Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Szállítás és fizetés


Rendkívüli változás a szállítási rendben !


A Netmarkabolt.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozását minden lehetséges eszközzel elősegítse. Az áruházunkban történt 40kg. alatti termékek esetében lehetőség van az érintés nélküli átvételre. A termékek átadása az ajtóban történik a lakásba a szállító kollégák nem lépnek be.  Ez a változás a  Vásárlóink és kollégáink egészségbiztonsága érdekében történt. A 40kg. fölötti csomagok átadása is az ajtóban történik a szállító kollégák nem lépnek be a lakásba.
Ez idő alatt nem lehetséges a kicsomagolás, illetve a beüzemelés.Rendkívüli bolti nyitvatartási és áruátvételi rend.


MARADJ OTTHON! INGYEN KISZÁLLÍTJUK A RENDELÉSED !

Vedd át otthonodban kényelmesen a megrendelt terméket! 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a raktáron levő termékeket.
Ha nincs raktáron, akkor is bátran rendeld meg.14-21nap alatt kiszállítjuk,de lehet,hogy éppen beérkezés alatt van a kiválasztott termék és még hamarabb megkapod. Erről telefonban vagy e-mailben pontos tájékoztatást adunk.
Te döntöd el nálunk, hogy azonnal kéred a rendelésed szállítását, vagy később. A későbbi szállításnál nem számolunk fel raktározási díjat.

A szállítási díj: 50.000-Ft. felett DÍJTALAN

                         50.000-Ft. alatt Br. 1.590-Ft.


HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS ?

Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik, szerződött futárszolgálattal vagy saját teherautónkkal. A kiszállítást megelőző napon e-mailben értesítünk a másnapi szállításról. Ha saját autónkkal szállítjuk a termékedet, akkor előző napon telefonon egyeztetjük a várható időpontot. Háztartási nagygépek kiszállítása magába foglalja a készülék épületbe, lakásba, házba történő szállítását, a kicsomagolását és a csomagolóanyag elszállítását is.


KÖVESD NYOMON A CSOMAGODAT !


Csomagod feladásakor e-mailben megküldjük Neked a futárcég nevét, a csomagod fuvarlevélszámát és a nyomkövetés elérhetőségét. Ott tudod követni a csomagod pillanatnyi helyét.


VÁLTOZOTT A PROGRAMOD? NEM PROBLÉMA! INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK !


Ha a kézbesítő nem talál a megadott címen, értesítést hagy egy telefonszámmal, ahol egyeztethettek egy újabb időpontot. Az újabb időpontban a futár újra kiszállítja a csomagodat díjmentesen.
Ha saját autónkkal szállítunk (nagy háztartási gépet), akkor előző napon egyeztetünk telefonon egy várható érkezési időt 1-2 órás intervallumban.

KÉRÜNK, CSOMAG ÉPSÉGÉT ÉS TARTALMÁT MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRÍZD !


A csomag épségére és tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye jegyzőkönyvben vagy a fuvarlevélen a futár jelenlétében rögzítésre került.

KÉSZÜLÉK BEÜZEMELÉS !

A készülék(ek) beüzemelésének feltétele az elektromos és vízcsatlakozók szakszerű kiépítése. Ez a megrendelő feladata, bármilyen felmerült kérdés esetén telefonon vagy e-mailben szívesen segítünk, a szakszerű kialakításban.

A készülék(ek) beüzemelésénél mindig a legoptimálisabb, legjobban költséghatékony megoldást választjuk. Ennek érdekében mindig külön ajánlatban adjuk meg a beüzemelés költségét. 

 

 

Futárszolgálati partnereink elérhetőségei:

EXPRESS ONE FUTÁRSZOLGÁLAT
Telefonszám: +36 1 877 7400, +36 1 877 7444
E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu
Nyomonkövetés ⇒ (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe írd be a csomagszámot)


Kova Trans Futárszolgálat
Telefonszám:  +36 70 635 6005
E-mail: megrendeles[kukac]kovatrans.hu
Nyomkövetés (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe írd be az irányítószámot és a  csomagszámot)

 

HDT FUTÁRSZOLGÁLAT
Telefonszám:  +36/1/899-8503
E-mail: info[kukac]homedt.hu
Nyomonkövetés ⇒ (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe írd be a csomagszámot)