Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele porszívók - Társ a dolgos hétköznapokban

4637
Miele porszívók - Társ a dolgos hétköznapokban

Aki főút mellett lakik, tudja, hogy a por az egyszerűen terem. Az ablakon beszáll és hiába takarítottunk, törölgettünk egy órával ezelőtt, minden újra poros lesz. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon, hogyan lehetne jól takarítani?

 

Sokszor gondot okoz a bútorok elhelyezése, nem mozgathatóak, nehéz beférni alá a hagyományos, régivágású porszívókkal. Másik felmerülő kérdés szokott még lenni, hogy maradjunk-e a porzsákkal rendelkező modelleknél, vagy újítsunk és a porzsák nélküli társaira váltsunk inkább? Ha porallergiás van a családban, ő hevesen bólogat majd erre a modellre, hiszen számára nincs rosszabb a szálló pornál…

 

Miele porszívó – porzsákkal


porzsákos Miele porszívó

 

Nem mindegy, hogy milyen felületen porszívózunk – a szőnyegben, főleg ha nagyobb szálú, könnyen elakadnak a kerekek – erre talált megoldást a Miele. Dinamikus görgőkkel látták el a porszívót, hogy minden felületen képes legyen mozogni. Speciális rendszerének köszönhetően, halk, amit ha panelben élünk, a felettünk és az alattunk lakók is nagyban díjazni fognak – ugye nem kell bemutatnunk azokat a porszívózással töltött vasárnapokat, amikor az egyik család ebédel, és aláfestő zenének a felső szomszéd jól hallhatóan porszívózik?

Helytakarékos, kis helyen is megfér, így akár a szekrény aljában is elhelyezhetjük, ahol mindenki hozzáfér, de mégsincs útban. A komfortérzetet erősíti az érintésre működő kábelvisszahúzó.  A bútorvédő a leginkább kedvelt funkció – ezzel a kis aprósággal megkíméljük a bútorainkat, a padlót, az esetleges karcolódásoktól.

Teleszkópos cső tartozik a Miele porszívóhoz, mellé pedig teljes értékű tartozékokkal minden típusú felületet tisztára porszívózhat. A makacs szennyeződéseknek sincs menekvés – boost funkciójával magasabb teljesítménnyel küzd a foltok ellen, jelentjük sikeresen!

 

Miele porszívó – porzsák nélkül


porzsák nélküli Miele porszívó

 

A Vortex technológiának köszönhetően 100 km / h légáramlás segít a por felszívásában. A finompor szűrő önmagát takarítja. A tartó, amelyben elkülönül a finom szemcsés és a durvább textúrájú por könnyen kezelhető.

Teljes körű, integrált tartozékaival nincs lehetetlen küldetés a Miele porszívójának – mindenhova beférkőzik és a legalattomosabb, legfinomabb por is a múlté!

 

Egyedi igényekhez, minőség és sokoldalúság – ez a Miele garancia!