Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Energiatakarékos mosogatógép kiváló teljesítménnyel

889
Energiatakarékos mosogatógép kiváló teljesítménnyel

Manapság már egyáltalán nem meglepő, ha valaki az energiacímkét vizslatja egy-egy háztartási berendezésen, mindemellett pedig olyan készüléket szeretne hazavinni otthonába, ami fenntartható funkciókból sem szűkölködik. Pont ilyen a Miele energiatakarékos mosogatógép is, ami nem mellesleg teljesítményben sem mindennapi!

 

Milyen egy igazán energiatakarékos mosogatógép?


A mosogatógépekről sokáig az a hír járta, hogy igazi kis energiazabálók, amire igen hamar rácáfoltak a számok. Kezdjük például azzal, hogy egy átlagos edényhalmaz kézzel való mosogatása során akár 40-50 liter vízre is szükség lehet. A zsíros szennyeződésekkel pedig a hideg víz nem tud mit kezdeni, úgyhogy a forrót kell folyassuk. Na meg ott van az az idegesítő konyhai rumli is, a mosogatási procedúrára pedig akár fél óránk is rámehet.  

Ehhez képest már egy belépő szintű mosogatógép is maximum 20 liter vizet használ el egy ciklus során. A legmodernebb üdvöskék, akárcsak a Miele készülékei pedig az energiahatékony mivoltukkal még inkább kiemelkednek a sorból, hiszen nemcsak értékes erőforrást takarítanak meg, de még a villanyszámlára is odafigyelnek. Példának okáért, a frissvíz-rendszerű Miele energiatakarékos mosogatógép esetében alig 6 literes (!) vízfogyasztással számolhatnak azok, akik elindítják az Automatikus programot. Ami pedig az áramfogyasztást illeti, emiatt sem kell túlságosan aggódni, ugyanis az ECO programban mindössze 0,67 kWh lesz. Sőt, minden Miele mosogatógép készüléket rá lehet kötni egy max. 60°C-os melegvíz csatlakozóra, így a szokásos áramfelhasználás szempillantás alatt lefeleződik! A SolarSpa funkció pedig egyenesen a fenntarthatóság csúcsa, hiszen ez esetben már megújuló energiával történő vízmelegítéses rendszerre is rá lehet csatlakozni, így az áramfogyasztás 0,05 kWh-re csökkenhet. Elképesztő, nemde?

 

A Miele nemcsak takarékoskodni tud, de ragyogóan is teljesít!


A Miele mindig is az élen járt, ha technológiai újításokról volt szó. Olyan élvonalbeli funkciókat épített be a mosogatógépeibe, hogy azok már teljesítmény csökkenés nélkül képesek minimalizálni a víz-és energiafogyasztást. A speciálisan tervezett szórókarok, az erőteljes vízkeringtetés és a testre szabható mosogatási programok kombinációja minden alkalommal szikrázóan tiszta végeredményt garantál.

A Miele energiatakarékos mosogatógép már önmagában véve is teljes erőbedobással harcol a szennyeződések ellen, amire még rátesz egy lapáttal az alsó kosárba épített IntenseZone vízsugár is, ami igény szerint turbó fokozatba kapcsol, ha megnövelt tisztítóerőt óhajtunk. A programok tekintetében, az Intenzív 75°C és Extra tiszta elnevezésű üzemmódok kérdezés nélkül bánnak el még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. A QuickPowerWash mosogatóprogram pedig a vele szorosan együttműködő Ultra Tabs All in 1 tablettákkal nemcsak verhetetlen párost alkotnak, de 58 perc alatt varázsolják ragyogóan tisztává az edényeket.

Tovább evezve a fejlett funkciókra, ezek a mosogatógépek már intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve. Az Automatikus töltetfelismerés például azt jelenti, hogy nyugodt szívvel indíthatunk el egy fél töltetet is, hiszen amellett, hogy kristály tisztára mossa, le is méri azokat, így pont annyi vizet-és áramot használ el, amennyi szükséges. Emellett a felhasználóbarát működtetés és az intuitív kezelőfelület könnyedén kezelhetővé teszi a mosogatógépet.


Tovább a termékekre

 

címkék: