Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Főzőlap beépített páraelszívóval, a szagmentes konyháért

408
Főzőlap beépített páraelszívóval, a szagmentes konyháért

A főzőlap beépített páraelszívóval jó választás lehet azok számára, akik hatékony, helytakarékos és stílusos szellőztetési lehetőséget keresnek a konyhájukba. Pont ezt tudja a Miele páraelszívós főzőlap is!

 

Már megint az a fránya olajszag


A főzés során keletkező szagok senkit sem kímélnek, még akkor sem, ha folyamatosan szellőztetünk közben. A kereszthuzat létrehozása azonban cseppet sem mondható energiatudatosnak, ha a téli zimankós hónapokról van szó. Elég csak egy tányér rántott húst készíteni ahhoz, hogy utána órákig érezni lehessen az olajszagot a lakásban. Ez pedig szinte mindenhova beivódik, a konyhabútorba, a függönybe, a szőnyegbe, de sokan még a ruháikon is érezni szokták. Egy kicsit más, de szintén nagyon kellemetlen probléma pedig a felesleges páraképződés, ami aztán nagyon hamar lecsapódik az ablakokra, bútorokra és konyhai felületekre. A megoldás azonban már réges-rég megszületett, méghozzá egy páraelszívós főzőlap személyében.

 

Páraelszívós főzőlap, avagy főzőlap beépített páraelszívóval: a készülékek legújabb generációja


A páraelszívónak többféle típusát különböztethetjük meg. A klasszikus kialakítás valószínűleg mindenki számára ismerős lehet, hiszen a legtöbb konyhában még ez a kivitel köszön vissza. Ez esetben egy kis lapos dobozról vagy kürtős kialakításról van szó, amit a főzőlap fölé építenek be. Egy fokkal modernebb típus a kihúzható páraelszívó, amire, ha már nincs szükség, egyszerűen csak „el lehet tolni az útból”, illetve a sziget kivitel, amit közvetlen a főzősziget fölé lehet lógatni a mennyezetről. Ami pedig manapság a termékkategória csúcsa, az a főzőlapba épített verzió, ami már minden kívánalmunkat felülmúlja. Nézzük meg, miről is van szó!

Ha a főzőlap páraelszívóval van ellátva, akkor az nem a főzőlap felett/mellett/mögött helyezkedik kell egy különálló egységként, hanem teljes egészében annak közepébe van integrálva. Ez már azért is nagyon előnyös konstrukció, mert a szag-és páraelszívás közvetlenül az ételkészítés helyén zajlik, így rendkívül hatékony. Az eredmény pedig egy tökéletesen sík felület, ami mellett nyugodtan dolgozhatunk, hiszen se a konyhai munkába, se a dizájnba „nem üti bele az orrát”.

 

Innovatív főzőlap páraelszívóval a Miele ajánlásával


A Miele főzőlap nemcsak egy egyszerű főzőlap, hanem számos extrával és innovatív tulajdonsággal van felruházva – ott van például az állandó edényfelismerés, a TwinBooster, vagy a kényelmes kiegészítő funkciók.

Az indukciós kivitelű Miele főzőlap a precíz és gyors ételkészítésről híres, köszönhetően a fejlett technológiának, amely elektromágneses energiát használ a főzőedények közvetlen melegítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a hő csak ott keletkezik, ahol szükség van rá, ami nem mellesleg jóval alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. A főzőlap páraelszívóval pedig nemesacél zsírszűrővel és aktív szénszűrővel garantálja a tökéletesen zsír, füst és szagmentes beltéri levegőt. 

A síkba építhető, abszolút a modern megjelenést képviselő páraelszívós főzőlapot még azok is imádni fogják, akik egyébként háklisak a konyha kinézetére vagy nem szeretik, ha valami szabotálja őket a főzésben. A Con@ctivity-nek hála például még be sem kell kapcsolunk a páraelszívót, ha működésre szeretnénk bírni. A főzőlapon történt beállításokat ugyanis azonnal érzékelni fogja és magától teszi a dolgát. 

 

Tovább a termékekre

 

 

címkék: