehet: nem vész el és nem akad el. Bútoraink épségét is biztonságban tudhatjuk.

 

miele robotporszívó teljesen automatikus

 

Alapos és irányítható porszívó

 

Háromszorosan alapos funkciójával söpör, kefél és szív. Így rendkívüli mértékben képes a szennyeződések eltávolítására. A távirányítóval pedig individuálisan is vezérelhetőek a célzott területek. Egyszerű és intuitív kezelésének köszönhetően a Miele porszívó tökéletes választás. 


Kiválóan alkalmas nagyobb terek tisztításához, illetve a lakás összes padlófelületéhez. Attól sem kell félnünk, hogy takarítás közben lemerül az akkumulátor.  A Miele porszívók háromszor hosszabb akku-élettartammal rendelkeznek, mint a robotporszívók többsége. A nagy terek tisztításához tökéletes az akkumulátor hosszú működési ideje miatt. 


A levegő minőségének a porszívó használata alatti romlásától sem kell tartanunk:  a kétfokozatú AirClean szűrővel a szoba levegője a porszívózás után tisztább, mint előtte. 


A Miele robotporszívó rendkívül magas takarítási teljesítménnyel, teljesen automatikusan végzi feladatát, amíg Ön pihen. Alapos és innovatív technológiájának köszönhetően nagy segítség lehet minden háztartásban.