Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Kézre álló Miele porszívó

4712
Kézre álló Miele porszívó

Nem szeretné, hogy a por lakása állandó vendége legyen? Szeretné gördülékennyé, de egyben élvezhetővé is tenni a takarítást? A hatékonyság és a funkcionalitás kart karöltve jár a Miele porszívóknál. Nem kell lemondania a komfortosságról, csak azért, mert takarításra adja a fejét. Az igények sokszínűsége ihlette Miele porszívókkal stílusosan veheti fel a kesztyűt a szürke porcicákkal szemben.

 

Kézi vagy padló Miele porszívó? 

Habár a padlóporszívók használata kétségtelenül régebbi hagyományokra vezethető vissza, teljesítményben még sincs jelentős eltérés a két modell között. Mind a kézi-, mind a padlóporszívóval alapos munkát végezhetünk, ha padlótisztításra kerül a sor.

 

Teljesítmény vagy funkcionalitás: Miért ne lehetne mindkettő?

Amennyiben válaszút elé érkezünk, érdemes latba venni lakásunk paramétereit. Bútoraink térből elfoglalt területének és a padló természetének ismerete segíthet meghozni a legmegfelelőbb döntést.  

 

 miele porszívó: teljesítmény és funkcionalitás

 

A kézi porszívók legnagyobb vonzerejét kétség kívül megjelenésük adja: védjegyük az arányosság és a szimmetria. Mindez azonban nem megy teljesítményük rovására. A könnyebb irányíthatóság megkímél bennünket az ajtóküszöbökben való fennakadás bosszúságától és az abból fakadó felesleges idővesztéstől is. A Miele kézi porszívó modellje búcsút int az akkumlátoros hajtásnak, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy munkavégzés közben cserbenhagyna minket segítőtársunk. Több méter hosszú kábelük révén a távolságok hatékony legyőzésével nyugodtan bevethetjük őket nagyobb felületek tisztán tartására is. Amennyiben pedig mellőzni szeretnénk használatukat a következő alkalomig, kiválóan megférnek a sarokban, kedvenc gardróbszekrényünk társaságában. 

 

Jó öreg padlóporszívó


Miele padlóporszívó

 

Egy padlóporszívó bája, hogy tudja hogyan kell bánni a szűk helyekkel. A teleszkópos szívócsővel rugalmasan tudunk kezelni szinte bármilyen helyzetet. A változatos körülmények kezelése érdekében együttműködésre hívhatjuk a könnyedén adaptálható kiegészítő fejeket is. 

Bárhogy is döntünk, a Miele porszívók csendes természetükkel könnyedén levesznek minket lábainkról. 

 

Tovább a Miele porszívókhoz