Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Csendes mosógép? Igen, létezik

1332
Csendes mosógép? Igen, létezik

A modern élet forgatagában a háztartási gépek kiemelkedő szerepet töltenek be rutinunk zökkenőmentes lebonyolításában. Az egyik ilyen készülék a mosógép, ami gyakran észrevétlen marad, egészen addig, amíg zakatolása nem töri meg a délutáni vagy esti idillt. Felvirradt azonban a "csendes mosógép" korszaka, ami a tisztaság és a nyugalom harmonikus szimbiózisát hozza létre otthonunkban. A Miele mosógép is az oszlopos tagja.

 

Mi fér bele a csendes mosógép kategóriába?


Amikor új mosógép vásárlását fontolgatjuk, olyan tényezők kerülnek előtérbe, mint a kapacitás, az energiahatékonyság és a különféle mosóprogramok. De mi lesz a zajszinttel?! Tény, hogy általában a híres „dB” lesz a listánk utolsó szereplője, ez azonban később igencsak megbosszulhatja magát főleg akkor, ha a készülék az otthonunk egyik nyitott terében, mint a konyhában vagy a közlekedő folyosón helyezkedik el, netán a hálószoba mellett kapott helyet. Akkor sem vagyunk szerencsésebb helyzetben, ha kisbabával élünk együtt, és a hangosan csattogó mosógép miatt csöppségünk állandóan felébred. A készülék vásárlás vagy épp váltás e gyakran elhanyagolt szempontjának felismerése tehát kulcsfontosságú a harmonikus lakókörnyezet kialakításában.

A centrifugálási ciklus sokkal hangosabb, mint a mosási ciklus, ezért a termékleírások is erre az értékre összpontosítanak. Egy átlagos mosógép a centrifugálás alatt körülbelül 65-75 decibel (dB) zajszintet produkál: utóbbi egy irodai környezethez hasonlítható, előbbi pedig inkább egy átlagos beszélgetés hangerejéhez. Bár ez nem hangzik nagy különbségnek, a zajforrás közel 10 decibellel való csökkentése a valóságban azt jelenti, hogy a csendesebb készülékek közel fele olyan tolakodónak fognak hangzani, mint a többiek!

 

Miele szuper csendes mosógép, vége a zakatolásnak!


A Miele, a precizitás és az innováció szinonimája, a csendes mosógép terén is élen jár. A márka elkötelezettsége a páratlan mosási élmény biztosítása iránt túlmutat a puszta ígéreteken. A Miele mosógépeket számos funkció különbözteti meg a többitől:

 

  • Alacsony zajszint: Egy átlagos Miele modell esetében a maximális akusztikus zajkibocsátás még a centrifugálási ciklus alatt is maximum 66 dB marad. Ez az eredmény sokat elmond arról, hogy a márka nagy hangsúlyt fektet a zajszennyezés csökkentésére és a nyugodt környezet megteremtésére.
  • ProfiEco motor: A Miele zajcsökkentő teljesítményének központi eleme a ProfiEco motor - az erő, a hatékonyság és a csend megtestesítője. Ez a 20 éves élettartamra tervezett, inverter meghajtású motor figyelemre méltó erővel működik, miközben elképesztően csendes tud maradni. Szénkefe nélküli, elektronikusan vezérelt jellege kiküszöböli még a kopást is, így évekig hatékony és zajmentes működést tesz lehetővé.
  • Testreszabhatóság: A Miele innovációja a zajcsökkentésen túl a mosási élmény személyre szabására is kiterjed. A Programmenedzser funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a mosási ciklusokat saját preferenciáiknak megfelelően alakítsák ki. A fokozott energiahatékonyságtól a textíliák kíméletesebb kezeléséig vagy a csökkentett zajszintig a lehetőségek igencsak széleskörűek.
  • Időhatékonyság: A mosási program időtartama közvetlenül kapcsolatban áll a zajkibocsátással. A Miele QuickPowerWash programja mindössze 49 perc alatt nyújt kifogástalan tisztítási teljesítményt. Ez nemcsak a mosási feladatokat gyorsítja fel, hanem a zajterhelés időtartamát is minimalizálja!

 

 

Tovább a termékekre

címkék: