Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Szárítógépeink legkedveltebb funkciói

2097
Szárítógépeink legkedveltebb funkciói

A Miele szárítógépek minden olyan tulajdonságnak eleget tesznek, amelyet csak egy nívós szárítógéptől elvárhatunk. A hihetetlenül hosszú élettartam és energiahatékony felhasználás mellett számos olyan funkcióval kecsegtetnek, amelyek egy igazán jó választássá teszik ezeket a modelleket.

 

Miele szárítógép: az egyedi igényeinkhez szabva


A Miele szárítógépek esetében szinte teljesen mindegy, hogy milyen típusú textíliáról van szó, az elvárható legmagasabb szárítási minőséget kaphatjuk a pénzünkért cserébe. Már gyárilag is úgy kerülnek beállításra, hogy a lehető leghatékonyabb működést tudják garantálni. Vannak azonban olyan extra funkciók, amelyekkel egyénileg is módosíthatunk az előre beállított értékeken, így a szárítógépet teljes egészében a saját igényeinkhez szabhatjuk. Íme a legkedveltebb funkciók, a teljesség igénye nélkül:

 

Egyedi programozás

A Miele szárítógép esetében számtalan program közül találhatjuk meg az igazit. Nem kell többé aggódnunk az erős igénybevételnek kitett kültéri ruhadarabok,  vagy éppen a kényes selyemtextíliák száradása miatt sem. Ha pedig nem szeretnénk bajlódni a megfelelő program kiválasztásával, akkor a szárítási asszisztens lesz a mi „emberünk”, hiszen a textília típusától függően mindig a legoptimálisabb választást nyújtja nekünk. 

 

Vízkeménység érzékelés

Sok helyen okoz problémát a túl nagy mésztartalmú víz, hiszen ez hatással lehet a száradási eredményre. A szárítógépekbe épített Perfect Dry rendszer egy olyan intelligens vízkeménység érzékelő, amely képes felmérni, hogy milyen keménységű vízről van szó, és ehhez állítja be a szárítás hatékonyságát.

 

Gyűrődésvédelem

Egy háztartásban mindig zajlik az élet, amely egyet jelent azzal, hogy néha elfelejtjük kivenni a megszáradt ruhákat a gépből. A Miele beépített gyűrődésvédelmének hála, a szárítás befejezése után a dob még 2 órán keresztül egy speciális gyűrődésvédelmi ritmusban forgatja a ruhákat – már amennyiben bent felejtettük volna azokat a dobban. Ezáltal elkerülhető lesz az esetleges meggyűrődés. 

 

SteamFinish

A mosás a legtöbb háziasszony számára egy tortúrát jelent, hiszen nemcsak tisztára kell mosni a ruhákat, de szárítani és vasalni is kell azokat. A Miele szárítógépekkel akár teljes egészében elfelejthetjük a vasalás gondját. A beépített gőzsimítási program segítségével a ruhák láthatóan simává válnak, hiszen a program már a szárítás kezdetén finomvizet permetez a dobba.

 

Késleltetett indítás

Amennyiben elmegyünk otthonról, és azt szeretnénk, hogy hazaérve már tökéletesen megszáradt ruhák fogadjanak, nagyon fogjuk kedvelni a késleltetett indítást. A funkció segítségével akár 24 órával előtte is beállíthatjuk azt az időpontot, amikor szeretnénk, hogy a szárítási program elinduljon.

 

Dobmegvilágítás

Sokszor hiába kapcsolunk lámpafényt a szobában, akkor sem látjuk teljesen a dob tartalmát. A beépített dobmegvilágításnak hála, egy LED-lámpa segít majd nekünk abban, hogy a szárítási program végeztével biztosan ne maradjon egy ruhadarab sem a dobban, illetve bepakolásnál is jobban átláthassuk a dob tartalmát.

A Miele szárítógépeink tehát tele vannak meglepetésekkel, fedezze fel a további funkciókat is az elérhető kínálatunkban!

 

Aktuális kínálatunk

 

címkék: