Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Miele porszívó kisokos Compact C2 Allergy PowerLine - SDCF3

4814
Miele porszívó kisokos Compact C2 Allergy PowerLine - SDCF3

A Miele porszívó magában hordozza a márkára jellemző specialitásokat, amelyek garantálják, hogy minőségi terméket veszünk – nemcsak 1-2 évre, hanem jó ideig társunk lesz! Kiemelten ajánljuk a HEPA AIRCLEAN szűrővel ellátott Miele porszívónkat, az allergiások egyik legkedveltebb eszközét a takarításhoz. A HEPA Airclean szűrő lényege, hogy a legfinomabb port is kiszűri illetve az allergénekkel is leszámol – nem hagy mást, csak tiszta, pormentes, allergénmentes levegőt és tiszta felületet!

Miele porszívó hepa airclean szűrővel

 

Nincs több statikus kisülés!


Bizony sokaknak okoz kellemetlenséget, a hirtelen feltöltődő fémnyél, de a Miele körültekintően erre is figyelt.  Hővédelmi funkciója megnyugtatást ad a termék tulajdonosának, hogy a gép motorja biztosan nem melegszik túl, így nem kell aggódnia a motor leállása, kisülése miatt.

 

Kényelem a porszívózásban is!


kényelmes takarítás a Miele porszívóval

 

Bár ez a fajta házimunka nem mindenki kedvence, a Miele azon van, hogy gyerekjáték legyen! Kábelvisszahúzó rendszerével, teljes, beépített tartozékaival, compakt tárolási rendszerével – amely lehetővé teszi, hogy a legkisebb helyen is elférjen (ez akár egy szekrény belseje, ahol nincs útban, nem fér hozzá kisgyerek, de mégis kéznél van!) – egyszerűen olyan termék, amelyre szükségünk van!  Nagy belső tereket is rövid idő alatt, hatékonyan takarít – ráadásul igen halkan teszi ezt! Így kisgyerekes családoknál egyszerűen nélkülözhetetlen a mindennapokban. Nem kell többé aggódni amiatt, hogy a baba, vagy kisebb gyerek felriad a porszívózás zajára és oda a délutáni szieszta öröme – végezheti a munkát akkor, mikor ideje van rá, gond nélkül!

Tartozékaival, amelyeket praktikusan beilleszthetünk a gép „belső terébe”, minden felületen helytáll – kárpitot is tisztithatunk vele, ami azért is jó, mert sajnos a legtöbb kárpittal rendelkező bútoron megül a por (gondoljunk csak az ágyra!) így az allergia csak megkeseríti az éjszakai pihentető alvásunkat.


Válassza a Miele porszívóit – időt, energiát spórol meg magának, továbbá valóban tisztántarthatja környezetét!