Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Takarítson meg több vizet intelligens mosással

1959
Takarítson meg több vizet intelligens mosással

Manapság nem véletlenül hallhatunk egyre többet a fenntartható fejlődés fontosságáról. Talán kevesen gondolnak rá, de egy szimpla mosással is lehet vizet spórolni. Az első megjelent mosógépekhez képest a mai modern változatokkal akár már meg is felezhetjük a mosásra fordított vízfelhasználásunkat. A Miele mosógépek pontosan ilyen szellemben készülnek, minden modell a környezettudatosság jegyében lát napvilágot.

 

A környezettudatosság a virágkorát éli


A legtöbb ember számára a vízzel való takarékoskodás nem pusztán pénzügyi kérdés, de egyfajta életszemlélet is. A Föld tiszta ivóvíz tartalékai évről-évre csökkennek, így a környezettudatosságra való törekvés már közös érdekünkké vált ahhoz, hogy gyermekeinknek, unokáinknak is egy élhető jövőt teremthessünk.

Az optimális vízfogyasztásra általában kétféle módon figyelhetünk oda. A szokásaink megváltoztatásával vagy környezettudatos háztartási gépek, szaniterek választásával. Beszerezhetünk például alacsony vízfelhasználású WC-ket, leválthatjuk a kézi mosogatást gépire, lefaraghatunk a fürdési szokásaink idejéből, vagy választhatunk olyan háztartási gépeket is, amelyekkel vizet és energiát spórolhatunk meg. Természetesen az alapvető higiéniához, és a háztartás vezetéséhez is vízre van szükség, de a tudatos vásárlók már úgy választanak meg bármilyen háztartási gépet, hogy előtérbe helyezik a környezettudatosság fogalmát. Egy új mosógép esetében ilyen kritérium lehet az energiaosztály kérdése, a mosásonkénti átlagos vízfogyasztás mértéke, vagy az olyan funkciók, amelyekkel vizet takaríthatunk meg. Amíg korábban minden egyes darabot kézzel kellett kimosnia a háziasszonyoknak, addig ma már az intelligens mosógépek dolgoznak helyettünk. A mai modern mosógépek megjelenésével tehát jelentősen lecsökkent a háztartások átlagos víz- és energiafelhasználása. 

 

Miele mosógép: lehengerlően környezettudatos választás


A Miele márkanév ma már egybeforrt a környezettudatosság és fenntarthatóság fogalmaival. Webáruházunkban nemcsak a legkiválóbb minőségű mosógépeket kínáljuk, de olyan modelleket sorakoztatunk fel a termékpalettánkban, amelyek kiváló vízfogyasztást és energiahatékonyságot ígérnek. 

A PowerWash 2.0 például egy olyan fejlesztés a Miele mosógépekben, amelynek segítségével akár 25%-al kevesebb áram felhasználásával juthatunk patyolat tiszta ruhákhoz – még akkor is, ha elenyésző a töltetmennyiség. A Spin&Spray mosási technológiának hála a vízmennyiség miatt sem kell aggódnunk, hiszen a mosógépek nagyon alacsony vízszinttel képesek üzemelni. Az EcoFeedback funkcióval pontos visszajelzést kaphatunk a mosásonkénti áram- és vízfogyasztásról, így ennek hála könnyedén nyomon követhetjük költségeinket. A Mennyiségi automatika pedig csak hab a tortán, ha környezettudatosságról van szó. Ez az intelligens technológia képes érzékelni, hogy mennyi ruhát helyeztünk el a mosógépben, és ehhez mérten számítja ki az optimális víz- és áramfogyasztást. 

A Miele mosógép választásával nemcsak a környezetünknek teszünk jót, de vele együtt a pénztárcánknak is! Nézzen szét elérhető kínálatunkban és spóroljon a Miele mosógépekkel!

 

Aktuális kínálatunk

 

címkék: