Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Egy apró jövő a jelenben Miele robotporszívók

4344
Egy apró jövő a jelenben Miele robotporszívók

A technika fejlődése ma már olyan gyors szinten zajlik, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Megjelentek az okosotthonok, amelyek tartozékai, elemei mind a mi kényelmünket szolgálják – praktikusak, távvezérlésüek, energiatakarékosak és mindazok mellett stílusuknál fogva jól illeszkednek be a modern otthonok designjába.

 

Mindent a robotporszívókról


A robotporszívók lényege, hogy laposságuknál fogva, mindenhová beférnek – a legalacsonyabb bútorok alá is, nem hagyva ki egyetlen centimétert sem! Felismeri a bútorokat, a lépcsőket, az esetleges akadályokat és nem kell aggódnunk, hogy megsérül a bútor vagy épp maga a robotporszívó.

Háromszor hosszabb akkumulátor tartamuk van, így az igazán nagy terek is biztosan tisztításra kerülnek anélkül, hogy menetközben lemerülne a porszívó és csak félmunkát végezne. Ehhez hozzájön az a fajta plusz is, hogy akkor takarít, amikor mi akarjuk  - előre időzíthetjük a takarítást akkorra, mikor mi például dolgozunk, nem tartozkodunk otthon – mennyire jó érzés egy igazán tiszta lakásba belépni, nemde?

robotporszívó a Miele porszívók új generációja


Távirányitóval is működtethető, de előre is betáplálhatóak az adatok – ez könnyebbséget ad a mindennapokban, hiszen egyszerre két tevékenységet is végezhetünk – főzés közben csak elég beállítunk kézi vezérléssel egyetlen egyszer és a robotporszívó magától tudja a dolgát! Mire kész az ebéd, a lakás is tiszta – két legyet egycsapásra, minden háziasszony álma!

 

Kicsi a bors, de erős!


Ez a kis szerkezet olyan dologra képes, amire kevés másik gép – háromszoros erővel veszi fel a harcot a piszokkal szemben – ha kell seper, felkeféli a szőnyegből a szőrt, és nagy szívóerejének köszönhetően fel is szívja a makacs szennyeződéseket. A Miele porszívóinál már ismert AirClean biztosít minket arról, hogy tiszta levegőt hagy maga után – kiszűri a finom port és az allergéneket is.
Bármilyen felülettel elbír - nem kell arrébb húznunk a szőnyeget, vagy manuálisan rátennünk a robotporszívót – egyszerűen, magától képes parkettáról felkúszni a szőnyegre. A takarítás ugyanúgy folytatódik felületről felületre – tökéletesen!

automatizált miele porszívó


És itt jön a nagy kérdés, de hát mi a helyzet a sarkokkal? Nos, ezzel is megbirkózik – kialakításának köszönhetően faltól falig megy, így a legkisebb részeknél is képes arra, hogy kisöpörje, majd felszívja az esetleges port, piszkot, hajat, kutya vagy macskaszőrt.

Válassza a Miele porszívóit, hogy a takarítás ezentúl ne jelentsen gondot!