Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele porszívó – Társ a takarításban!

4392
Miele porszívó – Társ a takarításban!

A porszívó olyan, mint egy igazbarát. Mindig számíthatunk rá. Legyen szó családi összejövetel utáni romeltakarításról vagy épp tavaszi nagytakarításról, mellettünk áll a rendrakás legnehezebb pillanataiban is. 

Azonban arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy kis bajtársunk is igényli a gondoskodást. A por illetve az egyéb szennyeződések okozta eltömődések néha még a legedzettebb porszívót is leverheti a lábáról.

miele porszívó kiemelkedő teljesítménnyel

 

Miele porszívó - Ragyogó forma, kiemelkedő teljesítmény! 

A Miele porszívó számos hasznos funkció felsorakoztatásával igyekszik válaszolni az összetett igényekre. Sokoldalúsága azonban nem töri meg karbantartása egyszerűségét. Néhány egyszerű szabály betartása mellett sokáig hasznos tagja maradhat az Ön háztartásának is.

 

Tisztítsuk, hogy tisztíthasson!

Mielőtt gondos ápolásba vennénk szorgos barátunkat, mindig ellenőrizzük, hogy kihúztuk-e az áramforrásból. Csak kikapcsolt állapotban szabad hozzáfogni a tisztításhoz, mind az Ön, mind porszívója biztonsága érdekében. 

 

Mit használjunk, és mit ne?

Az általános ápolás legmegfelelőbb eszköze egy műanyagtisztító. Ezzel finoman áttörölgetve a porszívót és annak műanyag tartozékait már el is érhetjük a kívánt eredményt. Súroló-, és univerzális tisztítószerrel, esetleg olajtartalmú ápolószerekkel azonban komoly károkat okozhatunk a készülékben, ezért ezek használatát jobb elkerülni. 

 

Épp testben épp lélek

Időnként érdemes meggyőződnünk arról is, hogy Miele porszívónk nemcsak kívülről, de belülről is tökéletes formáját hozza-e. Áttörölgethetjük időnként a porgyűjtő teret. Erre elegendő egy száraz portörlőt megragadnunk. A HEPA szűrőre is érdemes vetnünk olykor-olykor egy pillantást. Ebben az esetben is a száraz megoldás javasolt, a tartalmát rázzuk bele a szemeteskukába. 

 

miele porszívó szűrők

 

Mikor gondoljak cserére?

Ahogy autónk, egy idő után porszívónk alkatrészei is cserére szorulhatnak. Erre akkor gyanakodhatunk, ha visszaesést tapasztalunk a szívóteljesítményben. A teljesítmény visszaesése azonban másra is visszavezethető, ezért a teleszkópot, a tömlőket valamint a gégecsöveket is ellenőrizzük le.

 

Tovább a Miele porszívókhoz