Netmárkabolt.hu
+36 30 517 1807 / +36 52 879 105
netmarkabolt@netmarkabolt.hu
Menü

Bemutatkoznak a Miele mosási programok

1900
Bemutatkoznak a Miele mosási programok

A Miele mosógépek nem csak az energiahatékonyság terén tehetségesek, de tudásuk sem mindennapi. Az egyedi fejlesztésű mosási programok megadják nekünk a tervezés szabadságát: a 12 féle alapprogram mellett speciális funkciókkal segítenek egy klasszisokkal egyszerűbb és kényelmesebb rutin kialakításában. Ismerkedj meg velük közelebbről!

Frissítő mosógép programok – ha nem szükséges még kimosni


Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni azt a bizonyos széket a szobában, ami tele van pakolva jobb napokra váró ruhákkal: mivel még csak egyszer hordtuk, nincs szívünk a szennyesbe dobni, de már a szekrénybe se tennénk vissza őket. Erre kínál megoldást a Miele Felfrissítés mosógép rövid program, melynek hála újra friss illatot varázsolhatunk a ruháknak, anélkül, hogy feleslegesen kimosnánk azokat.

Célzott folteltávolító mosási programok – ha hatékony kezelés szükséges


A folteltávolítás nem egyszerű, már azért sem, mert néha mindegyik más típusú szennyeződésből ered. A Miele választásával végre különösebb erőfeszítés nélkül nézhetünk velük szembe! Ez a rövid programos mosógép rendelkezik kifejezetten folt opcióval, így 23 féle lehetőséget kínál nekünk kezdve a ruhába tört fűtől a rúzsfoltokon és olajos foltokon át, egészen a vörös borig. A készülék a szennyeződés típusához igazítja a kezelés módját, a mosási időt és a vízhőmérsékletet - így a lehető legjobb helyzetből indulhatunk a textíliák megmentésére.

Mosógép rövid program – szabadidő egy csapásra


Ugye milyen idegőrlő tud lenni, ha végig kell várni egy teljes mosási programot, főleg, ha sietnénk valahová? A Miele QuickPowerWash segítségével nem lesz szükség a visszaszámlálásra, hiszen ez a mosógép rövid program mindössze 49 perc alatt varázsolja ragyogóan tisztává a ruhákat! Ennek hála pedig nem csak rekordidő alatt tudhatjuk le a mosás gondját, de a Miele rövid programos mosógép mindezt hihetetlenül alacsony víz-és energiafogyasztással garantálja!

Kíméletes mosási programok – az igazán kényes textíliákhoz


Akinek volt már gyapjú ruhaneműje, az nagyon jól tudja, hogy úgy kell vele bánni, mint a hímestojással, pl. csakis áztatva szabad mosni, hogy nehogy összezsugorodjon, netán kibolyhosodjon. De hasonló cipőben jár a szuper érzékeny selyem vagy a tollal töltött kabát, paplan is. A Miele mosógép hihetetlen kíméletes az érzékeny ruhákkal, sőt még kifejezetten selyem, gyapjú, pehelypaplannak stb. készült mosóprogramot is kínál nekünk.

Féltöltetű mosógép programok – akár egyetlen ruhaneműhöz is


Ugye ismerős érzés, mikor már megint a szennyesben van a kedvenc pulóverünk, pedig pont azt akartuk felvenni? Teljes töltet nélkül igencsak energiapazarlás lenne elindítani a készüléket, még akkor is, ha rövid programos mosógép van otthon. Erre az égető problémára született meg a Miele SingleWash funkciója, aminek hála, lelkiismeret furdalás nélkül moshatunk ki akár egyetlen egy ruhaneműt is - a készülék ugyanis ehhez állítja be az aktuális futási időt illetve a víz-és áramfogyasztást.

Vasaláskönnyítő mosógép programok – búcsút inthetünk a ráncoknak


A mosás még úgy-ahogy egyszerű, hisz csak be kell dobálni a ruhákat a dobba, de ki akar utána még órákig vasalgatni? Szerencsére a Miele mosógép megkímél minket ettől, hiszen SteamCare gőzölőrendszer is van benne! A mosás végén az Elővasalás Extra simító program lép életbe, mely egy kis gőzt lehel majd a ruháinkra - az eredmény pedig: gyűrődésmentes, ragyogóan tiszta és illatos ruhák.

 

Tovább a termékekre

 

címkék: