Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

A beépíthető mosógép előnyei

729
A beépíthető mosógép előnyei

Egy stílusos és funkcionális élettér kialakítása során minden részlet számít, a beépített mosógép pedig a tervezés kulcsfontosságú elemévé válik. Diszkrét megjelenésükön túl ezek a kivitelek számos előnyt kínálnak, a térbeli optimalizálástól és ergonómiától kezdve egészen a csendesebb működésig. Ha kedves olvasónk is az a fajta ember, aki szereti otthonát rendezetten és átláthatóan tartani, akkor egy Miele beépíthető mosógép lehet az, amit keres. Ezek az innovatív kivitelek ugyanis már nem csak gyakorlati célt szolgálnak!

 

Mi az a beépíthető mosógép? Mi a különbség a szabadon álló és a beépített mosógép között?


A beépített, más néven integrált mosógép egy olyan kivitel, ami a konyhapult alá vagy a fürdőszoba, konyhabútor ajtaja mögé kerül beépítésre, és becsukva eltűnik a szemünk elől. Bár az integrált és a szabadon álló mosógépek ugyanazt a feladatot látják el, van néhány alapvető tervezési különbség, amelyek miatt egy integrált mosógép teljes joggal érdemli ki a praktikusság fogalmát. Kifejezetten úgy tervezték őket, hogy jól elférjenek egy zárt térben, és több olyan kulcsfontosságú különbséggel kecsegtetnek, amelyek mind a vizuális vonzerőnek, mind a funkcionalitásnak megfelelnek. Fontos azonban megjegyezni, hogy egy beépíthető mosógép nem használható biztonságosan szabadon álló mosógépként, és ez fordítva is igaz.

 

A beépített mosógép vitathatatlan előnyei


  • Egységes megjelenés

A beépíthető mosógép elsődleges vonzereje abban rejlik, hogy hiba nélkül illeszkedik a konyha vagy fürdőszoba általános megjelenésébe. Mivel egy ilyen készülék legtöbbször a szekrényajtó mögött rejtőzik, egységes megjelenést biztosít és nem töri meg a bútorok folytonosságát. Ennek különösen örülhetnek azok, akik értékelik az esztétikus, letisztult megjelenést, hiszen a mosógép gyakorlatilag megkülönböztethetetlen lesz a többi konyhaszekrénytől.

  • Tökéletes téroptimalizálás

Egy beépíthető mosógép lehet a gyógyír egy olyan otthonba, ahol a lakók örökös helyhiánnyal küzdenek. Ez a kivitel kiváló választás olyan helyiségekbe, ahol a rendelkezésre álló hely optimalizálása alapvető fontosságú. Nem beszélve arról, hogy a szabadon álló társaiknál valamivel alacsonyabbak és csinosabbak is. A Miele beépíthető mosógép kínálatában például fellelhetünk kisebb példányokat is, amelyek tökéletesen megfelelnek 1-7 kg textília kimosásához.

  • Extra ergonómia

A beépíthető mosógépek olyan rugalmasságot kínálnak, ami túlmutat a puszta esztétikán. Míg egy szabadon álló mosógépet csak a földre lehet helyezni, az integrált készülékek nagyobb szabadságot biztosítanak. Mivel elérhetőbb magasságba telepíthetők, minimálisra csökken a hajolgatás szükségessége. Ez nemcsak a hátunknak kedvez, de a mosást is felhasználóbarátabb rutinná alakítja.

  • Nyugodtabb élettér

A beépített mosógépek csendesebb működéssel büszkélkedhetnek a szabadon álló társaikhoz képest. Ennek kifejezetten örülhetnek azok, akik otthonról dolgoznak vagy kisbabával élnek együtt, és pihentető környezetre vágynak még akkor is, amikor megy a mosás. Egy Miele mosógép ebből a szempontból is kiemelkedik a többi közül, hiszen a lehető legkisebb zajártalom mellett végzi a dolgát. A maximális akusztikus zajkibocsátás még a centrifugálási ciklus alatt is maximum 66 dB marad.

 


Tovább a termékekre

 

címkék: